Štai kuris Zodiako ženklas yra pats patikimiausias

Astrologija besidomintys žmonės net neabejoja, kad kiekvienas turi tam tikrų charakterio savybių, būdingų vienam ar kitam Zodiako ženklui.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2017, 12:19 PM, atnaujinta Jun 29, 2017, 12:46 PM

Astrologai tvirtina, kad vienas iš Zodiako ženklų yra tas, kuriuo galima pasitikėti net ir sunkiausią gyvenimo akimirką. Tai pats patikimiausias Zodiako ženklas, su kuriuo galima būtų eiti net ir į negyvenamąją salą.

Mergelė yra tas Zodiako ženklas, kuris itin atidžiai renkasi antrąją pusę, deramai bendrauja su artimaisiais, geba rasti bendrą kalbą net su nepažįstamais žmonėmis. 

Jų meilės saitai - itin tvirti, o draugystės - patikrintos laiko ir išbandymų. 

Mergelės yra gan drovios, tačiau tai jų pranašumas, bendraujant su kitais žmonėmis. Jos niekada nesistengs tapti svarbiausiu žmogumi. Anaiptol, jie išklausys, patars ir padės tiems, kurių svajonė - kelias į Olimpą. 

Jiems pakanka būti mylimiems ir gerbiamiems. 

Jie labai atsargūs, stengiasi mokytis iš kitų klaidų, kad nenudegtų patys. 

Mergelės nėra linkusios į neištikimybę. Pasirinktą partnerį jie mylės ir gerbs visą gyvenimą. Skyrybos su Mergelėmis būna tik tais atvejais, kai partneriai prieina liepto galą arba atsiduria aklavietėje. Vis dėlto naujas romanas Mergelėms įmanomas tik tada, kai pabaigiamas senas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.