Neužsitraukite bėdos: štai ko negalima daryti per savo gimimo dieną

Gimimo dienai nuo seno priskiriama didelė reikšmė, netgi magiška. Nenuostabu, kad su ja susiję daug prietarų. Tikima, kad jų laikantis galima valdyti ateities įvykius, užsitikrinti sėkmę ir pritraukti į gyvenimą laimę.

 Net jeigu nekviečiate svečių, vis tiek pasipuoškite ir bent simboliškai atšvęskite.<br> 123rf nuotr.
 Net jeigu nekviečiate svečių, vis tiek pasipuoškite ir bent simboliškai atšvęskite.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-18 11:48

Ką reikia daryti gimimo dieną

Visi žino prietarą, kad kaip sutiksi naujuosius metus, taip juos ir praleisi. Bet, pasirodo, šis prietaras liečia ir gimimo dieną. Būtent šiuo metu užprogramuojamas asmeninis gyvenimas ateinantiems metams.

Nubudę savo gimimo dieną, nusiteikite geriausiam – taip tapsite maksimaliai atviri teigiamai energijai, kurią aukštesnės jėgos siunčia šios dienos „savininkui“. Ji turi didelį potencialą, gali atstatyti pažeistą energetinį apvalkalą. Gera nuotaika šią dieną pajėgi net pašalinti nužiūrėjimą.

Neleistini konfliktai, nusiminimas, agresija. Neigiamos emocijos užblokuos švarios energijos srautą, ir jūs tapsite ypač pažeidžiami juodosios magijos bei energijos vampyrų. Galvokite tik apie gerus dalykus, atsiribokite nuo problemų. Ką jūs suprojektuosite savo gimimo dieną, tą ir pritrauksite.

Jeigu esate tikintis žmogus, kreipkitės maldomis į Dievą. Maldos būtinai bus išklausytos. Geras nusiteikimas šią dieną svarbus ir dėl to, kad, pagal senovinius prietarus, kaip žmogus praleis savo gimtadienį, taip praleis ir visus metus iki kito gimtadienio.

Iš anksto įsigykite naujų drabužių ir apatinių šventei. Net jeigu nekviečiate svečių, vis tiek pasipuoškite ir bent simboliškai atšvęskite. Nesirenkite senų sudėvėtų drabužių – atbaidysite sėkmę. Į kišenę įsidėkite pinigų (jeigu kišenių nėra, galite prisiūti iš išvirkščios pusės) – kad jų turėtumėte visus metus. Ir nepersirenkite iki šventės pabaigos, net jeigu išsitepsite.

Ko negalima daryti gimimo dieną

Atskirai reikia paminėti tai, ko negali daryti sukaktuvininkas savo gimimo dieną.

Negalima iš anksto švęsti gimtadienio – laikoma, kad taip jūs trumpinate savo gyvenimą.

Likus dienai iki gimtadienio ir per jį nieko nesiskolinkite (netgi druskos iš kaimynės, o juolab pinigų). Kitaip jus visus metus persekios finansinės problemos, rūpesčiai, nemalonumai ir konfliktai darbe.

Gimimo dieną niekam neduokite išmaldos ir neskolinkite – išdalinsite ateinančių metų sėkmę ir gerovę.

Pagal galimybes susilaikykite nuo bendravimo su nelaimėliais – didelė rizika pritraukti sau svetimas bėdas. Jeigu to neįmanoma išvengti, į kišenę įsidėkite sidabro dirbinį (bet kokį) – jis sustiprins jūsų energetinį lauką, saugantį nuo ligų.

Žmonės, kuriuos jūs kviečiate į gimtadienį, taip pat daro įtaką jūsų būsimiems metams. Šventėje neturėtų dalyvauti  9, 13, 18, 51, 21, 13, 99 arba 100 svečių. Laikoma, kad toks skaičius šeimininkui prišauks bėdą.

Tas pats liečia ir žvakučių skaičių ant šventinio stalo ir torto. Jeigu jūsų amžius sutampa su vienu iš išvardintų skaičių, galima išsisukti iš situacijos nupirkus skaičių formos žvakutes arba iš viso jų atsisakius.

Gimimo dieną suplonėja riba tarp jūsų ir dvasių pasaulio, todėl jūs tampate ypač imlūs tiek tam, kas gera, tiek tam, kas bloga. Todėl neverta kviesti žmonių, su kuriais jūsų santykiai ne itin šilti, kurių ketinimais jūs abejojate.

Jeigu kas nors sudaužė indą gimimo dieną, reikia pasakyti: „Laimei!“ Duženas galima išmesti tik kitą dieną – kad neišneštumėte iš namų sėkmės. Tas pats galioja ir šiukšlėms – geriau jų išnešimą atidėti iki kitos dienos ryto.

Ko negalima dovanoti gimimo dieną

Dovanos taip pat vaidina magišką vaidmenį sukaktuvininko likimui. Todėl svarbūs ir dovanas liečiantys prietarai.

Perskaičiuokite gėlių skaičių kompozicijose (jeigu tai, pavyzdžiui, krūminės rožės, skaičiuokite pagal stiebus). Jis turi būti nelyginis. Priešingu atveju ištraukite vieną gėlę arba iš viso išmeskite kompoziciją.

Nepageidautina dovanoti galanterijos gaminius ir keraminius indus (pinigines, pirštines, vazas ir pan.) – tai gali prišaukti problemas darbe ir finansų srityje. Blogiausiu atveju, kad „nukenksmintumėte“ tokias dovanas, reikia įdėti į jas monetą. Tai gali padaryti tiek dovanotojas, tiek sukaktuvininkas.

Dovanotas peilis – konfliktai šeimoje. Tas pats galioja bet kokiems duriantiems ir pjaunantiems daiktams (adatoms, žirklėms ir pan.). Nedovanokite jų. O jeigu patys juos gausite kaip gimtadienio dovaną, verčiau atsikratykite.

Perlai sukaktuvininkui – ašaros, todėl nedovanokite dirbinių, inkrustuotų perlais. Dėl tos pačios priežasties netinka dovanoti nosinių. Jeigu vis dėlto gavote tokią dovaną, ją prieš naudojantis reikėtų sušlapinti švęstu vandeniu.

Veidrodis – koridorius tarp dviejų pasaulių, šio ir anapusinio. Kadangi gimimo dieną mūsų energetinis laukas labai imlus, tai dovanų gautas veidrodis gali suvaidinti lemtingą vaidmenį sukaktuvininko likimui. Žiūrėti į jį galima tik kitą dieną.

Nepriimkite dovanų iš žmonių, kurių geranoriškumu nesate įsitikinę – galite gauti „staigmeną“ užkeikimo ar pakišos (užkalbėtas daiktas, kuriuo siekiama jums pritraukti blogį) pavidalu. Jeigu atsisakyti nėra galimybės, imdami dovaną sau pasakykite: „Imu tik tai, ką matau, o tai, kas nematoma, pasilik sau“. Ir mintyse peržegnokite. Ir vis dėlto, jei abejojate dovanotojo ketinimais, dovana vėliau atsikratykite. Geriau išmeskite, o ne perdovanokite.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 liepos 3 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.