Nostradamo ratas – gaukite tikslų atsakymą į savo klausimą

Visi yra girdėję apie garsųjį pranašą Mišelį de Nostradamą. Jo pranašystės jau išsipildė ir tebesipildo su stebėtinu tikslumu. Užduoti klausimą garsiajam Nostradamui galite ir jūs.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2017, 11:47 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 3:15 PM

Užsimerkite, sutelkite mintis į klausimą ir bet kokiu daiktu (geriausia – žiedu) beskite į ratą. Skaičius, į kurį pataikėte – atsakymas į jūsų klausimą.

1. Taip. Jūs iš tų žmonių, kurie nepritrūksta ūpo net pačiose sunkiausiose situacijose. Todėl iš karto neatsisakykite problemų, jūs turite ištvermės ir kantrybės atsargų. Jūsų laukia laimė. Nebijokite pasitikėti savimi ir kitais.

2. Taip. Bet ne šiandien ir ne rytoj. Kažkas stovi jums skersai kelio ir bando sumaišyti visas kortas. Nepriimkite jo pernelyg rimtai. Bet negalima ir nevertinti šio pasipriešinimo. Venkite konfrontacijos. Bandykite rasti pozityvų problemos sprendimą.

3. Taip. Artimiausių dienų įvykiai pranoks visus jūsų lūkesčius. Jeigu protingai naudositės savo energija, o ne „šaudysite į orą“, visi koziriai atsidurs jūsų pusėje. Bet kuriuo atveju, būkite kantrūs tiek sau, tiek kitiems.

4. Taip. Šiuo metu jums atrodo, kad sėkmė pati plaukia į jūsų rankas. Todėl nėra nė mažiausios dingsties abejoti palankiomis išdavomis. Sėkmė jus gana ilgai lydės. Mėgaukitės šiomis laimingomis savaitėmis.

5. Tikrai taip. Šią akimirką jūs pernelyg daug dėmesio skiriate kitų nuomonei, todėl šiek tiek praleidžiate palankią progą. Nedelskite per ilgai, parodykite, kad dabar su jumis reikės skaitytis. Nedideli taktiniai žaidimai tiktai klaidina ir kenkia abipusiam pasitikėjimui.

6. Viskas bus kiek sunkiau, nei tikitės. Jūs remiatės neteisingomis prielaidomis. Kiti žmonės tai mato visiškai kitoje šviesoje. Todėl jums būtina išklausyti gerą artimo žmogaus patarimą ir nepasiduoti apgaulingoms viltims.

7. Klausimas kol kas neišspręstas. Duokite sau laiko ir neužimkite galvos neišspręstomis problemomis. Pabandykite pasimėgauti akimirka. Viskas susitvarkys vėliau. Jeigu visa tai jus labai jaudina, kreipkitės į stebuklingąjį ratą pagalbos po savaitės.

8. Atsargiai. Pasistenkite netikėti viskuo, ką jums kalba. Išlaikykite tam tikrą distanciją. Šiandien viskas aplink jus atrodo palankiau, nei iš tiesų yra. Būkite atsargūs, kad po to netektų nusivilti.

9. Be abejo. Bet be pagalbos neišsiversite. Pakalbėkite su gerais bičiuliais apie jus kankinančias problemas. Jis – nesuinteresuotas žmogus ir į viską žiūri blaiviau.

10. Taip. Bet neleiskite savęs suklaidinti. Rodykite daugiau pasitikėjimo savimi, tada viskas bus gerai. Šią akimirką galite visiškai pasikliauti savo intuicija. Nė trupučio nepasigailėsite.

11. Klausimas keliamas per anksti. Nesusikoncentruokite galutinai ir negrįžtamai į tai, kas dar nepribrendo. Palikite laiko palankiai įvykių eigai. Dažniau nusileiskite. Jus vertins už tai.

12. Labai įmanoma. Kadangi viskas vystosi kur kas greičiau ir pozityviau, nei jūs įsivaizduojate. Tik svarbu, kad jūs nesistengtumėte palikti nesuinteresuoto asmens įspūdžio. Atkreipkite dėmesį: kažkas nuoširdžiai trokšta tapti jūsų draugu.

13. Viskas bus ne pagal planą. Jūs veikiate neužtikrintai. Tai klaidina kai kuriuos jūsų draugus. Jie jus laiko nenuspėjamu žmogumi, ir tai jums tikrai ne į naudą. Sugriaukite šį įvaizdį. Jus myli labiau, nei manote.

14. Viskas bus gerai. Bet tik tuo atveju, jeigu patys parodysite aktyvumą. Leidžiama viskas, išskyrus delsimą. Imkite iniciatyvą į savo rankas ir nustebinkite visus savo dalykiškumu bei idėjų gausa.

15. Taip, jūs galite pasikliauti savo laime. Jūsų laukia netikėtas ir palankus likimo posūkis. Šiuo metu jums nereikia nieko sugalvoti, tiktai išlaukti. Skuboti veiksmai nuves jus nereikalinga kryptimi ir gali pakenkti.

16. Visos viltys išsipildys. Bet visai ne taip, kaip jūs įsivaizdavote. Būkite pasirengę bet kokiems pokyčiams, nesusikoncentruodami į vieną vienintelį tikslą. Rodykite lankstumą ir nenumokite ranka nė į vieną argumentą.

17. Viskas kol kas su dideliu klaustuku. Jums reikia gerai pagalvoti apie savo norus, juk jūsų pačių jausmai dar iki galo nesubrendo. Todėl jūs pernelyg daug tikitės iš kitos pusės. Artimiausiomis dienomis viskas liks, kaip buvę. Bet tam tikra laiminga aplinkybė gali įnešti aiškumo į jūsų reikalus. Įdėmiai įsiklausykite į savo vidinį balsą.

18. Jums gali iškilti sunkumų. Pradžioje teks net išgyventi nusivylimą. Tačiau tai visiškai nereiškia, kad jūsų šansai lygūs nuliui. Visai priešingai – nusivylimas taps teigiamu postūmiu. Jūsų draugų ratas padidės, taps geresnis ir stabilesnis.

19. Nepasitikėjimas ir pyktis kol kas toli nuo jūsų. Bet jeigu nesugebėsite greitai atsikratyti savo abejonių, daug ką sugadinsite. Jeigu sėkmė jus aplenkia, kaltas tik jūsų bereikalingas kuklumas ir neužtikrintumas. Meskite juos į šalį! Būkite atviri ir draugiški bendraudami su kitais žmonėmis.

20. Taip. Šią akimirką atrodo, kad sėkmė pati plaukia į jūsų rankas. Todėl nėra nė mažiausio pagrindo abejoti dėl palankios baigties. Sėkmė lydės pakankamai ilgai.

21. Taip. Kad galutinai pasiektumėte tikslą, liko tik labai nedaug pasistengti. Rizikuokite, veikite drąsiai – paskutinis proveržis, ir viskas jums pavyks. Būkite dėmesingi viskam, kas vyksta aplink, ir atminkite – atsitiktinumų nebūna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.