Būrimas runomis: sužinokite, kas jūsų laukia

Runos – senoviniai keltų rašmenys, kuriems nuo seno priskiriama magiška galia. Šie ženklai naudojami ir spėjant ateitį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2017, 2:36 PM

Piešinyje – šeši akmenėliai su galingiausiomis runomis. Susikaupkite, pamąstykite apie savo situaciją, suformuluokite klausimą ir pasirinkite labiausiai patinkančią runą.

O dabar pažvelkite į savo ateitį ir pasikliaukite intuicija.

1 runa

Ši runa pranašauja stabilią ir saugią ateitį. Būkite pasirengę pereiti į naują lygmenį finansų sferoje. Atėjo metas mėgautis ilgo ir atkaklaus darbo vaisiais. Turimi omenyje ne tik materialūs, bet ir dvasiniai dalykai. Artimoje ateityje jūsų laukia svarbus momentas, kuomet teks permąstyti savo gyvenimą.

2 runa

Ji rodo greitį, permainas ir jūsų pačių laisvės pomėgį. Jūsų laukia kardinalios gyvenimo permeinos. Nesipriešinkite, neišgyvenkite, suimkite save į rankas ir pasiruoškite naujam gyvenimo tempui. Jūsų laukia nauji horizontai, žinios ir galimybės.

3 runa

Ši runa pranašauja ilgą ir laimingą gyvenimą, pilną sėkmės ir klestėjimo. Jums reikia įsigilinti į savo gyvenimą ir suvokti, kad senos svajonės visai realios. Laukite dvasinio ir emocinio pakilimo. Jūs pamatysite, kad buvote teisūs svarbiu ginčytinu klausimu.

4 runa

Jūsų laukia sunkumai, su kuriais sėkmingai susidorosite. Jūs įgysite patirties, kuri jums pravers ateityje. Būkite pasirengę uraganui, tačiau jūs atlaikysite visus vėjo gūsius. Ši runa galiausiai pranašauja jums sėkmę.

5 runa

Ši galinga runa sako, kad jūs nematote savyje slapto talento. Jūs galite ne tik gauti, bet ir atiduoti. Greitu laiku jūs subręsite dalintis savo žiniomis su kitais.

6 runa

Ši puiki runa rodo jūsų dvasinį ir emocinį augimą. Jūs – ant naujos pradžios slenksčio. Artimiausioje ateityje pajusite džiugų pakilimą, ir jūsų skausmo ir liūdesio pojūčiai dings. Jūsų laukia kiti jausmai – vilties ir meilės, naujos energijos ir laimės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.