Vaiduoklis apsėdo berniuką - namuose dėjosi keisti dalykai

 

 Pradėjo dėtis keisti dalykai.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Pradėjo dėtis keisti dalykai.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2017, 2:32 PM

Kristy Lee buvo priversta kviesti vaiduoklių medžiotojus, kai virš sūnaus lovos pastebėta vaiduokliška būtybė jos rėkiantį vaiką tempė kambario grindimis. Iškviesti ekspertai net dvi valandas bandė išprašyti nekviestus svečius.

„Iš baimės net suakmenėjau ir negalėjau pajudėti“, - sakė vieną sūnų auginanti mama.

Kraupūs įvykiai prasidėjo tuomet, kai jauna šeima atsikraustė į naujus namus Birmingeme. Naktimis ten dėjosi keisti dalykai.

Moters tėtis Davidas vos tik užėjęs į kambarį, kuriame miegos berniukas, iš jame esančio aitraus kvapo suprato, kad kažkas čia ne taip.

„Gali užuosti dvasią. Jos palieka purvinas kojines primenantį tvaiką“, - sakė ledų pardavėjų dirbantis Davidas.

Kristy tėtis tikina turintis aiškiaregystės dovaną, tad iškart pajuto kambaryje esančią negerą atmosferą.

„Jei pereisiu visus namus, žinosiu, ar čia gyvena dvasios ir kur jos tiksliai slepiasi. Dažnai joms sekiodavau iš paskos sakydamas „Žinau, kad čia esate“, - pasakojo jis.

Tačiau apie neaiškias būtybes pranešė ne tik Davido šeštasis pojūtis. Naujuose namuose pasikeitė ir mažojo Kyrano elgesys. 

Neretai be jokios priežasties durys imdavo ir pačios užsirakindavo, be to, dažnai paslaptingai išmėtyti žaislai atsirasdavo įvairiuose kambariuose. 

Vieną dieną pas jauną šeimą atvyko svečių. Kartu svečiavęsis vaikas prieš išeinant sakė: „Mama, monstrai nėra labai baisūs. Ten aš mačiau didelį storą vyrą.“

Bet patys baisiausi įvykiai dar laukė.

Kaip ir garsiojo siaubo filmo „Egzorcistas“ scenoje, tuo metu Kristy tikėjo, kad sielos naudodamos jos sūnau kūną ir netgi pakeisdamos jo balsą bandė bendrauti.

„Jau gulėjau lovoje, kai išgirdau isteriškai rėkiantį Kyraną. Atrodė, lyg jis būtų ko nors apsėstas. Nuėjau pas jį. Sūnus atrodė išsigandęs, tad parsinešiau jį pas save. Nustojęs verkti jis pažiūrėjo į mus, visiškai kitu mums nepažįstamu balsu pasakė „Nežinau“ ir pradėjo juoktis“, - pasakojo Kristy.

Jis vis nubusdavo naktį, vemdavo ir nenorėdavo miegoti savo kambaryje. 

Nerimaujanti mama paskambino paranormalių reiškinių tyrėjai, dar žinomai kaip „Vaiduokliška Julie“ (angl. Spooky Julie). Kartu su savo komanda specialistė atrado sūkurį, pro kurį laisvai ir bet kada dvasios galėjo tai atvykti, tai išvykti. Į pagalbą pasitelkusi dar 7 asmenis Julie išsiaiškino, kad jaunus naujuose namuose gyvenančius žmones gąsdina ten kartu su jais apsistojusi dvasia ir jos šeima.

„Prieš tai šiame name gyvenantis žmogus buvo chuliganas, o jo vaikai jo bijojo. Tikriausiai santykiuose, kuriuose vyravo smurtas, jis buvo ta blogoji grandis. Kaip paaiškėjo, vyras rastas subadytas“, - pridėjo Davidas.

Šeima ieškojo informacijos apie prieš dešimtmečius mirusį vyrą, tačiau nesėkmingai.

„Tikriausiai šiuose namuose ji atsidūrė ne veltui, tačiau vaiduoklių keliai yra nežinomi ir neretai jiems neužtenka būti pastebėtiems gyvų žmonių“, - pridėjo tėtis.

Po praeitais metais atlikto seanso jaunos šeimos namuose kol kas ramu. 

Kristy ši patirtis atvėrė akis ir dar labiau sudomino anapusiniu pasauliu. 

„Niekada nesu mačiusi ar jautusi vaiduoklio, bet jais tikiu“, - užbaigė ji.

Parengė Edita Maračinskaitė

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.