Savaitės diena, kurią gimėte, – raktas į jūsų likimą

 

Kiekvieną iš dienų atitinka tam tikra planeta, o kartu – dievybė, kurios jėgos persmelkta ta diena.<br>  123rf nuotr.
Kiekvieną iš dienų atitinka tam tikra planeta, o kartu – dievybė, kurios jėgos persmelkta ta diena.<br>  123rf nuotr.
Kiekvieną iš dienų atitinka tam tikra planeta, o kartu – dievybė, kurios jėgos persmelkta ta diena.<br> 123rf nuotr.
Kiekvieną iš dienų atitinka tam tikra planeta, o kartu – dievybė, kurios jėgos persmelkta ta diena.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 6, 2017, 6:43 PM

Savaitės diena, kurią gimėte, gali daug pasakyti apie jus ir jūsų likimą. Pirmadienis, antradienis, trečiadienis, ketvirtadienis, penktadienis, šeštadienis ir sekmadienis. Ar pagalvojote, kodėl savaitės dienų yra 7? Ogi todėl, kad astrologijoje yra 7 pagrindinės planetos.

Kiekvieną iš dienų atitinka tam tikra planeta, o kartu – dievybė, kurios jėgos persmelkta ta diena.

Pirmadienis

Pirmadienis – Mėnulio diena (MoonDay). Šią dieną gimusį vaiką laimina Mėnulio jėgos. Jos apdovanoja jį ypatingais protiniais gebėjimais ir talentu suprasti kitus žmones.

Dauguma pirmadienį gimusių žmonių labai jautrūs, lengvai susierzina, juos dažnai nuvilia kitų žmonių emocijos ir elgesys.

Užuojauta – pats stipriausias jų sugebėjimas. Paprastai tai švelnūs žmonės, juk Mėnulio šviesa suminkština jų vidų.

Sakoma, kad gimusieji pirmadienį kenčia nuo nemigos, nes Mėnulis nuolat juos stebi naktimis, neleisdamas greitai užmigti.

Taip pat jiems gali kilti virškinimo problemų, bet dažniausiai tai labai stiprūs, emocingi žmonės.

Pirmadienis pašvęstas Mėnuliui, jo magijai ir paslaptims. Tai moteriškų paslapčių, iliuzijų, pranašiškų sapnų, emocijų, kelionių ir vaisingumo diena.

Charakterio bruožai

Esate kūrybiški, bet mokate savo idėjas laikyti paslaptyje. Esate labai jautrus žmogus. Jūsų prioritetai – šeima ir keletas artimų draugų. Jūs puikiai mokate susitarti ir esate įsitikinę, kad kiekvienas gauna tai, ko nori. Tikėtina sėkmė vadovaujant verslui.

Antradienis

Antradienis – Marso diena. Aistringas Marsas antradienį gimusį vaiką apdovanoja ugninga valia, aistra ir entuziazmu.

Tai žmonės, kurie veikia spontaniškai, ir mėgsta visada gauti, ko nori.

Visi antradienio vaikai – kariai, bet ne visada tai iš karto pastebima. Jų pašaukimas – pareikšti apie savo valdžią ir tapti tokiais narsuoliais, kaip karo dievas Marsas.

Vaikystėje jie labai pasitikintys savimi, bet augdami supranta, kad reikia įsiklausyti ir į svetimą nuomonę. Jiems gali nutikti nelaimingų atsitikimų, bet taip pat juos laiko labai ištikimais ir galingais.

Šie žmonės labai gerai moka reikšti entuziazmą bei įkvėpimą. Entuziazmas – tai jų magiškų galių raktas.

Charakterio bruožai

Turite daug energijos ir polėkio. Žmonės linksta prie jūsų ir mėgsta jums padėti. Jums sekasi karjera. Kartais jaudinatės dėl to, ko negalite kontroliuoti. Jums patinka prabangūs daiktai, ir jums sunku taupyti pinigus. Jūs sąžiningi ir darote tai, ką laikote esant teisinga. Jūs sakote tiesą, ir tai kartais atstumia tuos, kurie nori išgirsti pataikavimą. Esate jautrūs kritikai.

Trečiadienis

Trečiadienis – Merkurijaus diena. Merkurijaus išmintis ir vikrumas apdovanoja trečiadienį gimusį vaiką labai stipriu ir praktišku protu.

Smalsumas – jūsų antrasis vardas, jums iš prigimties duotas talentas verslui ir bendravimui. Jūsų pašaukimas – kiekvieną dieną atrasti ir ištirti ką nors nauja.

Šią dieną gimę žmonės sugeba vienu metu spręsti įvairias problemas. Daugiaplaniškumas leidžia jiems pasiekti puikių rezultatų praktiškai kiekviename darbe. Sakoma, kad šie žmonės paprastai būna patenkinti savo gyvenimu.

 Trečiadienio vaikai gali turėti telepatinių gebėjimų, nes jų sąmonė ypatingai galinga ir jie moka ją kontroliuoti. Raktas į jų magines jėgas – smalsumas.

Charakterio bruožai

Jūs greitai mokotės naujų dalykų ir gerai atliekate savo darbą. Jums sunku būti organizuotiems. Esate neaikštingi ir paslankūs. Žmonėms patinka jūsų atsipalaidavimas. Jums patinka mokytis iš kitų žmonių, ir bendravimas jums teikia didelį džiaugsmą. Jūs gerai sutariate su skirtingais žmonėmis. Jums patinka jūsų darbas ir žmonės, su kuriais dirbate.

