5 nepakenčiamiausi Zodiako ženklai, su kuriais sunkiausia bendrauti

Skirtingi Zodiako ženklai apdovanoja žmones skirtingais savybių rinkiniais. Vieniems būdingas draugiškumas, siekis padėti. Kiti „užmuša“ savo impulsyvumu, nenuspėjamumu, klastingumu.

Astrologai išsiaiškino, kokie penki Zodiako ženklai yra patys sudėtingiausi.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Astrologai išsiaiškino, kokie penki Zodiako ženklai yra patys sudėtingiausi.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2018, 6:09 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 4:57 PM

Astrologai išsiaiškino, kokie penki Zodiako ženklai yra patys sudėtingiausi. Štai tie, su kuriais verčiau nesileisti į ginčus.

Ožiaragis

Penktąją vietą užėmė Ožiaragis. Ožiaragiai nuoširdžiai įsitikinę, kad nešioja karūną, o jų žodis – įstatymas. Pažeidusių paprasčiausią taisyklę laukia nemalonė.

Bendrauti Ožiaragiai linkę su tais, kuriuos laiko vertais savęs. Nenuostabu, kad jų bendravimo ratas nedidelis, juk ne tiek daug žemėje karalių ir karalienių.

Ožiaragių neįmanoma priversti daryti, ko jie nenori. Jie netgi nesiklausys, geriausiu atveju trumpai burbtelės „ne“, ir net negalvos paaiškinti savo atsisakymo priežastį. Tai – ne karališkas reikalas.

Vandenis

Keista, bet tai faktas – ketvirtą vietą užima intelektualas Vandenis. Vandeniai protingi, apdairūs, moka paskaičiuoti kiekvieną žingsnį ir pasiekti išsikeltą tikslą.

Kartais jų teigiamos savybės perauga į despotizmą. „Aš dariau taip ir man pavyko, tu privalai daryti taip pat“, – primeta jie savo valią aplinkiniams.

Sukaupta didelė patirtis ir tikslo siekimas gali Vandeniams iškrėsti piktą pokštą – jie liaujasi klausęsi aplinkinių nuomonės. Taip pat Vandeniai nemato nieko bloga, permesdami kam nors kaltę, kad pateisintų save.

Dvyniai

Trečią vietą užėmė labiausiai nenuspėjamas ženklas – Dvyniai. Šią akimirką jie žaismingi, nenustygstantys, kaip vaikai, o po sekundės užsideda abejingumo kaukę.

Iš šilto draugiškumo į stingdantį šaltumą jie persijungia per akimirką. Ar išties ranką, ar pakiš koją, net ir patys Dvyniai tiksliai nežino.

Su jais visada reikia būti atsargiems ir patikimai saugoti savo pažeidžiamas vietas. Jeigu Dvyniai apie jas sužinos, būtinai ten smogs. Pagal klastingumą jie užima pirmą vietą pasaulyje.

Avinas

Antroji vieta atiteko Avinui. Jo stichija – Ugnis. Sudeginti tiltus – nutraukti santykius, kuriuos kūrė ištisus dešimtmečius, jei sugeba per sekundę.

Jie gyvena pagal taisykles iš dviejų punktų. Pirmasis: Avinas visada teisus. Antrasis: jeigu Avinas neteisus – žiūrėti pirmąjį punktą.

Jeigu jūsų aplinkoje yra šio ženklo atstovų – apsišarvuokite kantrybe ir būkite pasirengę visur pripažinti jo teisumą.

Skorpionas

Tai – reitingo lyderiai. Jų žiaurus požiūris į pasaulį, milžiniškas ego ir kerštingas būdas. Jie negali gyventi negeldami.

80 proc. jų nuodų skirti aplinkiniams ir tik 20 proc. – patiems sau. Jie ypatingai reiklūs sau ir aplinkiniams.

Turi puikią intuiciją ir šventai tiki, kad jiems nėra nieko neįmanomo. Stoti Skorpionui skersai kelio – pats paprasčiausias savižudybės būdas.

Tiems, kas jiems trukdo, jie visada turi paruošę solidžią nuodų atsargą. Įgels su ypatingu malonumu ir nueis toliau neatsigręždami.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 liepos 22 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?