5 Zodiako ženklai, visur kišantys savo nosį

Kurie Zodiako ženklai – didžiausi ilganosiai, norintys žinoti viską ir apie visus? Štai pačių didžiausių smalsuolių penketukas.

 Štai pačių didžiausių smalsuolių penketukas.<br> 123rf nuotr.
 Štai pačių didžiausių smalsuolių penketukas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2017, 2:14 PM

Dvyniai

Bet kuriam Dvynių ženklo atstovui patinka sužinoti ką nors įdomaus. Karščiausios naujienos, įvykiai šalyje ir pasaulyje, naujos knygos ir kino premjeros – tai tikroji Dvynių stichija. Gyventi nuolatiniame informacijos sraute – jų tikrasis poreikis.

Šaulys

Šaulys – Dvyniams priešingas ženklas. Šie du ženklai išsidėstę žinių, informacijos perdavimo ir išsilavinimo ašyje. Todėl Šauliai neatsilieka nuo savo porininkų Dvynių. Bet Šaulio žinių gavimo būdai skiriasi. Jam norisi giliau išsinagrinėti tam tikrą temą, sužinoti ką nors nauja, bet būtent jį dominančiu klausimu.

Vandenis

Vandenio smalsumas yra tyrinėjančio pobūdžio. Dažnai jie susidomi mokslais. Labai mėgsta daryti įvairius eksperimentus. Analizuodami tyrinėja sudominusį objektą. Taip pat juos traukia socialiniai mokslai – juos domina visa žmonija.

Avinas

Avinas žvelgia į pasaulį plačiai atmerktomis akimis. Jis mato daugybę galimybių sau ir nenori jų praleisti. Avinas susidomėjęs imasi tyrinėti naują dalyką, tiesia savo gyvenimo kelią. Avinai – Zodiako atradėjai.

Mergelė

Mergelė – eruditų ženklas. Šio ženklo atstovai nuolat tobulinasi, skaito knygas ar kitu būdu gauna naudingą informaciją. Jų įvairiapusiai interesai ir analitinis protas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.