Ketvirtadienis

Ketvirtadienis – Jupiterio diena, arba skandinavų dievo Toro, perkūnijos dievo, kuris atitinka Jupiterį ir Dzeusą. Karališka Dzeuso prigimtis ketvirtadienį gimusį vaiką apdovanoja optimizmu ir sėkme.

Gimusieji šią dieną turi išvystytą teisingumo jausmą, kuris kelia pagarbą ir suteikia galimybę suprasti, kas jiems yra gerai, ir siekti to. Vienaip ar kitaip jie traukia dėmesį ir jiems atsidaro daugelis durų.

Ketvirtadienį gimę žmonės turi sugebėjimą siekti sėkmės, nors tam gali prireikti tam tikro laiko. Jie dažnai elgiasi gerai, bet tuo pat metu visada sako tiesą, ir kartais tai gali tapti jų problemų priežastimi.

Ketvirtadienį gimę žmonės geba pritraukti sėkmę. Jų jėgos raktas – optimizmas.

Charakterio bruožai

Esate optimistai. Gerbiate žmones, o jie gerbia jus. Esate nepriklausomas darbuotojas. Jūs ir prigimties – lyderis, ir esate pasirengę sunkiai dirbti, kad pasiektumėte viršūnę. Jums nepatinka žmonės, kurie jus kritikuoja, jūs galite dėl to įsižeisti. Jums svarbu įvairovė, dažnai jaučiate nuobodulį. Jūs traukiate dėmesį savo charzima.

Penktadienis

Penktadienis – Veneros diena, arba su ja bei Afrodite siejamos Frėjos, meilės ir grožio deivės, diena. Šią dieną gimę žmonės geba apžavėti praktiškai visus, jei tik priima savo prigimtį ir suvokia, kokie jie gražūs.

Jie talentingi ir kūrybiški, pasauliui neša harmoniją ir grožį. Manoma, kad penktadienį gimusių vaikų šešėlis geba pagražinti viską, ant ko krenta.

Augdami jie paprastai pradeda suvokti savo jėgą ir suprasti, kad grožį galima pamatyti pačiose keisčiausiose vietose. Tai geros širdies žmonės, gebantys paguosti tuos, kuriems sudaužė širdį.

Pasitenkinimas padeda jiems atsiskleisti ir tapti dar stipresniems.

Charakterio bruožai

Jūs vertinate grožį ir harmoniją, ir stengiatės ją kurti. Esate kūrybiškesni už savo draugus. Santykiuose linkę į emocingumą ir jausmingumą. Jums būna sunku išgyventi nesėkmę, jus dažnai kankina praeities nusivylimai. Jūsų gerai išvystyta intuicija. Esate dvasingas ir ne pagal metus išmintingas žmogus.

Šeštadienis

Šeštadienis – Saturno arba Krono diena. Laiko dievas apdovanoja šią dieną gimusius vaikus ypatingomis magiškomis galiomis. Saturnas laikomas raganų planeta, todėl šeštadienį gimę vaikai turi ypatingai stiprius gebėjimus.

Šią dieną gimę žmonės – darbštūs ir yra pasiruošę daug kam, kad rastų tai, ko ieško. Jie gali atlaikyti bet kokią konkurenciją, jie labai kantrūs.

Jeigu įsisąmonina savo dievišką prigimtį, jų niekas negali sustabdyti. Jų galybės raktas yra sąžiningumas.

Charakterio bruožai

Jumis pasitiki, jūs turite daug pareigų. Esate linkę gyventi praeitimi arba dabartimi, bet ne šiuo momentu. Esate protingi ir linkę į perfekcionizmą. Didžiuojatės savo išvaizda ir mėgstate neskubėdami susitvarkyti. Jeigu jūsų paklausia, galite išsakyti neigiamą nuomonę. Pasitikite savimi, o kiti tai gali laikyti snobiškumu.

Sekmadienis

Sekmadienis – Saulės ir jos dievo Apolono diena. Saulės ir šviesos dievas apdovanoja savo vaikus didžiadvasiškumu, narsumu ir garbe. Jiems sekasi sportas, turi talentą menui ir didelę magišką jėgą.

Sekmadienio vaikai didžiadvasiai, bet ne nuolankūs. Jie labai dosnūs, jeigu tai vertinama. Jie optimistai ir žino, kad gyvenimas galų gale jiems nusišypsos.

Jie bendrauja su daugeliu žmonių, kurie, tikėtina, žavisi jais, bet paprastai turi mažai artimų draugų.

Tai labai jausmingi žmonės, bet kažkodėl jaučiasi nepakankamai mylimi. Jie mėgsta padėti vargstantiems. Raktas į šių žmonių galias – grynas tikėjimas.

Charakterio bruožai 

Pozityviai žiūrite į gyvenimą. Mėgstate padėti kitiems. Jums reikia daug laiko, kad imtumėte pasitikėti žmonėmis dėl savo įtarumo. Esate emociškai jautrūs, jus užgauna kitų žmonių komentarai. Lengvai nusiviliate ir galite palikti neužbaigtus projektus. Vertinate laiką, praleistą vienumoje. Atsimenate, kad kiekviena diena gali būti stebuklinga. Ir viskas visada priklauso tik nuo jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.