Vyrų ir moterų ištikimybė pagal Zodiako ženklą

Kai kalbama apie polinkį į ištikimybę ir neištikimybę pagal Zodiako ženklą, dažniausiai pateikiami vyrams ir moterims bendri sąrašai. Tačiau tiesa yra ta, kad to paties Zodiako ženklo atstovų polinkiai gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo lyties.

 To paties Zodiako ženklo atstovų polinkiai gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo lyties.<br> 123rf nuotr.
 To paties Zodiako ženklo atstovų polinkiai gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo lyties.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 1:41 PM

Sužinokite, kokių Zodiako ženklų atstovės yra pačios ištikimiausios žmonos, ir kokių atstovai – patys ištikimiausi vyrai.

Moterys

1. Jautis

Pirmojoje sąrašo vietoje – Jaučio ženklo atstovės. Jos labai gundančios ir žavios. Mėgsta flirtuoti ir megzti romanus. Bet ištekėjusi šio ženklo atstovė nusiramina ir daugiausiai jėgų skiria namų ūkiui. Ji – puiki šeimininkė, kurios namuose visada jauku, o interjeras skoningas.

2. Ožiaragis

Ožiaragio ženklo moterys – idealistės. Jos siekia namuose sukurti sveiką atmosferą. Su vaikais būna griežtos, bet teisingos. Moka palaikyti savo vyrą ir įkvėpti karjeros pasiekimams dėl šeimos gerovės. Santuokoje saugo ištikimybę.

3. Šaulys

Iki vestuvių išsilaksčiusi Šaulio ženklo mergina sustoja ir tampa ištikima, atsidavusia žmona. Šaulio ženklo atstovės turi daug draugų ir intensyviai bendrauja, vyrai gali bandyti jas sugundyti, bet jos nepasiduoda jų įkalbinėjimams, nes brangina šeimos saitus.

Vyrai

1. Ožiaragis

Pirmąją vietą ištikimiausių vyrų sąraše užima Ožiaragis. Šis vyras taip prisirišęs prie šeimos, kad apie neištikimybę negali net pagalvoti. Daug dirba, kad užtikrintų žmonai ir vaikams nerūpestingą gyvenimą. Grįžęs namo nori šeimyninio jaukumo ir rūpesčio, tai jam padeda išsivaduoti nuo streso.

2. Mergelė

Šio ženklo atstovai – geri vyrai ir praktiški šeimininkai. Galbūt Mergelės ženklo vaikinas nebus toks ryškus ir pilnas entuziazmo, kaip Avinas ar Šaulys, bet jis iš tiesų vertins ir gerbs savo išrinktąją. Taip pat jis be vargo pritvirtins lentyną garaže ar nudažys sieną.

3. Liūtas

Garbinga trečioji vieta tenka Liūtams. Jie ne be reikalo išsirinko į žmonas geriausią iš geriausių. Tai ką, dabar dar ko nors ieškoti? Kokia kvailystė! Liūtas didžiuojasi savo šeimos pasiekimais, bet dar labiau – savo išrinktosios grožiu ir žavesiu. Jis žavėsis sutuoktine ilgus metus, žinoma, jeigu ji elgsis kaip karalienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.