Kurį iš draugų pirmą ištiks nelaimė? Atsakymas atskleis, kas jums neša sėkmę

Jūs matote grupę draugų, kurie atsimojuoja atsisveikindami ir kiekvienas suka savais keliais, nežiūrėdami, kur eina. Kaip manote, kurį iš jų pirmą ištiks nelaimė? Jūsų atsakymas atskleis kai ką svarbaus apie jūsų pasąmonę. O taip pat sužinosite, kokie talismanai atneš sėkmę ir geriausiai apsaugos tokį žmogų, kaip jūs.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2017, 12:05 PM

Nuspręskite daug negalvodami.

Pasirinkote?

Žemiau – atsakymai.

A

Esate emocijomis pasikliaunantis žmogus. Mėgstate sąžiningumą ir spinduliuojate energiją. Jūs pažįstate savo emocijas ir dažniausiai dalinatės jomis su jums artimais žmonėmis. Jūs empatiški kitiems, todėl kiti mėgsta būti šalia jūsų. Jūsų draugai jums patiki savo paslaptis, nes jūs mokate puikiai palaikyti. Esate labai geras lyderis. Žmonės jus dievina.

Neša sėkmę: raudonos rožės, pavasaris ir jūsų telefonas.

B

Esate labai pastabus ir realistas. Nesate linkę spekuliuoti. Tvarkotės su problemomis ir neleidžiate joms išaugti. Jums nepatinka turėti problemišką partnerį. Žmonėse ir gyvenime vertinate paprastumą. Ramus, taikus gyvenimas jus padaro laimingą. Stresas yra jūsų silpnoji vieta. Jūs į viską žiūrite realistiškai, dėl to žmonės kreipiasi į jus patarimo. Jūs galėtumėte būti geras rašytojas ar poetas.

Neša sėkmę: grožio salonai, plaukimas ir ruduo.

C

Nemėgstate ką nors palikti tik pusiau padarytą. Kad ir ką pradėtumėte, visada užbaigiate. Patogiai jaučiatės su paprastais dalykais. Kai kas galvoja, kad esate pasislėpęs genijus. Jūs žinote, kaip išspręsti problemas ir išmintingai padėti jas išspręsti kitiems. Galėtumėte tapti puikiu politiku ar dirbti didelės atsakomybės reikalaujantį darbą. Jūs žinote, kaip paguosti tuos, kam dabar sunku. Jums lengva save įsivaizduoti kito asmens kailyje.

Neša sėkmę: futbolas, vasara ir galvosūkiai.

D

Jums kyla minčių, apie kurias kiti niekada nepagalvoja. Turite unikalų stilių ir mėgstate iššūkius. Jums galėtų labai pasisekti meno ir kūrybos sferoje. Galėtumėte tapti puikiu muzikantu. Jūs niekada, dėl jokios priežasties neišduosite savęs. Nekenčiate bandos jausmo.

Neša sėkmę: plunksnos, žiema ir raudona spalva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.