Dabartinius Lietuvos įvykius tiksliai nuspėjusi astrologė pasakė, kas toliau

Astrologė Vaiva Budraitytė, prognozuodama, kas laukia Lietuvos Gaidžio metais, stebėtinai tiksliai nusakė situaciją, kuri kaip tik šiuo metu stebima valdžioje: byra valdančioji koalicija, viduje susipriešinusi viena didžiausių šalies partijų – socialdemokratai, liberalų partiją krečia skandalas. Astrologė apie tai kalbėjo dar pernai, nurodydama ir tikslų įvykių laiką.

Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaiva Budraitytė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kartu su vyru Gaudentu Naujoku Vaiva Budraitytė atidžiai išnagrinėjo dabartinėje krizėje ryškiausiai dalyvaujančių partijų įkūrimo datas bei politikų gimimo datas.<br> Lrytas.lt koliažas
Kartu su vyru Gaudentu Naujoku Vaiva Budraitytė atidžiai išnagrinėjo dabartinėje krizėje ryškiausiai dalyvaujančių partijų įkūrimo datas bei politikų gimimo datas.<br> Lrytas.lt koliažas
Eligijus Masiulis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Eligijus Masiulis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Remigijus Šimašius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Remigijus Šimašius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Gintautas Paluckas.<br>T.Bauro nuotr.
Gintautas Paluckas.<br>T.Bauro nuotr.
Gabrielius Landsbergis.<br>D.Umbraso nuotr.
Gabrielius Landsbergis.<br>D.Umbraso nuotr.
Ramūnas Karbauskis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ramūnas Karbauskis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Sep 28, 2017, 6:55 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 10:09 PM

„Rugsėjį ir spalį galimi ypač dideli pasikeitimai valdžioje, didelis skandalas, susipriešinimas. Visus metus labai trūks vienybės valdžios struktūrose, vieni kitus peiks, vieni kitiems kaišios pagalius į ratus“, – pernai gruodžio pabaigoje pranašavo astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė.

Paklausta, kaip sugebėjo taip tiksliai nuspėti ateitį, astrologė kukliai paaiškino, kad viskas paremta astrologiniais skaičiavimais. Kad išsipildė jos pranašystė, V.Budraitytei atrodo savaime suprantamas dalykas, nes didelė politinė krizė jai aiškiai matėsi.

Ją išgyvenus, praėjus spaliui, Lietuvoje turėtų prasidėti visapusiškas kilimas. Ir 2018 metai, pasak V.Budraitytės, būsią smagūs.

Kartu su vyru Gaudentu Naujoku atidžiai išnagrinėjusi dabartinėje krizėje ryškiausiai dalyvaujančių partijų įkūrimo datas bei politikų gimimo datas, V.Budraitytė pateikė išsamias prognozes, ko partijoms galima tikėtis ne tik šiemet, bet ir keletą metų į priekį.

Liberalų sąjūdis

Geriausias partijos laikas jau praeityje, ir ypatingai aukštų pozicijų ji vargu ar pasieks. Laikotarpis iki 2015 m. vidurio buvo produktyvus, partija kilo, stiprėjo, jos įtaka augo. Nuo 2015 m. pabaigos prasidėjo nesėkmingas periodas, kuris baigsis 2017 metų pabaigoje, šiuo periodu partiečiai galės lengviau atsikvėpti, ypač 2018 m. Sudėtingesnis laikas grįš 2019 m. Partija turėtų ypač atsargiai elgtis metų pradžioje. 2018 m. palanku sudaryti naujus junginius, keisti pavadinimą, lyderius, taigi, daryti partijos „kapitalinį remontą“. Nuo 2020 metų, nusipurčiusi nereikalingus veikėjus, partija sulauks stabilaus gerbūvio. Tai turėtų tęstis iki 2024 m. Iš pavadinimo reikėtų išbraukti žodį „sąjūdis“, nes jis simbolizuoja nestabilumą, laikinumą. Reikėtų jį pakeisti kitu žodžiu.

Eligijus Masiulis įkrito į jam asmeniškai iškastą duobę, jis atsigaus tik nuo 2021 m. pabaigos. Puiki žinia ta, kad jis sugebės išsiaiškinti, kas jo sužlugdymo užsakovai. Nuo 2022 metų prasidės malonus gyvenimo laikotarpis, seksis darbas ir asmeninis gyvenimas.

