Patys pavydžiausi Zodiako ženklai

Kiekvienam yra buvę akimirkų, kuomet kažkas kitas atrodė geriau, uždirbo daugiau, turėjo tai, ko troškote jūs, ir tada jūs pradėjote pavydėti. Šią emociją kontroliuoti gana sunku.

 Šią emociją kontroliuoti yra gana sunku.<br> 123rf nuotr.
 Šią emociją kontroliuoti yra gana sunku.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2017, 12:28 PM

Tačiau ne visi žmonės yra vienodai pavydūs. Šios neigiama laikomos savybės kiekis priklauso nuo asmenybės. Kai kuriems nerūpi, jei jų buvęs vaikinas ar mergina pradeda susitikinėti su nauju žmogumi. Tačiau būna, kad asmuo nenori susigrąžinti buvusio mylimojo, tačiau taip pat nenori, kad jis susirastų kitą žmogų.

Kuris iš 12 Zodiako ženklų yra pats pavydžiausias?

Skorpionas

Tai bene pavydžiausias Zodiako ženklas. Skorpionai nėra linkę pasitikėti kitais žmonėmis, dėl to neretai vedami pavydo susidaro klaidingas nuomones. Skorpionai nelabai moka savo jausmų laikyti viduje, todėl, vien kam nors atsistojus šalia jų partnerio, aiškiai galima suprasti, jog jie pavydi.

Vėžys

Nors Vėžiai irgi yra gana pavydūs, jie, kitaip nei Skorpionai, moka tai paslėpti. Jie tampa pavydo aukomis, tačiau to neparodo, bet jei vis dėlto tai išlindo į dienos šviesą, pasiruoškite tikram šou.

Liūtas

Liūtai yra bene mylimiausi ir aistringiausi Zodiako ženklai. Jie supranta, jeigu kas nors vyksta ne pagal jų planą, tačiau dėl to nepyksta. Jų pavydo mygtuką įjungia, pavyzdžiui, partnerio rodomas dėmesys kitam žmogui, o ne jiems patiems. Liūtams patinka būti dėmesio centre, o jei jie to negauna, tampa tikra pavydo bomba.

Mergelė

Mergelės yra tikrai pavydžios, tačiau ne tada, kai kalbama apie santykius. Jos yra linkusios save kritikuoti, o jei kas nors ką nors daro geriau, nei jos pačios, į išorę išlenda pavydas, jų gyvenimas tampa varžybomis, kuriose vyrauja stipri konkurencija.

Avinas

Šis Zodiako ženklas yra ir aistringas, ir temperamentingas, todėl jis dažnai pavyduliauja. Kai taip nutinka, Avinai į viską reaguoja labai greitai. Jie linkę greitai įsiplieksti, todėl dažnai pasikliauja tik juos staiga užvaldžiusiomis emocijomis. Avinai nėra tokie pavydūs, kaip kiti Zodiako ženklai, bet jei jau taip nutiktų, patartina bėgti.

Jautis

Nors Jaučiai yra linkę būti šiek tiek egoistiški ir neužtikrinti, jie nėra labai pavydūs. Jautis – kantrus ir pakankamai nuovokus, jog suprastų, kada nereikėtų veikti pasikliaujant vien emocijomis. Jei šio Zodiako ženklo atstovas ir parodys, jog pavydi, tikriausiai jam kažkas tikrai kelia nerimą.

Ožiaragis

Ožiaragiai nėra tokie pavydūs kaip kiti Zodiako ženklai. Kartais maži dalykai pradeda juos nervinti, ir jiems sukyla pavydžios mintys, bet jie niekada to neparodys. Ožiaragiai moka tvardytis ir neleis bet kokioms neprasmingoms mintims jų užvaldyti.

Svarstyklės

Tai vienas supratingiausių Zodiako ženklų. Svarstyklės žino, kad ne visada viskas bus daroma pagal jas, ir tam neprieštarauja. Pavydas joms – retas reiškinys. Svarstyklės nemėgsta stoti į akistatas, konfliktuoti, tad jei šio Zodiako ženklo atstovas ir supavyduliaus, apie tai nežinosite.

Šaulys

Šio Zodiako ženklo atstovai tikrai nėra pavydūs, o, atvirkščiai, labai optimistiški ir bendrauti mėgstantys žmonės. Jiems nepatinka būti stabdomiems, ir neretai atrodo, jog kiti pavydi būtent jiems.

Vandenis

Vandeniai pavydą išreiškia kiek kitaip. Jie labiau linkę spręsti problemas ir neužtikrintai jaučiasi dėl kitų priežasčių. Jei Vandenį tikrai užvaldys pavydas, jis apie tai atvirai pakalbės su žmogumi, privertusiu taip pasijusti.

Žuvys

Šio Zodiako ženklo atstovai niekada nepavydės. Jiems šis reiškinys nelabai pažįstamas, nes Žuvys iš prigimties yra linkusios mylėti kitus ir jais rūpintis. Jos nejaučia pavydo ar neapykantos kitiems asmenims, o jei kartais taip ir nutinka, nėra ko baimintis, nes jos nėra linkusios vadovautis šia emocija.

Dvyniai

Dvyniai nepavyduliauja tik dėl vienos priežasties – kiti žmonės jiems rūpi per mažai, kad vertėtų kelti pavydo scenas. Būtent dėl to su Dvyniais geriausia leisti laisvalaikį. Jie pakankamai supratingi, o į gyvenimą žiūri laisvai, be to, užuot kam nors pavydėję, jie juos užstoja ir palaiko.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.