Didžiausi pesimistai pagal Zodiako ženklą

Kai kurie žmonės eina per gyvenimą, tarsi jiems po kojomis būtų patiesta vaivorykštė. Jie žiūri į viską pozityviai ir niekada nenusimena. Nuo jų dvelkia gerumu ir švara. Tuo tarpu kiti – priešingai, panašūs į didelį debesį. Jie viskuo nepatenkinti, jiems sunku įtikti, ir net į teigiamus dalykus jie žvelgia iš negatyvaus požiūrio taško.

 Kai kurių žmonių siela juodesnė už juodą.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurių žmonių siela juodesnė už juodą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2017, 10:39 AM, atnaujinta Jul 20, 2017, 10:54 AM

Į kurią pusę linkęs jūsų Zodiako ženklas?

Avinas

Jei kalbėsime sąžiningai, jūs neturite laiko koncentruotis į neigiamus dalykus. Jūs užimti kitais reikalais, jūsų galvoje – kalnai planų, idėjų, minčių. Net jeigu į jūsų širdį įsismelkia kas nors bloga, tai greitai iš ten dingsta, nes jūs nemaitinate negatyvo savo dėmesiu.

Jautis

Jūs gana pesimistiškas žmogus, dėl šios priežasties žmonės stengiasi jūsų vengti. Jūs puikiai suprantate, kad nuolatinis negatyvumas širdyje jums kenkia, bet, panašu, jis jums netrukdo. Apskritai jūs patenkinti savo pasaulėžiūra, juk jūsų devizas – „mažiau lūkesčių – mažiau nusivylimų“.

Dvyniai

Jūs – balanso žmogus. Kai jums blogai, jūs liūdite, galite paverkti ir išlieti negatyvą į išorę. Kai jums gerai, jūs pasirengę dalytis savo džiaugsmu su visais aplink. Jūs lengvai prisitaikote prie bet kokių aplinkybių ir visada jaučiatės komfortiškai.

Vėžys

Jūsų siela tamsios spalvos, bet tai labiau tamsiai mėlyna. Užuot skendę nelaimėse, jūs pasineriate į savo emocijas ir galvojate, galvojate... Jeigu šalia atsiras laisvos ausys, jūs į jas viską išliesite.

Liūtas

Jūsų siela beveik juodos spalvos. Jus tai jaudina, ir jūsų iš visų jėgų stengiatės padaryti taip, kad ji „pabaltų“. Bet, kaip jūs jau ko gero žinote, prieš savo prigimtį nepakovosi. Stenkitės daugiau koncentruotis į gerus dalykus, bet neblokuokite neigiamų emocijų. Kitaip vieną gražią dieną jos prasiverš.

Mergelė

Jūsų siela artima tamsiai. Viskas dėl to, kad jūs tiek daug dirbate ir atiduodate save kitiems, jog jums nelieka laiko sau. Sustokite. Taip negali ilgai tęstis. Tapkite kiek egoistiškesni.

Svarstyklės

Svarstyklių siela panaši į Dvynių. Ji juodai balta. Svarstyklės gali būti tiek pačios laimingiausios pasaulyje, tiek psichopatės, užsiciklinusios savyje. Iš principo tai neblogas variantas. Ir pasidžiaugti spėja, ir neigiamas emocijas iškrauna. Pusiausvyra!

Skorpionas

Skorpionų siela – juodesnė už juodą. Jeigu dėl to nustebote, vadinasi, jūs ne Skorpionas. Tačiau jiems tai nė kiek netrukdo. Įsitemps auką į savo urvą – ir patenkinti.

Šaulys

Šaulio siela – viena pačių švariausių. Jie tiesiog nemoka pykti. Daugiausia, ką jie sugeba – papūsti lūpytes. Šaulys – visiems atleidžiantis ir labai geras žmogus. Dėl šios priežasties tarp šio ženklo atstovų nemažai ilgaamžių.

Ožiaragis

Ožiaragis – linksmuolis su tamsia siela. Apskritai jis galvoja tik apie save. Toks piktas egoistas. Ožiaragis gana kerštingas. Net jeigu jis vaizduoja, kad atleido įžeidėjui, jis dar ilgai širdyje nešiosis pykti, kuris gali išsilieti kaip kerštas.

Vandenis

Vandenio siela švari ir šviesi. Jis patiria malonumą iš paprastų dalykų. Aplinkiniai kartais galvoja, kad Vandenis niūrus ir nelaimingas. Bet taip būna gana retai. Tiesiog Vandenis mėgsta visa galva pasinerti į savo mintis.

Žuvys

Žuvys mėgsta paskraidyti padebesiais. Jos gali ištisas valandas ir dienas verpti tą pačią mintį, dažnai negatyvią. Tai joms atneša daug kančių, bet jos nepasiduoda. Kas gi vietoj jų galvos apie aukštesnes materijas?  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024