Ausų spenelių forma išduoda jūsų sugebėjimus meilės fronte

Ar žinojote, kad ausų speneliai tiesiogiai susiję su tuo, kaip žmogus reiškiasi meilės santykiuose?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-26 10:49

Yra tam tikras ryšys tarp žmogaus ausų spenelių formos ir jo temperamento, o tuo pačiu ir jo elgesio meilės santykiuose.

Remdamiesi šiuo paprastu testu galėsite nustatyti savo perspektyvas meilėje ir įvertinti aplinkinius. Tiesiog gerai apžiūrėkite savo (ar kito asmens) ausų spenelius.

A. Ausų speneliai dideli ir stori

Tai aiškus ženklas, kad jūs – gana populiarūs tarp priešingos lyties ir greičiausiai turite daug gerbėjų ar net ir meilužių. Jeigu kurią nors akimirką griūva jūsų meilės santykiai, jūs neįtikėtinai lengvai pradedate naujus. Po visų meilės pamokų, kurias jums pateikė likimas, jūs su laiku surasite tą, kuris jums bus geriausias ir padovanos jums laimingą gyvenimą ir harmoningą santuoką. Trumpiau tariant, jūsų visą gyvenimą būsite apsupti meilės.

B. Ausų speneliai šiek tiek ištęsti ir siauri

Greičiausiai tvirti meilės santykiai jums nėra labai svarbūs, o ir pačiai meilei jūs neteikiate didelės reikšmės. Nes jūs žinote, kad lengvai galite pasiekti viską, ko panorėsite. Todėl jums patinka turėti daugiau laisvės ir likti „viengungiu“. Net jeigu šiuo metu esate įsipareigoję, jums nepatinka būti pernelyg stipriai prisirišusiu prie partnerio, jums labiau patinka išlaikyti šiokią tokią distanciją.

C. Maži ausų speneliai arba praktiškai be spenelių

Jeigu jūsų tokios smulkios ausys, jūs esate atviraširdis, kaip vaikas. Jūs be galo atsidavę savo partneriui, kuris, labai tikėtina, verčia jus kentėti. Svarbu prisiminti vieną dalyką: jūs turite būti atsargūs, nes žmonės gali naudotis jūsų patiklumu.

D. Dvigubi ausų speneliai

Jeigu jūsų ausų speneliai tokie, jums, greičiausiai, puikiai sekasi viskas, išskyrus, deja, meilę. Didelė tikimybė, kad šiuo metu jūsų meilės santykiai nestabilūs. Atsargiai! Nesudaužykite pernelyg daug širdžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų