Perspėjo: jokiu būdu to nedarykite nuėję į svečius

Įprasta, kad atėjus į svečius moterys suskuba padėti namų šeimininkėms paruošti vaišių stalą, ant jo sudėti indus ar įrankius. Vėliau, po šventės, jos nori palengvinti į svečius kvietusio žmogaus vakarą, todėl skuba kartu plauti indus ar bent jau juos šluostyti. 

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-07-03 15:14, atnaujinta 2017-07-03 22:14

Parapsichologai teigia, kad tai yra didžiulė klaida. Pasak jų, to šiukštu negalima daryti. Jau geriau pasirodykite nemandagi, negu čiupkite plauti indus svetimuose namuose. 

Savo srities žinovai įsitikinę, kad kiekvieni namai turi savo aurą bei energiją. Tikėtina, kad jeigu svetimas žmogus imsis plauti indus, tai kartu su vandeniu ir indų plovimu perduos savo energiją. Tai nereiškia, kad svečio ar viešnios energija yra bloga.

Jūs galite būti ir labai gerai nusiteikęs, tačiau jūsų emocijos ir nuotaikos, persipynusios su šeimininkų aura, gali sukelti rimtų problemų. 

Parapsichologai sako, kad indų plovimas svetimuose namuose gali sugriauti sutuoktinių meilės ryšius. todėl, jei nenorite apsaugoti bičiulius nuo nelaimių ar nemalonumų, prie indų geriau nė nesilieskite. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.