Patys bailiausi Zodiako ženklai

Kiekvienas žmogus turi savų baimių, kurios paskui jį velkasi visą gyvenimą. Pasirodo, tam įtakos turi ir Zodiako ženklas. Ko gi labiausiai bijo įvairių Zodiako ženklų atstovai? Kurio iš jų baimės pačios didžiausios?

 Kiekvienas žmogus turi savų baimių, kurios paskui jį velkasi visą gyvenimą. <br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas žmogus turi savų baimių, kurios paskui jį velkasi visą gyvenimą. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2017, 11:16 AM

Kritikos labiausiai bijo Liūtai, Žuvys ir Mergelės, o permainos labiausiai baugina Jaučius. Drąsiausiu Zodiako ženklu, ko gero, galima pavadinti nutrūktgalvį Aviną.

Avinas

Iš pirmo žvilgsnio, Avinai nieko nebijo. Bet pakapsčius giliau galima aptikti pačią didžiausią jų baimę – rutinos ir užstrigusių reikalų baimę. Šio ženklo atstovai nepakenčia neveiklumo ir monotonijos, todėl stengiasi niekada nepasiduoti apatijai ir tinginiui.

Jautis

Jaučiai vertina stabilumą ir komfortą, todėl didžiausia jų baimė – prarasti visa tai, ką jie turi. Šio Zodiako ženklo atstovai bijo permainų, nes bet kokie pokyčiai visada yra nežinomybė. Būtent todėl jie stengiasi atsiriboti nuo visko, kas gali sutrikdyti jų ramybę ir patikimumą.

Dvyniai

Dvyniai, skirtingai nuo Jaučių, mėgsta permainas ir labai bijo momentų, kai gyvenimas staiga liausis džiuginęs juos įvykiais. Be to, daugelis Dvynių bijo prisiimti atsakomybę.

Vėžys

Vienas svarbiausių Vėžio siekių – susirasti savo antrąją pusę ir sukurti laimingą šeimą. Vėžiai bijo likti vieni, bijo neteisingai pasirinkti ir suklysti. Labai dažnai nevykę praeities santykiai jiems sukelia naujas baimes, kurie jiems trukdo kurti naujus santykius.

Liūtas

Liūtai bijo prarasti savo autoritetą, nes jis jiems labai svarbus. Dar jie labai bijo savo adresu išgirsti žodį „nevykėlis“. Būtent todėl jie iš visų jėgų stengiasi sukurti sėkmingo žmogaus įspūdį, net jei ir nėra tokie. Reikia pastebėti, kad tokia vizualizacija, nukreipta į savo įvaizdį, padeda jiems tapti tokiais, kokiais jie apsimeta.

Mergelė

Mergelės vertina tvarką visame kame. Jos visą gyvenimą ieško idealo ir siekia tobulumo. Darydamos viską taip, kaip reikia, jos labai bijo išgirsti kritiką savo adresu.

Svarstyklės

Svarstyklės labai bijo vienatvės. Joms labai svarbu dovanoti dėmesį, meilę ir rūpestį ir gauti visa tai mainais. Dar šio ženklo atstovai bijo žengti neteisingą žingsnį. Jie nuolat abejoja ir galiausiai nusprendžia iš visi nesirinkti.

Skorpionas

Skorpionai bijo, kad jų paslaptys taps viešai žinomos. Jie turi daug paslapčių, kurias kruopščiai slepia. Jiems svarbu prieš žmones išsaugoti tą vaizdą, kokį jie stengiasi parodyti visam pasauliui.

Šaulys

Šauliai bijo bet kokių apribojimų. Juos gąsdina žodžiai „negalima“ ir „draudžiama“. Dar šio ženklo žmonės labai bijo, kad visi sužinos apie jų nesėkmes. Jie patys lengvai priima savo neapsižiūrėjimus ir klaidas, bet jeigu apie jas sužinos dar kas nors, tai bus katastrofa.

Ožiaragis

Ožiaragiai bijo nepasiekti iškeltų tikslų. Ši baime, greičiausiai, juos ir stumia, ir padeda pasiekti sėkmės. Jie nori būti turtingi ir sėkmingi, todėl baimė niekada nepasiekti to, kas sugalvota, kartais juos tiesiog graužia iš vidaus.

Vandenis

Vandeniai bijo monotonijos gyvenime ir apribojimų asmeniniame gyvenime. Be to, jie labai bijo viešai kalbėti. Tad jei norite išgąsdinti Vandenį, pakvieskite jį, pavyzdžiui, į savo gimtadienį ir paprašykite pasakyti tostą.

Žuvys

Žuvys bijo kritikos, šiurkštumo ir chamizmo. Jų švelni ir subtili prigimtis išgyvena dėl kiekvieno žodžio, pasakyto negatyviame kontekste. Kartais šio ženklo atstovai bijo likti nesuprasti visuomenės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.