Štai kaip atostogauja skirtingi Zodiako ženklai

[[ge:lrytas:lrytas:1562711]][[ge:lrytas:lrytas:1739026]][[ge:lrytas:lrytas:1564758]]

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2017, 3:31 PM

Jautis

Jaučiai geriausiai pailsi gerų bičiulių kompanijoje. Jie mėgsta būti gamtoje, tačiau jiems viskas turi būti patogu ir komfortiška. Atostogų metu jie mėgaujasi kurortais, sanatorijomis, poilsio centrais. 

Dvyniai

Nenuilstantiems Dvyniams geriausios atostogos su linksma kompanija. Jiems reikia nepamirštamų nuotykių. Dvyniai negali įsivaizduoti atostogų be bendravimo. Net ir per trumpas atostogas jie susirasti naujų draugų. 

Vėžys

Vėžiai geriausiai pailsi būdami su šeima. Jiems gera, kai šalia jų laiką leidžia vyras, vaikai, brangūs žmonės. Paprastai Vėžiai geriausiai jaučiasi savo gimtoje šalyje, nedideliame miestelyje. Atostogų metu jie stengiasi atsikvėpti nuo šurmulio, todėl su pintu krepšiu skuba uogauti arba grybauti į miškus, maudytis ežeruose ar kituose vandens telkiniuose. 

Liūtas

Šio Zodiako ženklo atstovai trokšta komforto. Jeigu renkasi viešbutį, tai tik patį geriausią. Jei skrydį lėktuvu, tai tik aukščiausios klasės. Jų lagaminas paprastai lūžta nuo daiktų ir drabužių kiekio, nes per atostogas jie ne tik žvalgosi į kitus, bet, visų pirma, stengiasi parodyti save. 

Mergelė

Šio Zodiako ženklo atstovai moka atostogauti net ir namuose. Jiems nereikia išlaidauti, kad gerai jaustųsi ir atsikvėptų. Jie net balkone sugeba susikurti jaukią oazę, kurioje pailsi nuo buities darbų. 

Svarstyklės

Svarstyklėms būtina pramogų įvairovė. Jie trokšta aplankyti didžiuosius kitų šalių miestus. Muziejai, meno galerijos, koncertai, diskotekos yra tai, apie ką jie svajoja ištisus metus.

Skorpionas

Ramybė, tyla, jūros ošimas. Tai raktiniai žodžiai, susiję su geru Skorpionų poilsiu. Jiems nereikia šokių iki ryto arba trankios muzikos bare. Per atostogas jie svajoja apie gerą knygą ir gardų kokteilį atokiame paplūdimyje. 

Šaulys

Atostogoms Šauliai renkasi netradicines vietas. Jie trokšta atrasti tai, ko anksčiau nėra bandę. Pavyzdžiui, slidinėjimą, jojimą, vandens sportą. Toli keliauti jiems nebūtina. Rojaus kampelį su gerais draugais jie geba susikurti ir visai šalia namų. 

Ožiaragis

Paprastai šio Zodiako ženklo atstovai svajoja apie pažintines keliones. Jiems patinka keliauti kartu su gidu, klausytis vertingų pasakojimų apie architektūros paminklus, paveikslus, skulptūras.  Ožiaragių silpnybė yra kalnai. 

Vandenis

Nieko keisto, kad Vandeniai atsigauna vandenyje. Atostogos su baidarėmis, vandens sportas, kruizai yra tai, apie ką ištisus metus galvoja šio Zodiako ženklo atstovai. 

Žuvys

Didžiosios romantikės Žuvys mėgsta keliauti. Ypač gerai jaučiasi būdamos prie jūros. Svarbiausia jiems yra natūrali gamta, gražūs vaizdiniai ir puiki draugija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.