5 patys išmintingiausi Zodiako ženklai

Išmintis šiek tiek skiriasi nuo proto. Išmintingas žmogus ne šiaip sau blizga intelektu ir žiniomis – jis sugeba priimti teisingus sprendimus, dalinti gerus patarimus ir neretai patį pasaulį daro geresnį.

 Štai trys Zodiako ženklai, kurie pelnytai laikomi pačiais išmintingiausiais.<br> 123rf nuotr.
 Štai trys Zodiako ženklai, kurie pelnytai laikomi pačiais išmintingiausiais.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2017, 11:00 AM

Štai trys Zodiako ženklai, kurie pelnytai laikomi pačiais išmintingiausiais.

1. Šaulys

Šį Zodiako ženklą valdo kilni planeta – Jupiteris. Šauliai iš prigimties – sąžiningi ir teisingi žmonės. Jie daug mąsto apie gyvenimą, mėgsta skaityti gilias filosofines ar religines knygas. Jie visada su malonumu aptaria šias temas su bendraminčiais ar kitais dėkingais klausytojais

Šauliai domisi šio pasaulio sąranga ir neregimais Visatos dėsniais. Ieškodami savo tiesos šie žmonės neretai prisikasa iki giliausių žinių, kurios jiems pasako, kaip elgtis toje ar kitoje situacijoje.

Taip pat Šauliai visada pasirengę duoti patarimą (kartais ir neprašomi) bet kuriam norinčiam. Jiems malonu dalintis savo žiniomis ir atradimais. Reikia pripažinti, kad Šaulių patarimai dažnai pasirodo vertingi. Neatsitiktinai po šiuo ženklu gimsta puikūs pedagogai.

2. Ožiaragis

Šio ženklo išmintis skiriasi nuo Šaulio. Pasak astrologų, Ožiaragis anksti suauga. Jau vaikystėje jį domina bendravimas su vyresniais suaugusiųjų temomis. Jis nevengia pagyvenusių žmonių, perimdamas iš jų gilų pasaulio supratimą.

Šis ženklas labai rimtas, kaip ir jį valdanti planeta Saturnas. Žinoma, jis supranta humorą ir gali pasijuokti iš linksmos situacijos. Bet apskritai kiekvieną įvykį priima rimtai.

Jo veiksmai nukreipti į tikslo siekimą. Ožiaragis moka planuoti, jis kelia sau tikslus ir su didžiuliu užsispyrimų jų siekia. Šis Zodiako ženklas puikiai žino, kad dėl aukštų rezultatų reikia daug dirbti. Ožiaragis nebijo sunkumų – čia jo paslaptis.

3. Vandenis

Šį Zodiako ženklą globoja Urano planeta, jame dera protas ir išmintis. Vandenis domisi mokslu ir jo šiuolaikiniais pasiekimais. Jam patinka nauji įrenginiai, palengvinantys gyvenimą.

Šis Zodiako ženklas į gyvenimą žiūri filosofiškai. Jis moka įvertinti situaciją iš nepriklausomo požiūrio taško. Jeigu jums reikalingas nešališkas įvertinimas – kreipkitės į Vandenį.

Tai išmintingas ir teisingas žmogus. Jis gerbia kitus žmones ir palieka jiems teisę būti nepaprastais, kažkuo išsiskirti. Vandeniai dažnai pakantūs seksualinėms mažumoms ir įvairių subkultūrų atstovams. Tačiau savo paties gyvenime Vandenis gali būti konservatorius.

4. Žuvys

Žuvis valdo paslaptinga planeta Neptūnas. Jo globotiniai pasižymi jautrumu ir imlumu. Žuvys – subtilios ir užjaučiančios prigimties. Jos geriau už kitus ženklus jaučia pasaulį kaip visumą. Tiki, kad gėris sugrįžta, lygiai, kaip ir blogis.

Žuvys dažnai laikosi nuomonės, kad niekas gyvenime nevyksta atsitiktinai. Kad yra kažkoks aukštesnis protas, kuris valdo žmones ir rūpinasi jais, o jo gerumas beribis. Ir Žuvys stengiasi būti tokios geros aplinkiniams. Jos dažnai padeda prieglaudoms, rūpinasi gyvūnais, aukoja pinigus labdarai.

Žuvų išmintis – tai gebėjimas pajusti kito žmogaus sielą, jo problemas. Ir per šiltą pokalbį su karštos arbatos puodeliu užgydyti savo pašnekovo žaizdas, padėti jam surasti vidinę ramybę ir pusiausvyrą.

5. Skorpionas

Skorpiono išmintį lemia jo planeta globėja Plutonas, kuris jam leidžia pasaulį matyti tarsi kiaurai. Skorpionai puikiai jaučia, kas paslėpta, lengvai prisikasa prie paslapčių.

Bet kuris, pabandęs nuslėpti tiesą nuo šio Zodiako ženklo, pasmerktas nesėkmei. Mat Skorpionams iš prigimties duotas ypatingas „skeneris“, kuris permato net tamsiausius kitų žmonių sielos kampelius. Todėl Skorpionui tampa žinomos įvairios paslaptys. Bet nereikia galvoti, kad šio ženklo atstovai žinias apie kitų trūkumus panaudoja blogam.

Plutonas ne tam dovanojo Skorpionams ypatingus gebėjimus. Kai kas mano, kad tai – pats pikčiausias Zodiako ženklas. Tačiau tikroji Skorpiono užduotis – atvirai kalbėti apie tai, kas slepiama, parodyti žmonėms jų trūkumus, bet ne siekiant įžeisti, o siekiant paskatinti juos keistis ir tapti geresniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.