14 požymių, kad greitai gausite pinigų

Tikima, kad egzistuoja tam tikri ženklai, rodantys, kad Visata ruošiasi jus apdovanoti pinigais ir sėkme darbuose. Daugelis šių ženklų kilę iš gilios senovės. Štai patys patikimiausi ženklai, kad jums netrukus pasiseks – galbūt laimėsite loterijoje, o gal rasite lobį.

 Tikima, kad egzistuoja tam tikri ženklai, rodantys, kad Visata ruošiasi jus apdovanoti pinigais ir sėkme darbuose.<br> 123rf nuotr.
 Tikima, kad egzistuoja tam tikri ženklai, rodantys, kad Visata ruošiasi jus apdovanoti pinigais ir sėkme darbuose.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2017, 1:12 PM

Tikima, kad egzistuoja tam tikri ženklai, rodantys, kad Visata ruošiasi jus apdovanoti pinigais ir sėkme darbuose. Daugelis šių ženklų kilę iš gilios senovės. Štai patys patikimiausi ženklai, kad jums netrukus pasiseks – galbūt laimėsite loterijoje, o gal rasite lobį.

1. Jūsų palėpėje apsigyveno šikšnosparniai

Jeigu jūsų name nusprendė apsigyventi šikšnosparniai, tai geras ženklas. Tai reiškia, kad jūsų namo teigiama energija, ir jis pritraukia laimę bei sveikatą.

2. Jums niežti kairiąją ausį

Vienas populiariausių prietarų skelbia, kad jeigu jums niežti ar kaista ausys, vadinasi, kažkas jus apkalba. Iš tiesų viskas priklauso nuo to, kurią ausį niežti: jeigu kairiąją, tai labai geras ženklas. Tai reiškia, kad apie jus kalba kažką gero, ir jūsų laukia laimingi santykiai bei draugystė.

3. Jus pripažįsta svetimas gyvūnas

Taip, net jeigu tai juoda katė. Gyvūnai labai išrankūs, ypač katės, jos labai gerai jaučia žmonių charakterį. Jeigu benamė katė vis grįžta pas jus prašyti maisto ar šuo seka paskui jus namo, tai gali reikšti, kad jūsų laukia sėkmė. Be to, naujas gyvūnas namuose taip pat atneša sėkmę.

4. Jūs nuolat matote skaičių 8

Skaičius 8 laikomas laimingu daugelyje pasaulio šalių, ypač Kinijoje. Kinų kalba jis net tariamas panašiai, kaip žodis, reiškiantis turtą. Įdomu tai, kad skaičius 8 pačia savo forma yra simetriškas ir simbolizuoja pusiausvyrą. Atkreipkite dėmesį – jeigu čekiuose, adresuose, telefono numeriuose atsiranda skaičius 8, tai gali reikšti, kad jūsų laukia sėkmė ir pinigai.

5. Apsivelkate drabužius nugara į priekį

Jeigu užsimiegoję apsivilkote megztinį ir pakeliui į darbą pastebėjote, kad apsivilkote jį nugara į priekį, iš karto nusprendžiate, kad išlipote iš lovos ne ta koja. Bet iš tiesų kaip tik priešingai – jeigu netyčia atsivilkote drabužį išvirkščią ar nugara į priekį, tai ženklas, kad esate atviri Visatos įgeidžiams. Įspėjimas: kai pastebėjote klaidą, viską turite palikti taip, kaip yra. Priešingu atveju sėkmė pabėgs nuo jūsų.

6. Dilgčiojimas kairiojoje rankoje

Dilgčiojimas ne visada yra gerai. Jeigu jums iš tiesų skauda, iškart kreipkitės į gydytoją. Bet jeigu jūsų kairiąją ranką lengvai dilgčioja, tai reiškia, kad ji jaučia pinigų srautą, kuris užplūs artimiausioje ateityje.

7. Jus „pažymėjo“ paukštis

Atrodytų, nieko nėra blogiau, nei išėjus pasivaikščioti būti „apšaudytam“ paukščių, tačiau viskas priklauso nuo požiūrio. Taip, jums teks nuvalyti paukščio „pažymėjimą“ nuo drabužių ar (o siaube) plaukų, tačiau tai atneš jums sėkmę. Dar geriau, jeigu pažymėtas bus jūsų automobilis, dviratis ar net namas. Nebūtinai turite būti tiesioginiu taikiniu, kad pasidžiaugtumėte to vaisiais.

8. Jūsų namuose auga gebenė

Jeigu jūsų namuose auga tanki, žalia gebenė, jums labai pasisekė. Gebenė – ne tik gražus augalas, bet ir geras ženklas. Gebenė, auganti ant jūsų namo, paima neigiamą energiją, tad jūsų laukia vien tai, kad gera, ir nieko blogo.

9. Jūs gaunate pinigų ypatingą dieną

Pagal feng šui, jeigu gaunate tam tikrą pinigų sumą (nesvarbu, ar tai dovana, arbatpinigiai, grąžinta skola ar laimėjimas) tam tikrą dieną, galite tikėtis dar daugiau pinigų artimiausiomis savaitėmis ir mėnesiais. Konkrečiai – jeigu gaunate pinigų pirmąją jauno mėnulio dieną arba kai pilnatis yra zenite, tikėkitės dar didesnės gerovės gyvenime.

10. Laukiatės kūdikio

Senovės kinų išmintis teigia, kad nėščia moteris viduje nešioja laimę. Todėl su nėščia moterimi neverta žaisti azartinių žaidimų. Taip pat sakoma, kad galima pritraukti į savo gyvenimą finansinę naudą tiesiog būnant šalia nėščios moters. Jeigu jūsų žmona, draugė ar sesuo laukiasi kūdikio, truputis šios sėkmės gali tekti ir jums.

11. Į jūsų namus nuolat įskrenda vabalai

Žinoma, daugeliui tai nepatinka, bet rudi vabzdžiai, ypač žiogai (o taip pat vorai) Trinidade simbolizuoja laukiančią sėkmę. Kinijoje kai kurie netgi laiko narveliuse svirplius, tikėdami, kad jie neša sėkmę.

12. Jūsų kavoje atsiranda burbulai

Skamba keistai, bet yra prietaras, skelbiantis, kad žmonės, kuriems kavos paviršiuje atsirado burbulų, greitai mėgausis teigiamais gyvenimo pokyčiais. Tad įdėmiai įsižiūrėkite į savo kavą, prieš ją išgerdami. Kanadiečiai tiki, kad prietaras suveiks tik jeigu sugaudysite burbulus šaukšteliu taip, kad jie nesusprogtų. Bet kuriuo atveju, verta pabandyti.

13. Turite daug smulkiųjų

Jeigu jūsų namuose yra daug monetų (pavyzdžiui, didelis indas smulkiųjų), jūs galite pritraukti į savo gyvenimą daugiau pinigų. Pagal feng šui, norint pritraukti daugiau pinigų, geriausia smulkiuosius laikyti virtuvėje.

14. Matote savo inicialus voratinklyje

Tai labai specifinis požymis, kad pas jus ateis pinigai, ir tokį dalyką galima pamatyti nedažnai. Bet jeigu jums paklius į akis toks voratinklis – laukite finansų antplūdžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.