5 galingiausi Zodiako ženklai

Vieni žmonės iš prigimties atrodo švelnūs ir pažeidžiami, kiti – veržlūs ir pasitikintys savimi. Kiekvienas apdovanotas savo talentu. Kurie Zodiako ženklai pasižymi didžiausia jėga?

  Kurie Zodiako ženklai pasižymi didžiausia jėga?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
  Kurie Zodiako ženklai pasižymi didžiausia jėga?<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 2:28 PM, atnaujinta Aug 29, 2019, 11:51 AM

1. Ožiaragis – kantrybės jėga

Ožiaragio jėga – jo kantrybė, užsispyrimas ir mokėjimas laukti. Jis pradžioje išsikelia tikslus, o po to ilgai ir užsispyrusiai jų siekia. Toks požiūris neišvengiamai baigiasi puikiu rezultatu.

Ne, Ožiaragis neieško lengvų pergalių. Staigūs užkariavimai – ne jo stilius. Jis pradžioje viską apgalvos, paruoš dirvą būsimiems žygdarbiams, o tada pradės veikti. Jo užrašų knygelėje visada galima rasti planų ir sąrašų.

Ožiaragį globojanti planeta Saturnas valdo laiką. Todėl mūsų herojus žino, kad laikas jo pusėje. Jis nepasiduoda iškilus pirmiems sunkumams. Priešingai, jie paskatina jį rodyti dar daugiau atkaklumo.

Kai konkurentai jau pasidavė, Ožiaragis daro paskutinį šuolį ir gauna ilgai lauktą prizą.

Viena iš Ožiaragio sėkmės paslapčių – jo metodiškas ir racionalus požiūris. Blaivus apskaičiavimas ir situacijos analizė be pašalinių emocijų padeda priimti teisingus sprendimus ir rasti geriausius kelius.

2. Avinas – veržlumo jėga

Avinas – tiesus ir labai energingas žmogus. Jis visada pilnas idėjų, be kurių jo gyvenimas taptų nepakenčiamai tuščias ir nuobodus. Nepertraukiamas judėjimas pirmyn – jo geros nuotaikos ir savijautos sąlyga.

Būdamas pirmuoju Zodiako ženklu, Avinas visur stengiasi būti pirmas. Būti pirmam, aplenkti konkurentus, padaryti geriau už kitus – tai svarbiausi jo aktyvumo stimulai. Konkuravimo elementas tik padidina jo susidomėjimą.

Šio Zodiako ženklo atstovai geba visiškai atsiduoti darbui. Tai tie žmonės, kurie teigia: „Nėra problemų, yra tik uždaviniai“. Iškeltus uždavinius jie išsprendžia greitai, parodydami savo veržlų charakterį.

Avinas netrypčios vietoje, ilgai apgalvodamas kokį nors klausimą. Jis linkęs veikti, o ne laukti.

Ir tokia taktika gali atvesti į sėkmę. Kol konkurentai delsia, Avinas jau susidorojo su užduotimi.

3. Liūtas – asmenybės jėga

Liūtas labai vertina sėkmę visuomenėje, jis iš prigimties apdovanotas lyderio savybėmis. Tai ambicingas ir tuo pat metu labai žavus žmogus. Paprastai Liūtus mėgsta aplinkiniai už jų ryškų individualumą.

Šio ženklo atstovai nebijo imtis atsakomybės. Jie išsiskiria narsa ir siekiu išreikšti save. Todėl Liūtai gali tapti puikiais lyderiais ir vadovais, kuriuos gerbia pavaldiniai.

Savigarbos jausmas – dar viena svarbi Liūto savybė. Jis niekam neleis savęs žeminti. Tai vertas priešininkas, kuris sugebės duoti atkirtį bet kuriam Zodiako ženklui. Bet su nugalėtaisiais Liūtas visada elgiasi kilniai.

Šis Zodiako ženklas jautrus komplimentams ir pataikavimams. Liūtai dievina, kai juos pelnytai giria, ypač, kai tai daro prie žmonių. O jei kas nors žemins Liūtą aplinkinių akyse, įgis nesutaikomą priešą.

4. Skorpionas – emocinė jėga

Skorpionai – aistringos ir impulsyvios prigimties, nors tą rodo tik artimiems žmonėms. Jų vidinis pasaulis pilnas emocijų ir išgyvenimų. Vidinis darbas tampa galingu energijos užtaisu aktyviai veiklai ir pasiekimams.

Skorpionas mėgsta būti pirmas ir pasiekti aukštų rezultatų. Bet jo požiūris skiriasi nuo Ugnies ženklų požiūrio. Jis linkęs nedemonstruoti savo siekių, o slapta ieškoti kelių pasiekti tikslams.

Skorpionai apskritai mėgsta paslaptis. Jiems teikia malonumą aiškintis aplinkinių gyvenimo paslaptis. Proto galia ir siekis visur prisikasti prie tiesos paprastai jiems leidžia sužinoti tai, kas paslėpta nuo kitų.

Šis Zodiako ženklas – pats atspariausias stresui iš visų. Viskas dėl jį globojančios Plutono planetos, atsakingos už atgimimą.

Bet klaidinga būtų manyti, kad Skorpionas apskritai nepatiria streso – priešingai, jo jausmai gilūs. Bet neigiamų emocijų jėgą jis sugeba paversti galingu energijos užtaisu ir panaudoti savo tikslų siekimui.

5. Vandenis – individualumo jėga

Vandeniai nuo vaikystės jaučiasi ne tokie, kaip visi. Jie mąsto ne taip, kaip kiti, rengiasi ekstravagantiškai arba turi neįprastų pomėgių. Jiems labai svarbu išreikšti savo unikalumą ir neiti iš paskos kitiems.

Tuo pačiu Vandenis – kolektyvistas. Jis mėgsta dirbti grupėje, nes supranta, kad kiekvienas daro savo darbo dalį, kiekvienas įneša dalelę savęs į bendrą reikalą. Galiausiai kartu galima pasiekti kur kas daugiau, nei pavieniui.

Vandenis atkaklus, jei ne užsispyręs. Jis nori daryti savaip, ir niekas jo negali perkalbėti. Dėl aštraus proto ir neeilinio išradingumo šio ženklo atstovai garsėja savo pasiekimais moksle. Prisiminkim, pavyzdžiui, Thomą Edisoną ar Dmitrijų Mendelejevą.

Vandenis visada renkasi savo kelią, o ne pramintą takelį. Todėl jis gali pasiekti aukštumų tose srityse, į kurias dauguma žmonių tiesiog nepatenka.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų rugsėjo 27 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.