Laukia virsmas – atėjo itin svarbi Majų kalendoriaus data

 

 Pasak C.J.Callemano, 2017 metų gegužės 24-oji – itin svarbi diena, žyminti naujo ciklo pradžią.<br> 123rf nuotr.
 Pasak C.J.Callemano, 2017 metų gegužės 24-oji – itin svarbi diena, žyminti naujo ciklo pradžią.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2017, 7:00 AM

Švedas Carlas Johanas Callemanas laikomas vienu didžiausių pasaulyje majų kalendoriaus ekspertų. Nuo 1993 m. jis dirba, stengdamasis iššifruoti tikrąją majų sistemos reikšmę šiuolaikiniam žmogui, yra parašęs 6 knygas, kurios išverstos į 14 kalbų.

Jis majų kalendorių aiškina bangų, kurioms pradžią davė Didysis sprogimas, ciklais. Skirtingo ilgio bangų iš viso yra 9, ir visos jos skirtingai veikia žmonių gyvenimą bei protą.

Pasak C.J.Callemano, 2017 metų gegužės 24-oji – itin svarbi diena, žyminti naujo ciklo pradžią. Savo svarba ji gerokai pranoksta 2012 m. gruodžio 21-ąją, kuomet daugybė naivuolių visame pasaulyje laukė pasaulio pabaigos. 

Pastarosios datos ekspertas nesureikšmino – ji, esą, buvo nepagrįstai ištrimituota ezoterikų, nusitvėrusių klaidingus archeologų skaičiavimus.

Ciklus sudarančios bangos rezonuoja su žmonių protu ir jį veikia. Nuo to priklauso mąstysenos ir pasaulio suvokimo ypatumai – pavyzdžiui, kuriuo smegenų pusrutuliu labiau mąstome, ar esame linkę į vienovę.  

C.J.Callemano teigimu, devintoji banga nulemia pasaulio suvokimą per atvirą širdį – tai nėra būdinga iki tol dominavusioms bangoms. Jeigu žmonija, kol kas gyvenanti daugiausiai su 6, 7 ir 8 bangomis, sugebės atsiliepti į 9-osios bangos dažnius – jos lauks Širdies epocha, arba savotiškas aukso amžius.

Majų kalendorius, žymintis bangų ciklus, nenumato, kad viskas gali pasikeisti per vieną dieną. Tad ir gegužės 24-ąją, tikėtina, niekas savaime nepasikeis. Tačiau jūs galite pareikšti savo nusiteikimą dalyvauti kosminio virsmo procese ir perėjime į aukštesnį sąmoningumo lygmenį, atverdami širdį ar tiesiog uždegdami žvakę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.