Jūsų dvasios būsena: kurį simbolį pasirinksite – to dabar jums reikia gyvenime

Prieš jūsų akis – keletas senovinių simbolių, kurie priklauso skirtingoms kultūroms ir epochoms. Daugybė žmonių kartų patikrino ir įrodė, kad šie šviesūs ženklai neša sėkmę ir laimę. Net ir paprastas žiūrėjimas į juos gali žmogaus gyvenimą pakreipti į gera.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 2:53 PM, atnaujinta Aug 30, 2019, 11:40 AM

Bet šįkart siūlome jums kai ką dar geresnio. Pasirinkite simbolį, kuris šią akimirką jums labiausiai patinka, ir gaukite išmintingą patarimą, tiksliai atitinkantį dabartinę jūsų dvasinę būseną.

1. „Šiaurinė žvaigždė“

Atėjo metas iškelti į paviršių jūsų vidinius blokus. Jeigu norite ko nors pasiekti, liaukitės galvoję apie tai, ko neturite. Sukurkite įvaizdį to, ko trokštate, pripildydami gyvybine jėga ir energija. Apgalvokite detales, stengdamiesi pamatyti vaizdą kaip galima ryškiau. Kai jūsų vaizdas galutinai susiformuos, jis ras galimybę įsikūnyti tikrovėje.

Jeigu jums sunku įsivaizduoti tai, ko trokštate, pabandykite nupiešti tai, ką norite gauti, o tada padėkite piešinį matomoje vietoje. Naudokite bet kokį jums prieinamą vizualizacijos būdą, ir jūsų troškimas būtinai išsipildys. Bet atminkite, kad neverta pernelyg stipriai prisirišti prie savo svajonės, kitaip jai bus sunku įsikūnyti tikrovėje. Žiūrėkite į tai kaip į žaidimą. Ir nepamirškite padėkoti likimui už viską, ką gausite.

2. „Trejybė“

Jums stiprią įtaką daro išorinės energijos. Šiuo jūsų gyvenimo momentu vyksta kur kas svarbesni įvykiai, nei jums atrodo, bet dėl rezultato galite būti visiškai ramūs. Artimiausiu metu viskas išsispręs pačiu geriausiu būdu, ir visi liks patenkinti. Jūs stovite kryžkelėje. Pasirinkite atsižvelgdami į tai, ką jums kužda jūsų vidinis balsas.

Pati Visata jus palaiko. Atėjo puikus metas permainoms į gera. Todėl judėkite pirmyn. Jums būtinai pasiseks, jeigu pradėsite žengti žingsnius teisinga kryptimi.

3. „Magija“

Viskas, kas padeda gyventi svajonei, yra pati tikriausia magija. Tai stebuklas, kuris gimsta jūsų širdyje. Šiuo metu esate veikiami kažkokių stebuklingų jėgų, todėl galite naudoti magiją savo ir aplinkinių žmonių labui. Nepamirškite, kad pats didžiausias stebuklas – tai jūsų ir jūsų artimųjų gyvenimas.

Išmokite mėgautis Visatos dovanomis ir būkite dėkingi už viską, ką jums davė. Apsivalykite nuo savo baimių, ir tada magija atskleis prieš jus naujas galimybes.

4. „Svastika“

Atėjo metas įkvėpti naują gyvenimą į savo svajones. Paklauskite savęs, ar taip gyvenate, kaip jums norisi? Jeigu ne, pabandykite padaryti kūrybiškus pakeitimus. Paprašykite Visatos parodyti jums veiklos kryptį ir būkite atviri bet kokioms idėjoms.

Galvokite apie tai, kas gera, leisdami mintims tekėti savaimine tėkme. Klausykitės savo intuicijos ir prašykite pagalbos iš kitų dimensijų. Leiskite savo angelui sargui jus kreipti ir saugoti. Įkvėpkite savo pavyzdžiu tuos, kurie yra šalia, bet atminkite, kad negalima iš žmonių atimti pasirinkimo laisvės.

5. „Dėkingumas“

Jeigu ko nors prašote Visatos ir gaunate, ko troškote, nepamirškite apie dėkingumą. Gali būti, kad šimtai angelų ir šviesios dvasių kasdien dirba, kad realizuotų jūsų svajonę. Jūsų nuoširdus dėkingumas kelia Visatai stiprų norą toliau veikti jūsų gerovei.

Nepamirškite taip pat padėkoti sau už savo gerus darbus. Dėkingumą ne visada įmanoma išreikšti žodžiais, bet jūs būtinai turite gauti apdovanojimą už savo darbą. Kitaip jūs prarasite interesą ir nugrimsite į apatiją. Išmokite išlaikyti protingą pusiausvyrą – tiek savo, tiek ir aplinkinių žmonių atžvilgiu.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų rugsėjo 17 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.