12 blogiausių Zodiako ženklų porų

 

 Štai 12 Zodiako ženklų porų, kuriems gyvenant kartu problemos – garantuotos.<br> 123rf nuotr.
 Štai 12 Zodiako ženklų porų, kuriems gyvenant kartu problemos – garantuotos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-19 13:13

Žvaigždės taip jau lėmė, kad kai kurie Zodiako ženklai sudaro puikias poras, o kai kuriems – visiškai nepakeliui. Štai 12 Zodiako ženklų porų, kuriems gyvenant kartu problemos – garantuotos.

Avinas – Jautis

Avinus prigimtis apdovanojo valingu charakteriu, o Jaučius – užsispyrimu. Todėl atsiradus problemoms iškyla dar viena nauja problema – kaip žmonėms su tokiais charakteriais rasti sprendimą. Jaučiui visada būtinai reikia žinoti, kokią vietą jis užima šiame santykių etape, o tai tiesiog siutina Aviną. Jei pora skiriasi, Avinas nori vieno – išeiti ir pamiršti, tuo tarpu Jautis spaudžia aiškintis santykius, ir tai gali trukti be galo.

Jautis – Šaulys

Jaučiui idealus laiko praleidimas yra ramus gyvenimas jaukiame šeimos lizdelyje, o Šaulį amžinai traukia nuotykiai. Jautis nepajėgus atlaikyti neįtikėtiną Šaulio energiją, kuris paprastai į viską žiūri nerimtai ir turi rimtą asmeninio gyvenimo bagažą.

Dvyniai – Ožiaragis

Katastrofa, o ne sąjunga. Dvyniams reikalingi nuolatiniai pokalbiai ir linksmas gyvenimas, o tuo tarpu Ožiaragiai pasimėgaudami aria darbe ir yra užimti kiekvienos savo gyvenimo detalės planavimu. Dvyniams sunku suvokti Ožiaragio nesugebėjimą būti spontaniškam.

Vėžys – Vandenis

Vandeniai mėgsta laisvę, o Vėžiai priklauso namisėdų kategorijai. Vandeniai turi įprotį besti nosimi tiesiai į klaidas, ir apskritai jiems neduok pavalgyti, o duok pakritikuoti, o tai nervina Vėžius, kuriems reikia suprasti, kad juos myli.

Liūtas – Skorpionas

Liūtas miega ir sapnuoja, kaip jį girs ir apipils komplimentais, bet šito nesulauksi iš Skorpiono. Aš nuostabus – tuo įsitikinę Liūtai, bet su tuo nesutinka pavydūs Skorpionai.

Mergelė – Šaulys

Abu Zodiako ženklai nesugeba kurti rimtų santykių. Mergelės laiko Šaulius pernelyg nerūpestingais, nesugebančiais pagalvoti, kad savo veiksmais jie gali užgauti kitų jausmus. Mergelės taip  pat nesupranta, kaip Šauliai gali dingti keletui savaičių ir nesijausti dėl to nepatogiai.

Svarstyklės – Mergelė

Svarstyklės dažnai sulaukia Mergelių kritikos, ir tai jas priverčia suabejoti savimi. O dar Svarstyklių nervus stipriai tampo Mergelių įsitikinimas savo teisumu.

Skorpionas – Avinas

Ne sąjunga, o parako statinė, kuri gali išlėkti į orą bet kurią sekundę – tokie įtempti ir pavojingi šių dviejų ženklų santykiai. Realiame gyvenime tokios aistros nereikalingos – jų vietą Šekspyro pjesėse. Abiem ženklams būdinga jėga, valia, abu save mato viršūnėje ir trokšta absoliučios kontrolės.

Šaulys – Ožiaragis

Šauliams kaip oras būtina laisvė linksmintis, ir šia juos nuolat slopins Ožiaragiai, o tai taps nuolatinių barnių priežastimi. Ir dar viena problema – seksualinė trauka tarp šių dviejų ženklų praktiškai lygi nuliui.

Žuvys – Mergelė

Svajotojos Žuvys, pats jausmingiausias Zodiako ženklas, ir ypatingai žemiškos bei praktiškos Mergelės. Iš principo priešingybės turėtų traukti viena kitą, bet ne šiuo atveju – šiuo atveju turime interesų konfliktą. Tačiau, jei kalbėsim apie draugystę, tai ideali sąjunga. Dėl šito vertėtų pagalvoti abiem ženklams.

Vandenis – Jautis

Normalūs santykiai šioje poroje neįsivaizduojami. Užsispyręs Jautis įrems ragus, laikydamasis savo, o tai atstumia Vandenį. Tarp Jaučio asmeninių savybių – konservatyvumas ir materialumas, o vandenio – neįprastumas ir bohemiškumas.

Dvyniai – Vėžys

Jeigu abu turės gerą humoro jausmą, tuomet yra šansas sudaryti gerą sąjungą. Vėžiai namisėdos, o Dvyniai mėgsta ilsėtis ir bendrauti, bet esant šiek tiek kantresniems įmanoma pasiekti harmonijos. Ši sąjunga su niuansais, bet ne beviltiška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.