Šešėlinis horoskopas: blogiausi dalykai, kurie nutylėti įprastame

Ar žinojote, kad be visiems žinomo Zodiako ženklo, po kuriuo gimėte, jūs turite dar vieną astrologinį ženklą, atskleidžiantį slaptas tamsiąsias jūsų prigimties puses?

Minotauras.<br>123rf nuotr.
Minotauras.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-03 16:11

Senovėje daugelis tautų, tarp jų ir graikai, tuo tikėjo ir šešėlinį horoskopą laikė ne mažiau svarbiu, nei įprastą Zodiako ženklų horoskopą.

Abi sistemos papildė viena kitą, tradicinė sistema pasakojo apie žmogaus teigiamas savybes ir jo ateitį, o kita sistema atskleidė jo neigiamas puses.

Ši sistema apima 10 ženklų iš senovinės mitologijos.

Kentauras (sausio 8 – vasario 12)

Kentauras yra pusiau žmogus, pusiau arklys, todėl visuose, gimusiuose po šiuo ženklu, gyvuliškoji pusė dominuoja prieš žmogiškąją. Žmonėms-kentaurams sunku kontroliuoti tokius jausmus, kaip pyktis, seksualiniai troškimai, pavydas ir baimė. Jie visada nepriklausomi ir vadovaujasi emocijomis, o ne proto balsu.

Harpija (vasario 14 – kovo 18)

Ši sparnuota mitologinė būtybė su mirtinai pavojingais nagais yra keršto simbolis. Ir žmogui-harpijai nelengva atleisti. Jis metų metus vaikščioja su savo nepasitenkinimu ir pavydu, ir didelį pasitenkinimą jam teikia jo priešų nesėkmės ir nelaimės.

Pegasas (kovo 18 – balandžio 24)

Kaip ir legendinis sparnuotas žirgas, žmogus-Pegasas skraido virš likusių žmonių, bent jau savo vaizduotėje. Gimusieji po šiuo ženklu – pernelyg pasipūtę ir širdies gilumoje įsivaizduoja, kad sukurti geresniam gyvenimui, nei jiems teko. Jie nekenčia rutininio darbo, jiems svetima romantika, nes jiems nuolat atrodo, kad viskas galėtų būti kur kas geriau.

Cerberis (balandžio 25 – gegužės 30)

Trigalvis šuo, saugantis įėjimą į mirusiųjų karalystę – pats tinkamiausias simbolis šiam ženklui. Žmonės-Cerberiai pikto būdo, jie pasirengę žmogui nurauti galvą vien už tai, kad jis juos supykdė. Jeigu Cerberiui tenka valdyti savo kruvinus protrūkius, jis pradeda kankintis dėl nuolatinio didelio streso.

Satyras (gegužės 31 – liepos 3)

Seksas, seksas ir dar kartą seksas! Štai kas veda šituos žmones, ir jie tą puikiai žino. Vyrai-satyrai – begėdžiai mergišiai, paskui save paliekantys kelią, nusėtą sudaužytomis širdimis ir sugriautomis santuokomis. Moterys-satyrai dažniau linkusios įsibrauti į svetimas šeimas ir jas griauti, nei ieškotis laisvo partnerio. Tie, kurie sutramdo savo prigimtinius troškimus, tampa patologiškai seksualiai nepatenkintomis asmenybėmis.

Sirena (liepos 4 – rugpjūčio 10)

Senovės mitologijoje jūrų nimfa, žinoma kaip sirena, savo saldžiu balsu užviliodavo jūreivių laivus ant uolų. Gyvenime žmonės-sirenos taip pat naudojasi savo žavesiu, kad pasiektų asmeninius tikslus, nesiskaitydami su kitų interesais. Moterys-sirenos (dažnai blondinės) dėl apsimestinio bejėgiškumo moka puikiai manipuliuoti vyrais. Vyrai-sirenos naudojasi tuo pačiu metodu, prisidengdami suvaidinta jaunuoliška nekaltybe.

Grifonas (rugpjūčio 11 – rugsėjo 15)

Grifonas – pusiau liūtas, pusiau erelis. Tai – karingas, stiprus ir pasiutęs padaras. Todėl ir šio tipo žmonėms būdingi tie patys bruožai. Jie fanatiški ir pasirengę aktyviais veiksmais ginti savo įsitikinimus. Praėjusiais amžiais žmonės, priklausantys šiam ženklui, dalyvaudavo raganų medžioklėse ir panašiose represijose.

Chimera (rugsėjo 16 – spalio 22)

Mitinis gyvūnas su daugybe veidų. Dažniausiai tai pusiau ožka, pusiau liūtas ir pusiau gyvatė. Kaip ir chimera, šio ženklo žmonės veidmainiai ir visada užsideda kaukę priklausomai nuo situacijos.

Sfinksas (spalio 23 – lapkričio 30)

Šaltas, apskaičiuojantis ir gudrus sfinksas kukliai stengiasi pergudrauti kitus. Jeigu pavyksta sutaupyti pinigų, tai jam teikia didžiulį džiaugsmą, nes stiprus polinkis į materialiąsias gėrybes – pagrindinis šio ženklo bruožas.

Minotauras (gruodžio 1 – sausio 7)

Žmogus su jaučio galva – Minotauras yra savo gyvuliškosios prigimties vergas. Skirtingai nuo nepriklausomo Kentauro jis gimęs būti vedamas, būti bandos dalimi, o ne lyderiu. Savarankiškai priimti sprendimus Minotaurui sunku, todėl jis linkęs veikti pagal kitų sufleravimus, paklusti svetimai valiai, jeigu ji neprieštarauja jo gyvuliškiems instinktams.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų balandžio 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.