Pasirinkite kortą – sužinosite, ką jums ruošia likimas

Kas nenorėtų sužinoti, ką jam paruošė likimas, kas įvyks artimiausioje ateityje ir kokių negerovių galima išvengti? Parengėme jums testą – būrimą, kuris papasakos apie jūsų ateitį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2019, 5:59 PM

Tereikia išsirinkti vieną kortą ir perskaityti pranašystę.

1 korta

Jei pasirinkote šią kortą, labai greitai jums ateis neįtikėtinai sėkmingas laikas. Šiuo laikotarpiu nematyti jokių ypatingų problemų ar sunkumų. O į tas, kurios pasirodys horizonte, neverta kreipto dėmesio, nes jos bet kuriuo atveju neaptemdys jums gyvenimo ir neturės pasekmių.

Jums viskas klostysis taip, kaip panorėsite. Svarbiausia – nepamirškite pozityvaus nusiteikimo ir tikėkite geriausiu.

2 korta

Jei pasirinkote šią kortą, žinokite, kad viskas, ko imsitės šiais metais, turi būti padaryta jūsų pačių, jeigu tikitės sėkmingos baigties. Nereikia pasikliauti pagalba iš šalies, nors ne kartą gausite pasiūlymų padėti. Tiesiog susitelkite į jus dominančius klausimus visa esybe, būkite dėmesingesni ir atsakingesni nei įprastai. Verta tai daryti.

Lengvabūdiškai žiūrėti į įvykius savo gyvenime negalima, tai jums nenaudinga. Bet nepamirškite apriboti pašalinių kišimąsi į juos. Nusiraminkite ir elkitės visur taip, kaip kužda jūsų intuicija.

3 korta

Jeigu pasirinkite trečiąją kortą – nudžiuginsime, nes artimu laiku jūs pasijusite lyg viršūnėje. Viskas susitvarkys ir nebereikės dėl nieko jaudintis. Jūs pajusite, kad pagaliau pasiekėte tai, ko troškote. Ką gi, turite teisę būti patenkinti savimi ir ilsėtis.

Pasistenkite būti apsupti žmonių, kurie su jumis nuoširdūs ir linki jums gero vien todėl, kad tai – jūs. Juk tik tada jūs iš likimo gausite tas gėrybes, kurias jums jums pasiruošęs suteikti.

4 korta

Jei pasirinkote šią kortą, tai reiškia, kad dėl savo proto, vikrumo ir racionalumo sugebėsite juntamai pasistūmėti link to, ko trokštate. Viskas, ko jūs norėjote ar dar tik panorėsite gali išsipildyti. Tačiau venkite bereikalingo užtikrintumo, nereikėtų pervertinti savo galimybių. Juk turint net didelį talentą neįmanoma visko pasiekti.

Jeigu jums atsiras galimybė pasinaudoti kompetentingesnio žmogaus, kuris gali jums padėti, patarimais, nesigėdykite pasinaudoti jo pagalba.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų birželio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.