Mėnesio diena, kurią gimėte – tai užkoduotas likimas

Diena, kurią gimėte, vaidina kur kas svarbesnį vaidmenį, nei daugelis galvoja. Nuo šio skaičiaus tiesiogiai priklauso žmogaus energetika ir jos ypatybės, charakteris ir temperamentas. Taigi, kurią mėnesio dieną gimėte?

Diena, kurią gimėte, vaidina kur kas svarbesnį vaidmenį, nei daugelis galvoja. <br> 123rf nuotr. 
Diena, kurią gimėte, vaidina kur kas svarbesnį vaidmenį, nei daugelis galvoja. <br> 123rf nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-08 18:40

1, 10,19, 28

Jūsų energetika stipri ir pastovi, bet ji pernelyg nepajudinama. Tai reiškia, kad jums gali kilti problemų su mokymusi, informacijos įsisavinimu. Jūs sunkiai prisitaikote prie rimtų pokyčių bet kurioje gyvenimo srityje. Santuokoje jūs patikimi, lygiai, kaip ir draugystėje, partnerystėje. Jūsų mąstymo ypatumai daugelį žmonių verčia jus gerbti, o kai kuriuos – jūsų šalintis, bet tai nereiškia, kad kažkas jus myli, o kažkas nemyli. Jūs esate patys sau, bet tiktai tol, kol nerasite jūsų draugystės ar meilės verto žmogaus.

2, 11, 20, 29

Jei esate gimę vieną iš šių dienų, jums verta susimąstyti, kas jums yra svarbiausia. Teisingo prioritetų sudėliojimo problema jus persekioja nuo pačios vaikystės, todėl reikia į tai atkreipti dėmesį. Jūs stiprūs dirbdami komandoje. Dažnai esate nenustygstantys ir vėjavaikiai, tačiau sugebate daryti keletą darbų vienu metu. Jūsų silpnoji vieta – neapdairumas. Stipriosios savybės – lankstumas ir diplomatija.

3, 12, 21, 30

Žmonės, gimę šiomis dienomis, gali tapti didžiais muzikantais, rašytojais, aktoriais – jiems ši tikimybė yra didesnė, nei kitiems. Jums reikia tiktai sau pasakyti, kad jūs galite tai padaryti, ir užsitikrinti tų, kurie tiki jumis, palaikymą. Už kiekvieno žmogaus, gimusio kurią nors iš šių keturių dienų, slepiasi kitas žmogus. Be kito žmogaus pagalbos šansai, kad pasiseks, gerokai sumažėja. Jūs esate pažeidžiami, tačiau galite būti panašūs į gigantišką laviną ar uraganą.

4, 13, 22, 31

Jūsų likimas – tai šeima. Laikykitės šalia tų, kurie susiję su jumis kraujo ryšiais. Jūsų stiprybė – analizavimas, matematika ir užsienio kalbos. Jūs – nepralenkiamas lyderis, psichologijos meistras ir tiesiog stipri asmenybė. Jūsų energetika ne visuomet stabili, bet joje tiek stiprių pusių, jog joks momentinis silpnumas negali jų užgožti. Paslaptis – pozityvus mąstymas.

5, 14, 23

Jei gimėte vieną iš šių dienų, esate išties universalūs. Žinoma, jūs turite ir tai, ko neturi kiti. Kalbama apie užuojautą. Jūs iš prigimties – puikūs psichologai, kuriems nėra prasmės studijuoti šį mokslą tam, kad suprastų savo pašnekovą. Jūs galite tapti puikiu pedagogu, bet tik ne tiksliųjų mokslų, nes su skaičiais jums gali kilti problemų.

6, 15, 24

Jūs – lyderis, bet negalvokite, kad esate nebaudžiami. Neapgalvotus poelgius jūs atliekate, ko gero, dažniau už kitus, kartais net patys to nesuprasdami. Esate pedantiški ir atsakingai sprendžiate svarbius uždavinius, bet jums trūksta to mažo trupinėlio jautrumo, kuris reikalingas normaliam bendravimui su daugeliu žmonių. Jūs pernelyg uždari, kai reikia priešingo dalyko. Esate geras analitikas.

7, 16, 25

Jus traukia pažinti neregimąją pasaulio dalį, jo energiją. Daugelis garsių psichologų gimę kaip tik 7, 16 ar 25 bet kurio mėnesio dieną. Tokie žmonės – dvasingi, išsilavinę. Jūs gebate suprasti bet kurį žmogų ir susigaudyti bet kurioje situacijoje. Jūsų energija stabili ir gana aukšta.

8, 17, 26

Jūsų prigimtis neeilinė, dviguba. Viena vertus, jums dažnai kyla filosofinio pobūdžio klausimai, kita vertus, jūs dažnai save priskiriate prie visiškų materialistų. Jums pasaulis sudarytas vien iš gėrio ir blogio, todėl jūs nesivaržote skirstyti visus aplinkinius į gerus ir blogus žmones.

9, 18, 27

Turite galingą intuiciją ir didžiulį potencialą ją vystyti. Per visą savo gyvenimą galite keisti savo interesus, nuostatas ir taisykles, ir netgi pačiu kardinaliausiu būdu. Esate greiti ir dinamiški, todėl ilgai neužsibūnate vienoje vietoje. Jūs galite tapti puikiu keliautoju, mokslininku. Esate eruditas ir turite puikią atmintį.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų kovo 16 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.