4 irzliausi Zodiako ženklai

Tikrai yra buvę dienų, kai jautėtės labiau suirzę nei įprastai. Tada net užstrigęs spausdintuvas ar išpilta kava visai dienai sugadina nuotaiką. Tam įtakos gali turėti ir miego trūkumas ar iš alkio gurgiantis pilvas. 

 Skirtingų Zodiako ženklų atstovai pyktį išreiškia skirtingai.<br> 123rf nuotr.
 Skirtingų Zodiako ženklų atstovai pyktį išreiškia skirtingai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2017, 5:36 PM

Tačiau kai kurie žmonės supykti yra linkę greičiau nei kiti. Atšaukus planus su draugais, vieni reaguoja ramiau, bet kitiems vakaro planų žlugimas gali atrodyti didžiausia katastrofa. Šie žmonės linkę greičiau susierzinti, o bendraujat su jais ramios diskusijos pereina į aršius ginčus.

Jūsų draugų rate tikrai yra bent vienas nekokiu charakteriu pasižymintis žmogus. Su tokiais žmonėmis geriausia bendrauti ramiai ir būti kantriems, palaukti, kol jie apsiramins ir situacija bus palanki jums. O jei būtent jūs esate tas lengvai supykstantis draugas, supraskite, kad savo poelgiais darote įtaką kitiems.

Skirtingų Zodiako ženklų atstovai pyktį išreiškia skirtingai. Taigi, kurie Zodiako ženklai, kai kalbama apie įtūžį, susierzinimą ir pyktį, yra blogiausi?

Avinas

Avinai yra žinomi dėl savo agresyvumo ir impulsyvumo. Jie mėgsta konkuruoti ir lengvai įniršta, o susidūrę su konfliktais ir erzinančiomis aplinkybėmis į viską atsako pykčiu.

Avinai yra nekantrūs. Pavyzdžiui, eismo kamštyje ar perpildytame autobuse jie tikrai ekspresyviai išreikš savo nepasitenkinimą ir nepabijos pavartoti keiksmažodžių.

Vėžys

Vėžiai – emocingi ir jautrūs, juos lengva suerzinti ar nuliūdinti. Jie taip pat labai pesimistiški ir įtarūs. Ginčų su draugais ar partneriais metu jie linkę be aiškios priežasties supykti ir ilgai nenusileisti. 

Jei Vėžio nepakvietėte į gimtadienio šventę, nenustebkite gavę iš jo neapykantos kupiną trumpąją žinutę.

Liūtas

Liūtams ypač sunku išlikti ramiems. Jie triukšmingi ir gana smarkūs, tad net menkiausi dalykai gali juos ne juokais supykdyti.

Jei iš Liūto pasiskolinote marškinėlius ir juos grąžinote su vos pastebima lašelio dydžio dėme, laukia didelis ir garsus ginčas, tad būkite pasiruošę. Net jei ir esate viešumoje, jis nebijos iškelti scenos.

Skorpionas

Tai kategoriškos ir nuožmios asmenybės. Jei kas nors vyksta ne taip, kaip planuota, Skorpionas gali supykti. Kai kurie jų į darbą taip pat linkę paleisti kumščius, nebijo šaukti ir daužyti viską aplinkui.

Kitą kartą stovėdami arti įpykusio Skorpiono būkite atsargūs.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.