Sapnai, atnešantys pinigus į realų gyvenimą: kaip jais pasinaudoti

Ar kada nors pagalvojote, kad pinigų galima gauti iš sapno? Ne? O be reikalo. Pasirodo, iš sapnų į tikrovę galima perkelti ne tik pinigus, bet ir įvairius daiktus. Tai ezoterikai vadina sapnų magija.

 Reikia savotiškai ištraukti pinigus iš sapnų pasaulio.<br> 123rf nuotr.
 Reikia savotiškai ištraukti pinigus iš sapnų pasaulio.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2017, 8:12 PM

Pasak jų, mūsų sapnai yra ne vien „psichikos veiklos produktas“, kaip teigia psichologai. Mūsų sapnai yra atskira tikrovė – apie tai kalbama jau nuo senų laikų. Į šią alternatyvią tikrovę galima tiek pasiimti ką nors iš savo įprasto pasaulio, tiek ir iš ten gauti tai, ko jums reikia.

Ką gi reikia daryti, kad pasiimtumėte pinigus iš sapno?

Kai tik susapnavote sapną, kuriame gaunate kokį nors pelną (labai gerai, jei susapnavote būtent pinigų kupiūras), iš karto, vos pabudus, reikia minčių pastangomis perkelti susapnuotus pinigus iš sapnų pasaulį į realų. Reikia savotiškai ištraukti pinigus iš sapnų pasaulio.

Pavyzdžiui, įsivaizduokite, kad iš kokio nors labai toli esančio miesto jums buvo išsiųsta pinigų perlaida, kuri ateina į jūsų banko sąskaitą. Jūs turite aiškiai įsivaizduoti tuos pinigus, pajusti jų keliamus pojūčius.

Būkite užtikrinti, kad tokiu būdu iš sapno ištraukti pinigai neprivers laukti ir greitai materializuosis per, pavyzdžiui, nelauktą premiją, atlyginimą ar kokią nors finansinę naudą.

Tokį pat ritualą galima pakartoti ir su kokiu nors susapnuotu daiktu. Pavyzdžiui, susapnavote nešiojamą kompiuterį ar automobilį. Juos reikia ištraukti iš sapno į realų pasaulį tokiu pat būdu, kaip išdėstyta aukščiau.

Po šito jums būtinai turi atsirasti netikėti pinigai susapnuoto daikto pirkimui.

Ir atsiminkite: svarbiausia – tikėti!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.