5 jautriausi Zodiako ženklai

Ar kada buvo tokių dienų, kai jautėtės jautresni nei įprastai? Jei esate labai jautrus žmogus, net ir menkiausi dalykai gali jus sukrėsti arba iššaukti tam tikras emocijas.

Jautresni žmonės stipriau reaguoja į aplinkos detales.<br>123rf nuotr.
Jautresni žmonės stipriau reaguoja į aplinkos detales.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-11 11:25, atnaujinta 2017-04-08 04:52

Jautresni žmonės stipriau reaguoja į aplinkos detales, o įvairios patirtys, skirtingai, nei kitoms asmenybėms, jums gali daryti įtaką visai likusiai dienai. Būti jautriam kartais yra sunkiau, tačiau tai nereiškia, jog esate silpni. Jautresni žmonės gali greičiau perprasti kitus arba pastebėti tuos dalykus, kurios kiti praleidžia.

Taip pat šie žmonės yra labiau kūrybingi ir atviri, jie moka užjausti bei suprasti aplinkinių jausmus. Tokie žmonės į pasaulį žiūri truputį kitaip.

Jei norite sužinoti apie jautrias asmenybes, galite pasidomėti astrologija. Kai kurie Zodiako ženklai yra trapesni, kiti – emociongesni.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20)

Dvynių ženklo atstovai yra švelnūs ir prieraišūs. Jiems prireikia daug laiko priimant sprendimus, tačiau jie tai daro labai atsargiai.

Jie taip pat greičiau nuliūsta, kai kas nors pasirenka neteisingai. Tai juos truputį nervina ir prieštarauja jų įsitikinimams. Be to, juos lengvai užvaldo emocijos, o detalėms Dvyniai skiria nemažai laiko.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22)

Būtent Vėžiai yra žinomi dėl savo jautrumo aplinkai ir emocijų reiškimo. Žiūrint bet kokį romantinį filmą, jų akys visada prisipildo ašarų. Be to, jie yra labai intuityvūs ir greitai perpranta aplinkinių jausmus. Šio Zodiako ženklo atstovai yra sentimentalūs, ir beveik kiekvienas daiktas jų namuose turi kažkokią emocinę reikšmę.

Kai kuriuos dalykus Vėžiai labai giliai ima į širdį, o jų vidinis gyvenimas yra labai turtingas. Kadangi jų vaizduotė labai laki, iš jų išeina nuostabūs menininkai. Tiesą pasakius, laisvą laiką jie tikriausiai išnaudoja dirbdami prie kokio nors meno kūrinio.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Mergelės yra labai pastabios ir dažnai atkreipia dėmesį į tai, kokia aplinka jas supa. Eidamos gatve jos pastebi kvapus, garsus ir spalvas. Tačiau jos yra labai drovios ir nekenčia, kai visas dėmesys atitenka joms. Šio ženklo atstovai dažnai save kritikuoja.

Jautrios Mergelės puikiai supranta, jog sau išsikelia per daug reikalavimų.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21)

Skorpionai yra labai aistringi. Šio ženklo atstovės moterys gyvena tam, kad reikštų emocijas. Jos tokios jautrios, jog kitų žmonių emocijos persiduoda joms.

Skorpionai yra nuožmūs ir labai nuotaikingi. Kai jaučia kažką gero ir pozityvaus, jie nuo to tiesiog apsvaigsta. Štai kodėl į gyvenimą jie žiūri su tokia didele aistra. Jų jautrumas kitiems žmonėms kelia nepasitikėjimą, nes suklydę arba būdami neteisūs, jie tampa paranojiški ir dažnai pavydi.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20)

Žuvys yra labiausiai jautrūs asmenys. Jie švelnūs ir nesavanaudiški, be to, pastebi juos supančių žmonių emocijas, kas suteikia jiems galimybę jais pasirūpinti. Jie mėgsta muziką ir nuolatos jaučia pasaulį.

Tačiau kartais emocijos juos užvaldo, o kai taip atsitinka, jie tampa liūdni ir prislėgti. Taip besijausdami jie save dažnai pastato į kankinio vietą. Jie nepakenčia žiaurumo, o į kritiką žiūri labai rimtai.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.