Partijai labai gerai, jog buvo pakeistas, nors ir pavėluotai, pirmininkas, ir juo tapo Remigijus Šimašius. Šiuo metu jo pozicijos yra tik stiprėjančios, ir iki pat 2026 m. išlaikys aukšto lygio pozicijas. T.y. toks lyderis gali išvairuoti savo partiją į pakankamai gerą poziciją, bet ne į aukščiausią. 2017 m. turėjo būti sunkūs, bet nuo 2018 m. atsigaus. Karjeros turėtų siekti kaip nepriklausomas lyderis, neprisirišti prie partijos. Beje, R.Šimašiaus mąstymas labai tikslus, jis moka siekti tikslo. Antra gyvenimo pusė bus ženkliai sėkmingesnė.

Socialdemokratai

Šiuo metu partijos pozicija tikrai yra gera ir vienaip ar kitaip tokia bus iki pat 2020 m. Šių metų gruodį reikia būti atsargesniems, nedaryti skubotų sprendimų, pasisaugoti ir priešų, ir draugų. Bet rimtai sunkesnis periodas bus 2021 metais, tada visus metus teks sėdėti ant parako statinės ir stengtis niekam neužkliūti. Nemalonumus sukels vyresnė karta, norės išsaugoti įtakas, naudos negarbingus metodus. Vyks rimta partijos transformacija. Nuo 2022 m.vėl ilgam viskas susitvarkys, partija dar labiau praturtės.

Gintautas Paluckas šiuo metu yra aukštumoje, ir tai partijai yra tikrai naudinga. Pakankamai geras aktyvumo lygis gali būti išlaikytas iki 2020 m. Tipiškas lyderis, jei suvaldys savo kartais nepamatuotą ambicingumą, tai pasieks didelių aukštumų. Nuo 2021m. iki 2025 m. rudens prasidės sunkesnis periodas, teks sverti kiekvieną žodį, matuoti kiekvieną žingsnį. Gyvenime labai daug pasieks, kur bedirbtų, visada bus matomas, sunku jo nepastebėti.

Tėvynės sąjunga

Ši partija turi stabiliai teigiamą poziciją, šiuo metu didelių pokyčių nenusimato. 2017 m. nemalonumai galimi nuo lapkričio vidurio iki gruodžio vidurio, o rimtesni dalykai vyks 2021 metais. Partija dar nėra pasiruošusi keistis, tačiau natūralūs pokyčiai pradės vykti 2020-2022 m. Tad partijai tai nuostabus metas numatyti gaires ir kryptis artimiausiam dešimtmečiui, kuriose šie pakitimai galėtų vykti. Pakenkti šiai partijai bus labai sudėtinga, nors mėginimų bus.

Gabrielius Landsbergis šiuo laikotarpiu, iki pat 2025 m., yra ypač stiprus, jis sugeba ir toliau sugebės vadovauti partijai. Reikia pažymėti, jog G.Landsbergio protas ypač guvus, išradingas. 2017 m. turėjo būti labai nelengvi, bet gera žinia ta, kad 2018 m. jam bus tiesiog puikūs, šis žmogus gali įgyvendinti, pasiekti savo slapčiausias svajones, ambicijas.

„Valstiečiai“

Ši partija turi ryškią tendenciją transformuotis ir visą aplinką taip pat įtraukti į permainas, ar tai būtų kitos partijos, ar pats Seimas, ar nusistovėjusios ir atgyvenusios tradicijos... Tačiau užduodama tokį toną partija pati turi būti be priekaištų, mat 2017-2018 m. už kiekvieną daromą klaidą bus pareikalauta atsakyti. Bet iš esmės partija bus sėkmingųjų sąraše net iki 2022 m. pavasario pabaigos. Su ja skaitysis, derėsis, dalinsis. Nuo 2024 m., jei partija ir išliks, tai egzistuos kitu pavadinimu ir bus pasikeitusi neatpažįstamai.

Ramūnas Karbauskis. Jo mąstymas yra subjektyvus, todėl visados jam vertėtų įsiklausyti į bendražygių nuomones, ir sprendimus daryti kolegialiai. Jam dabar labai sunku, nes įprato vadovautis tik savo galva, ir jo žodis visada buvo paskutinis, o dabar reikia žaisti komandinį žaidimą. 2018 m. bus lengvesni, ypač palengvėjimą pajus 2018 m. viduryje, jei prasčiau jaučiasi, net sveikata pagerės. Stiprės valia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.