Garsiausia kūno kalbos ekspertė išaiškino, ką reiškia moters lūpų forma

Kai parduotuvėje išsirenkate pačių garsiausių įžymybių pamėgtus ir išgirtus makiažo produktus, esate tikros, kad priemonės kokybe nusivilti nereikės.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2017, 2:07 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 7:49 AM

„Emmy“ apdovanojimuose nominuotos žvaigždės „Four Seasons Beverly Hills“ dovanų maišeliuose, kurie buvo įteikti po ceremonijos, rado lūpų valdove vadinamos Janine Hall knygą „One Million Kisses“.

Nors grožio ekspertė ir knygų autorė negali atskleisti, kieno tiksliai rankose atsidūrė šis leidinys, ji prasitarė, kad tokios įžymybės, kaip Jessica Lange, Michelle Pfeiffer, Johnas Mayeris ir Julia Louis-Dreyfus galbūt jau varto jo puslapius.

Janine Hall produktai ne pirmą kartą atsiduria prestižinių apdovanojimų dovanų maišeliuose. Pastaruosius 2 metus jos kurtą ir bene populiariausią lūpų balzamą buvo galima rasti patiems svarbiausiems „Oskarų“ apdovanojimuose dalyvavusiems asmenims skirtose dovanose.

Moteris, apie žmonių gyvenimus ir juos pačius galinti papasakoti pažvelgusi į jų lūpų atspaudus, atskleidė, kad su ja susisiekus JAV kompanijai, atsakingai už dovanas, ji negalėjo nustoti džiaugtis bei teigė, jog tai labai gera proga pareklamuoti savo naujai išleistą knygą.

Kalbėdama su žurnalistais, Janine teigė prie knygos „One Million Kisses“, pasakojančios apie viską, kas susiję su lūpomis, dirbusi pastaruosius metus, tačiau artėjantis apdovanojimų ceremonijos terminas dar labiau pagreitino visą jos išleidimo procesą.

„Daugiausia laiko knygai skyriau paskutinius kelis mėnesius. Knygos redagavimui, rankraščio pateikimui ir išspausdinimui turėjau tik 6 savaites. Po to įsėdau į lėktuvą ir pati į Los Andželą tiesiogiai pristačiau maždaug 50 knygos kopijų“, – sakė Janine Hall.

Moteris, kuri užsiima ne tik lūpų balzamų, skirtų skirtingas organizmo sistemos čakras turintiems žmonėms, kūrimo, iki knygos, mokančios pamilti savo lūpas, yra tikra savo srities profesionalė.

Janine paaiškino, kad asmenybės nustatymas, pasitelkiant lūpas, yra įgūdis, kurį ji išlavino per 17 metų trukusią gydomųjų masažų specialistės karjerą. Viena iš moters darbo sričių – kūno kalbos skaitymas.

„Šio proceso metu galėjau giliau panagrinėti žmogaus kūną, tobulinti savąją intuiciją“, – sakė ji.

Holistinės medicinos atstovė pirmuosius produktus, t.y. lūpų balzamą, sukūrė tiesiog savo virtuvėje. Juos Janine pardavinėdavo savo klientams, o dabar moters verslas užkariavo tarptautinę rinką.

Lūpos pasakoja apie žmogų

Visai neseniai pradėjusi domėtis skaitymu iš lūpų, Janine yra viena iš nedaugelio šios srities specialisčių pasaulyje. Moteris teigė, kad šis darbas jai padeda įsigilinti ir geriau suprasti žmogaus fizinę, protinę ir emocinę būseną.

„Kad suprasčiau, koks žmogus yra, reikia vadovautis įvairiais čakros sistemos aspektais. Aš padedu kitiems išmokti perprasti savo lūpas ir jas pamilti“, – sakė Janine.

Naujausioji Janine Hall knyga, pirmasis tokia tema išleistas leidinys Australijoje, apžvelgia lūpas ir tai, ką jos gali papasakoti apie žmogų, jo vidų ir sveikatos būklę.

