Nemaloni tiesa: ko nė už ką neprisipažins kiekvienas Zodiako ženklas

Yra dalykų, apie kuriuos žmogui kalbėti sunku, netgi gėda. Jie suvokia savo problemą, bet to niekada nepripažins. Kiekvienam Zodiako ženklui sunku pripažinti skirtingus dalykus. Tačiau astrologai atskleidžia visas kortas: apie tai, ko gėdijatės – kaip pirštu į akį.

 Kiekvienam Zodiako ženklui sunku pripažinti skirtingus dalykus.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienam Zodiako ženklui sunku pripažinti skirtingus dalykus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-07 09:41

Avinas

Avinai nenori prisipažinti, kad nemoka koncentruoti dėmesio. Net jeigu Avinas užsiėmęs mėgstamu dalyku, jis impulsyvus ir išdrikęs, būtent dėl to jam ne visada pasiseka.

Jautis

Jaučiai – užsispyrę žmonės. Jiems sunku pripažinti faktą, kad jie taip pat būna neteisūs. Jautis ir pats gali suprasti, kad padarė klaidą, bet teisinsis iki paskutinio. Išdidumas Jaučiams trukdo augti kaip asmenybėms.

Dvyniai

Dvyniai nemoka laikytis savo pažadų. Dažnai jie sako kitiems, ką tie nori išgirsti, bet po to sugalvoja dešimtis priežasčių, kodėl tenka sulaužyti pažadą.

Vėžys

Vėžiai tokie įžeidūs, kad dažnai supyksta net ant pačių savęs. Jie negali priimti savo pažeidžiamumo. O gaila. Gyvenimas taptų paprastesnis.

Liūtas

Liūtai švaisto savo energiją, kad būtų geresni už kitus. Išsiskirti minioje – jų svarbiausias koziris. Liūtai neprisipažins, jog bijo, kad kiti bus už juos pranašesni.

Mergelė

Turbūt žinote, kad Mergelės – tikros pedantės. Jos visur siekia tobulumo ir reikalauja to paties iš savo aplinkos. Bet Mergelės kategoriškai su tuo nesutinka ir neprisipažins apie savo maniakišką tobulumo vaikymąsi.

Svarstyklės

Svarstyklės nepasiruošusios prisipažinti, kad joms reikia pagalbos. Bet niekas šiame pasaulyje negali pasikliauti vien savimi, kiekvienam iš mūsų kartais reikalinga pagalba.

Skorpionas

Skorpionai sudaro įspūdį, kad yra viskam abejingi. Bet iš tikrųjų tai labai toli nuo tiesos. Laikas išmokti parodyti savo jausmus, kitaip galima prarasti labai daug.

Šaulys

Šauliams reikia prisipažinti, kad jie pernelyg dažnai nuolaidžiauja ir daug atleidžia kitiems. Neleiskite kitiems užsisėsti jums ant galvos. Išmokite sakyti tvirtą „ne“.

Ožiaragis

Ožiaragiai niekada neprisipažins, kad jaučiasi vieniši. O tai būna labai dažnai. Bus geriau, jeigu nusiimsite abejingumo ir nesudrumsčiamos ramybės kaukę. Išmokite dalintis su artimaisiais ne tik laimingomis, bet ir liūdnomis gyvenimo akimirkomis.

Vandenis

Vandeniai taip mėgsta jaustis sėkmingi ir teisūs, kad niekada neprisipažįsta padarę neteisingą sprendimą. Bet visi mes darome klaidas. Reikia tą atsiminti.

Žuvys

Žuvys – Zodiako ženklas, kuris bijo atsakomybės. Joms geriau dėl visko kaltinti aplinkybes ir kitus žmones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.