4 Zodiako ženklai, nemokantys slėpti emocijų

 

 Yra ir tokių Zodiako ženklų, kurių atstovai niekada neapsimes ir bus atviri, kad ir su kuo bendrautų.<br> 123rf nuotr.
 Yra ir tokių Zodiako ženklų, kurių atstovai niekada neapsimes ir bus atviri, kad ir su kuo bendrautų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2017, 12:44 PM

Šie emocingi žmonės nebijo parodyti savo tikrų veidų. Vis mes dėvime kaukes, padedančias ištverti kasdienes situacijas, kad ir kokios nemalonios ar už širdies griebiančios jos būtų. Retai kada pamatysime atvirai jausmus demonstruojantį asmenį, nes tai atlikti reikia turėti daug drąsos. 

Nusistatymas, kad emocijų užgniaužimas ir jausmų laikymas savyje yra gerai, turi būti sulaužytas, nes tik neslėpdami nieko ir būdami atviri patirsite gyvenimo džiaugsmą. Be to, retkarčiais yra labai naudinga parodyti, kokie esate iš tikrųjų. 

Ne vienas astrologinis ženklas, atsiribodamas nuo kitų ir slėpdamasis, pasistato didžiules sienas ir neleidžia kitiems sužinoti, kas su juo vyksta. Yra ir tokių Zodiako ženklų, kurių atstovai niekada neapsimes ir bus atviri, kad ir su kuo bendrautų.

Štai Zodiako ženklai, niekada neslepiantys emocijų.

Avinas

Avinai yra  savimi pasitikintys ir aistringi. Kai kalbama apie jų jausmus, jie žino, kaip su jais susitvarkyti, bet taip pat supranta, kada juos reikia atskleisti.

Avinas niekada nelaikys užgniaužęs emocijų ir su partneriu pasidalins jam nerimą keliančiais klausimais.

Dvyniai

Dvyniai yra žinomi būtent dėl savo emocionalumo ir atvirumo. Jie supranta, kad reikšdami jausmus santykiuose nori tikrumo ir nuoširdumo.

Kai Dvyniai liūdi, apie tai tikrai sužinos ir partneris. Norėdami sukurti kuo stipresnius ir geresnius santykius, jie nebijo būti pažeidžiami.

Vėžys

Vėžio ženklo atstovai yra labai sentimentalūs. Jie užjaučiantys ir geba nujausti, kas kelia nerimą kitam. Be to, Vėžys niekada neslėps savo tikrų jausmų. Jei jam kažkas nepatiko, apie tai bus pranešta garsiai, o jei meilė suliepsnojo staiga, apie tai nė kiek nesidrovėdami Vėžiai papasakos ir savo partneriams.

Jiems labai sunku tai ką jaučia laikyti savyje.

Liūtas

Liūtai mėgsta dramą ir ekspresyvumą. Jie retai kada neparodys kaip jaučiasi.

Tiesą sakant, neretai liūtai perdėtai demonstruoja emocijas. Šio ženklo atstovas supyks už kiekvieną ne taip atliktą darbą ar pasakytą skaudinantį žodį. Jei tą dieną Liūtas jausis laimingas, tai būtinai atsispindės ir jo veiksmuose.

Jiems patinka reikšti jausmus ir emocijas jau patvirtintais ir pasiteisinusiais būdais.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.