5 patys ramiausi Zodiako ženklai

Žmonės būna ramūs ir greit užsiplieskiantys, taikūs ir konfliktiški. Vieni ieško harmonijos ir taikos, o kitiems – tik duok pasiaiškinti santykius. Jūsų dėmesiui – penki patys ramiausi ir tyliausi Zodiako ženklai.

 Jūsų dėmesiui – penki patys ramiausi ir tyliausi Zodiako ženklai.<br> 123rf nuotr.
 Jūsų dėmesiui – penki patys ramiausi ir tyliausi Zodiako ženklai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 9, 2017, 10:06 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 11:59 AM

1. Jautis

Pirmąją vietą užima Jautis. Šis Zodiako ženklas labai kantrus ir taikus, nemėgsta skubėjimo ir sumaišties. Jis vargu ar bus ginčo ar skandalo iniciatoriumi. Reikalas tas, kad Jautį globojanti planeta yra Venera, kuri savo globotinius apdovanoja harmonijos ir grožio siekiu.

Todėl Jautis visada linkęs taikiai spręsti bet kokius klausimus ir problemas. Jis išlaikytas ir taktiškas žmogus. Gali ilgai kęsti jo netenkinančią situaciją, nes nenori eilinį kartą drumsti vandenį.

Bet galų gale ir Jaučio kantrybei ateina galas. Įpykęs jis baisus. Todėl geriau jo neprivesti iki sprogimo.

Visais kitais atvejais Jautis labai draugiškas ir ramus. Tarp šio ženklo vaikų – labai daug mielų ir žavių mažylių.

2. Mergelė

Mergelė – racionalus ir galvojantis žmogus. Ji, kaip ir Jautis, nemėgsta spręsti problemų skandalų ir konfliktų keliu, yra linkusi susitarti ramiai. Daugelis mano, kad tai tylus Zodiako ženklas.

Mergelė įsitikinusi, kad emocijos tik trukdo reikalus, užgoždamos protą. Todėl bendraudama ji visada reiškiasi kiek sausokai, ramiai ir praktiškai. Ji visada remiasi logika, o ne jausmais.

Įpykdyti Mergelę nelengva. Tačiau jei būsite apsileidę, išmėtysite daiktus, užuot sudėję juos į lentynas, ar jums trūks švaros įgūdžių, Mergelė mažų mažiausiai jumis pasibodės arba pasakys jums pamokslą.

3. Svarstyklės

Svarstykles, kaip ir Jautį, globoja Veneros planeta. Jos mėgsta bendrauti, ypač vakarėliuose. Pokalbiuose reiškiasi kaip mandagios ir malonios pašnekovės.

Svarstyklės nemėgsta konfliktų ir jų sąmoningai vengia, stengdamosi bet kokius klausimus išspręsti taikiu keliu.

Dėl to dažnai leidžiasi į kompromisus, laikydamos, kad prasta taika geriau už gerą ginčą.

Žmonės myli Svarstyklių ženklo atstovus, nes jie vargu ar pradės konfliktą. Be to, jie gali būti tarpininkai tarp konfliktuojančių pusių, padėdami jiems susitarti.

4. Ožiaragis

Ožiaragio gyvenimas pašvęstas tikslų siekimui. Dar būdamas vaikas šis ženklas jau pradeda planuoti savo gyvenimą ir galvoti apie ateitį. Suaugęs jis tvirtas, ramus ir planingai siekia trokštamo rezultato.

Ožiaragis moka veikti greitai, bet niekada tą darydamas neskuba. Linkęs ramiai dirbti ir pasiekti vis naujas ir naujas aukštumas. Kaip ir Mergelė, tai racionalus žmogus, kuris neleidžia emocijoms įsipainioti priimant sprendimus.

Ožiaragis be ypatingos būtinybės nedrums ramybės ir nesivels į konfliktus. Jis laikosi visuomenėje priimtų elgesio normų. Paprastai yra mandagus ir taktiškas. Nors jeigu prireiks, yra pasirengęs eiti kiaurai sienas.

5. Skorpionas

Bendraudami su aplinkiniais žmonėmis Skorpionai pateikia save kaip labai ramius, mielus ir malonius. Bendraudamas su mažai pažįstamu žmogumi šis ženklas išsaugo neutralumą arba demonstruoja savo palankumą.

Bet Skorpiono giminaičiai ir artimieji žino, kad jo viduje kunkuliuoja aistros. Jis labai emocingas. Jei tik kas, gali užsiplieksti, pasakyti kandžių, įžeidžiančių žodžių ar net pereiti prie konflikto sprendimo jėga.

Taip pat Skorpionas neliks abejingas, jeigu reikalas susijęs su jo asmeniniais interesais ar finansais. Bet kas, pabandęs užkliudyti šio ženklo atstovą, rizikuoja tapti jo priešu ir gauti atsakomąjį smūgį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.