„Parašiau ją tam, kad padėčiau žmonėms perprasti save pažvelgus tik į lūpas, noriu išmokyti moteris pamilti savąsias. Ji skirta siekiantiems natūraliai tobulų ir putlių lūpų“, – pasakojo moteris.

Nors ši kūrybiškumu trykštanti alchemikė pripažįsta, kad pasaulyje šiuo metu vyrauja didesnių ir putlesnių lūpų mada, ji nepalaiko kosmetinės chirurgijos.

„Kai pasižiūriu, kaip šios lūpų injekcijos pakeičia žmogų, jo emocinę būklę, noriu liepti joms nustoti tai daryti ir į save gerai pažiūrėti veidrodyje“, – tęsė ji.

Moteriai daugiausia nerimo keliantis dalykas – A grupės bakterija clostridium botulinum. Ji dažnai naudojama kosmetinėse procedūrose, nes išlygina raukšles, tačiau taip pat daro neigiamą įtaką centrinei nervų sistemai.

„Žmogus pradeda jaustis prislėgtas, galbūt netgi suserga depresija, nesupranta, kodėl suprastėjo jo savijauta. Kuo dažniau atliekamos lūpų injekcijos, tuo didesnė tikimybė, kad tapsite nuo to priklausomos, nuolat jausitės nepakankamai savimi patenkintos“, – teigė Janine.

Vietoj to atsiradusio jausmo, jog nesijauti ir neatrodai taip, kaip norėtum, moteris siūlo ieškoti kelio į tikrąjį grožį.

„Tai, ką darote su savo lūpomis, yra labai svarbu ir jūsų mąstymui, tad patariu mylėti jas tokias, kokias turite, bei jomis rūpintis“, – teigė Janine.

Ką apie jus sako jūsų lūpų forma?

1. Viliojanti: ryškus ir širdelę primenantis viršutinės lūpos centrinis išlinkimas, lūpų kampučiai užriesti. Esate linksma, šmaikšti ir už puikų humoro jausmą mylima moteris.

2. Prabangi: plonesnė viršutinė lūpa, apatinė – plati, suglaudus jos ganėtinai tiesios. Mėgstate prabangą, esate dosni, gera ir aistringa.

3. Švelni: abi lūpos siauros, šypsena plati. Švelniai bendraujanti ir ištikima draugė.

4. Begalinė: Plačios lūpos, apatinė jų šiek tiek platesnė už viršutinę, į viršų užriesti kampučiai. Sveika, pozityviai mąstanti asmenybė, sugeba vienu metu dirbti daug darbų, gerai sutaria su aplinkiniais.

5. Klasikinė: putli viršutinė lūpa, šiek tiek užriestais kampučiais simetriška apatinė lūpa. Mėgaujasi gyvenimu, turi puikų stiliaus pojūtį.

6. Išlepinta: ryškus viršutinės lūpos centrinis įlinkimas, putlios lūpos. Linksma, šmaikšti ir neužginčijamai patraukli moteris.

7. Mylima: apvalus širdelės formos centrinis viršutinės lūpos įlinkimas, tačiau apatinė lūpa storesnė už viršutinę. Ryžtinga ir sėkmės siekianti moteris, atvira ir mąsli.

8. Tikra deivė: siauros lūpos, bet plati šypsena. Galinga, išsilavinusi ir aiškiai reiškianti mintis moteris.

9. Elegantiška: abi lūpos putlios, tačiau viršutinė šiek tiek putlesnė. Lakios vaizduotės, kultūringa, daili ir gerą humoro jausmą turinti asmenybė.

10. Drąsi: abi lūpos putlios, šypsena plati ir didelė. Bebaimė, kupina pasitikėjimo, versli ir patikima.

11. Mistinė: mažos ir plonos abi lūpos, sučiaupta šypsena tampa labai plati. Vertina vienatvę ir mėgaujasi gyvenimo pastovumu, ramybe.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.