5 Zodiako ženklų poros, kurios tiesiog negali gyventi kartu

Ar kada stebėjotės, kodėl su vienu kambario draugu gyventi paprasta ir malonu, o su kitu jaučiatės lyg šuo su kate: jis nuolat pamiršta išplauti lėkštes ar vis numeta rankšluostį ten, kur daugybę kartų prašėte jo nepalikti? O gal kaip tik esate tas, kuris nuolat tikisi, kad namuose viską sutvarkys kambario draugas? Tas pats galioja ne tik kambario draugams, bet ir mylimiesiems.

Jiems nesiseks ne tik tvarkytis buityje, bet ir nepavyks gyventi ramybėje, kad ir kaip stengsis.<br>123rf nuotr.
Jiems nesiseks ne tik tvarkytis buityje, bet ir nepavyks gyventi ramybėje, kad ir kaip stengsis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2019, 2:08 PM

Atsakymas gali būti daug paprastesnis, nei tikėjotės – jūs netinkate gyvenimui kartu pagal Zodiako ženklus. Zodiako ženklas čia gali vaidinti kur kas didesnį vaidmenį, nei jūs manote. Pateikiame penkias Zodiako poras, kurios niekada darniai negyvens kartu vienuose namuose. Jiems nesiseks ne tik tvarkytis buityje, bet ir nepavyks gyventi ramybėje, kad ir kaip stengsis. Ir negalima jų dėl to kaltinti – čia kalta Visata.

Liūtas ir Jautis

Nors Liūtas gali būti išskirtinai pasitikintis savimi ir nuoširdus, ypač kai kalba eina apie žmones, kuriais jis pasitiki, šis ženklas pirmiausia yra artisto. Jo tvarka vadinama organizuotu chaosu. Jis dažniausiai žino, kur tame chaose rasti vieną ar kitą daiktą.

Jautis – itin logiškas, ambicingas ir tvirtas – vien žiūrėdamas į Liūto tvarką gali gauti širdies smūgį. Liūtas gali būti visoks, tik ne logiškas, todėl šiems dviem ženklams paprasčiausiai nepavyks kartu rasti harmoniją bendruose namuose.

Vėžys ir Avinas

Šioje poroje vienas yra visada tvarkingas (nors ir chaotiškai, kaip kad Vėžys), o kitas visiškas netvarkos mėgėjas (prisipažinkite, Avinai). Ar reikia ką nors pridurti?

Nebent tai, kad Vėžys gali būti labai jausmingas, jei kalbėsime apie emocijas, bet jūsų sumuštinio liekanos iš praėjusio savaitgalio lovoje jį gali beprotiškai suerzinti. Dramos dėl tvarkos šioje poroje taip pat neišvengiamos, kaip ir lietus rudenį. Vėžį dėl rasto supelijusio sumuštinio už radiatoriaus gali ištikti panikos priepuolis, o Avinas iš to tik smagiai pasijuoks.

Dvyniai ir Šaulys

Dvyniai yra puikiai bendraujantys ir į žmones einantys su šmaikštumu bei sąmoju. Todėl kai Šaulys Dvynių paklaus, kodėl namuose tokia siaubinga netvarka, šis visada ras visiškai logišką paaiškinimą. Dvyniai visuomet pateiks svarią priežastį, kodėl iš jų miegamojo sklinda blogas kvapas ar kodėl jo vakarykščių pusryčių lėkštė vis dar nešvari ant stalo.

Dvyniai neraudonuodami rėš, kad toks kvapas jūsų namams puikiai tinka, nes toks ir turi būti namų aromatas. Ši Zodiako pora kartu išgyvens gal kiek ilgiau, nei kitos čia aprašomos. Bet dėl to dėkoti reikia Šauliui, kuris visada turi minčių, visada stengiasi išgelbėti pasaulį ir gali daug ką padaryti pats.

Ožiaragis ir Svarstyklės

Nors Svarstyklės dažniausiai vos gimusios tampa komandos lyderiais, jos kur kas dažniau atsiprašinėja. Svarstyklės dievina diskusijas, kai objektas – jų, o ne pašnekovo, reikalai. Todėl kai Svarstyklėms bandysite pasakyti, kad namai reikalauja tvarkymosi, jos panirs į savo mintis.

Svarstyklės net nesielgia taip tyčia, jos tiesiog tokios yra. Jei pasistengsite pasirūpinti Svarstyklių problemomis, jos nuoširdžiai pasistengs pasirūpinti dalykais, kurie svarbūs jums – išplaus lėkštes ar išsiurbs kilimą. Kartais.

Ožiaragis yra visiška priešingybė. Jis įsitikinęs, kad jei ko nors trokšti, turi pats keliauti ir tai pasiimti. Tai galioja ir tvarkingiems namams.

Žuvys ir Skorpionas

Žuvys bus laimingiausi pasaulyje kambario draugai, todėl būkite pasiruošę, kad visada viskas bus padaryta. Nagi, Skorpione, gal leiskite savo nuolat besišypsančiam kambariokui Žuvims pagulėti, o savo mėšlą susitvarkykite patys?

Skorpionai per daug investuoja į savo karjerą ir sėkmę, todėl kam įdomu, kad Žuvys nustos nuolat švarinti jūsų būstą? Klausimas čia kitas – kiek laiko tęsis Žuvų kantrybė?

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų kovo 21 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.