11 tvirčiausių Zodiako ženklų porų

Būna žmonių, kurie visai neblogai tinka vienas kitam. Kai kurie vienas kitam visiškai netinkami, bet būna tokių, kurie garantuotai sukurs idealią sąjungą. Štai Zodiako ženklų poros, kurios yra pačios tvirčiausios.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-03 15:29, atnaujinta 2019-04-03 15:31

Žuvys ir Skorpionas

Šie partneriai jaučia vienas kitą giliausiame lygmenyje. Jie gali net nesikalbėti, kad suprastų, kada reikalinga pagalba ir palaikymas, o kada – humoras ir linksmybės. Ši porelė žino viską vienas apie kitą, net pačias purviniausias paslaptis. Tai liudija didelį pasitikėjimą.

Vandenis ir Dvyniai

Tai iš tiesų ideali pora. Jiems kartu nebūna nuobodu, nes jie visada žino, kuo užsiimti. Be to, jie turi stiprų ryšį psichologiniame lygmenyje, todėl jie neretai tiesiogine šio žodžio prasme skaito vienas kito mintis. Stulbina tai, kad abu ženklai linkę į individualizmą, bet jų santykiams tai netgi naudinga. Jie gerbia vienas kito asmeninę erdvę.

Ožiaragis ir Jautis

Ši pora tiesiog dievina skraidyti savo fantazijų debesyse. Partneriai žavisi vienas kitu. Jie turi tikrą dvasinį ryšį, kuris kiekvieną dieną juos praturtina nauju jausmų antplūdžiu.

Šaulys ir Avinas

Ugnies stichija – deginanti aistra. Šiai porai išties gerai lovoje. Bet, laimei, jie idealiai tinka vienas kitam ne tik seksualinėje plotmėje. Partneriai papildo vienas kitą ir tiesiog dievina kur nors pasilinksminti.

Skorpionas ir Vėžys

Šie partneriai nuolat gyvena emocijų pasaulyje, bet tai jiems tik į naudą. Joks ginčas nesugebės padėti tašką šiuose santykiuose, nes partneriai harmoningai pripildo vienas kitą gyvybine jėga. Tai rūpestinga porelė.

Svarstyklės ir Dvyniai

Čia esminį vaidmenį vaidina stiprus intelektualinis ryšys. Partneriams kartu niekada nenuobodu, juk jie visada ras naujų temų pokalbiams ir naujų užsiėmimų sielai ir kūnui.

Mergelė ir Jautis

Šių partnerių santykiuose vyrauja harmonija, todėl labiausiai jie vertina mokėjimą atsipalaiduoti. Kadangi partneriai jaučiasi vienu vienetu, jiems nekyla net minties apie neištikimybę.

Liūtas ir Šaulys

Šie partneriai turi stiprų intelektualinį ir dvasinį ryšį. Jie spėja ne tik lengva ranka kurti savo santykius, bet dar ir padėti draugams, duodami išmintingus patarimus. Tikra šeimos prichoterapeutų pora.

 

 

Vėžys ir Žuvys

Ši pora didžiuojasi net pačiu savo pažinties faktu. Aplinkiniai žavisi jų mokėjimu kurti santykius. Nenuostabu, nes šių ženklų tarpusavio ryšys siekia kosmines aukštumas.

Jautis ir Vėžys

Fizinis ir emocinis ryšys leidžia kurti patikimus ir ilgalaikius santykius, kur karaliauja tarpusavio supratimas ir palaikymas. Kuo ilgiau partneriai kartu, tuo stipresnė jų sąjunga.

Avinas ir Vandenis

Juos galima pavadinti tikra avantiūristų porele. Jiems niekada nebus nuobodu, nes jie nuolat kartu rizikuos ir ieškos nuotykių. Ir tai visai neblogai.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų balandžio 10 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.