Ar turite ant delno šį kryžių? Jūs esate tarp išrinktųjų

Chiromantijoje tai vadinama mistiniu kryžiumi – tai unikalus ženklas, kurį turi tik išrinktieji. Jį dar vadina mistine žyme, likimo žyme ir net ekstrasensų ženklu. Mistinis kryžius ant delno rodo žmogaus maginius ir okultinius gebėjimus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2017, 1:30 PM

Mistinis kryžius yra plote tarp širdies ir proto linijų. Jis gali būti silpnai išreikštas ir sudarytas iš antraeilių linijų. Kuo stipriau delne išreikštas šis ženklas, tuo stipresni žmogaus maginiai ir ezoteriniai gebėjimai.

Jeigu mistinis kryžius yra arčiau širdies linijos (esančios aukščiau), tai nelabai geras ženklas. Tai reiškia, kad žmogus gali tapti fanatiku ir naudoti savo gebėjimus kenkdamas sau ar visuomenei. Gerai, kai šis ženklas arčiau proto linijos arba per vidurį.

Chiromantijoje mistinis kryžius – ypatingas ženklas, rodantis ne tik žmogaus polinkį į magijos pasaulį, bet ir trauką prie visko, kas paslaptinga ir nepažinta.

Paprastai žmonės su tokiu ženklu dar nuo vaikystės rodo susidomėjimą magija ir okultiniais mokslais. Visą gyvenimą su jais gali vykti keistos situacijos, kuriose pasireiškia jų maginiai gebėjimai.

Mistinis ženklas – tai tiesiog žymė, rodanti likimo ypatybes ir unikalią dovaną. Šią dovaną būtina vystyti. Nuo šio ženklo atsiradimo momento žmogus gauna išlavintą intuityvų mąstymą, polinkį į aiškiaregystę. Bet nevystomi visi talentai gali su laiku išnykti. Jeigu žmogus nesinaudoja kokiu nors savo gebėjimu, tai šis gebėjimas anksčiau ar vėliau tiesiog dingsta.

Jeigu jūs turite tokį ženklą ant rankos, tai nėra kas nors baisaus ar pavojingo. Mistinis kryžius – tai visai ne polinkis į magiją tiesiogine prasme. Žmonės, turintys mistinį kryžių, tiesiog geba matyti, girdėti ir jausti daugiau ir giliau už kitus. Tuo reikia naudotis savo ir aplinkinių labui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.