Sugebėjimai lovoje pagal Zodiako ženklą: kas šauniausias?

Rinkdamiesi antrąją pusę, žmonės neretai pasidomi potencialaus partnerio Zodiako ženklu ir jo suderinamumu su savuoju.

 Kad ir kokiam seksui teikiate pirmenybę, astrologija gali padėti suprasti, ko norite, ar išbandyti kažką naujo.<br> 123rf nuotr.
 Kad ir kokiam seksui teikiate pirmenybę, astrologija gali padėti suprasti, ko norite, ar išbandyti kažką naujo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 29, 2017, 9:21 PM, atnaujinta Oct 29, 2017, 9:30 PM

Jeigu esate iš tų, kurie nerimauja, ar greitai įsiplieskiantys Avinai sugebės sutarti su užsispyrusiais Jaučiais, jums bus įdomu sužinoti ir kokią įtaką astrologinis simbolis turi žmogaus sugebėjimams lovoje.

Astrologė Aliza Kelly Fragher pateikė orientyrus, koks kiekvieno Zodiako ženklo požiūris į seksą, ir aprašė kiekvieną jų įaudrinančius dalykus, veiksmus bei mėgstamas sekso pozas.

„Vieniems Zodiako ženklams patinka lėtas ir labiau jausmingas viliojimas, pavyzdžiui, Jaučiams ar Vėžiams, o kitiems, pavyzdžiui, Avinams ir Skorpionams, patinka, kai liečiami jų plaukai, ir vadinamieji „greitukai“, – sakė ji. – Kad ir kokiam seksui teikiate pirmenybę, astrologija gali padėti suprasti, ko norite, ar išbandyti kažką naujo“.

Avinas

Avinai mėgsta rizikuoti, o jų prigimtis – laukinė. Prisidėjus ir Marso planetos tiekiamai stiprybei, jūs tampate ryški ir energinga asmenybė.

Jus įaudrina bet kokie impulsyvūs veiksmai ir, nors glamonės nėra stipriausia jūsų pusė, jums patinka, kai galite kontroliuoti situaciją.

Spontaniškumas Avinams padeda mėgautis seksu bet kokioje ir netgi šiek tiek neįprastoje vietoje, be to, jums patinka, kai antroji pusė liečia ar žaidžia su jūsų plaukais.

Jautis

Nenuostabu, jog jausmingi Jaučiai itin mėgsta tokius prabangos dalykus, kaip burbulinės vonios, šilkinė patalynė ir eteriniais aliejais praturtinti masažai.

Jus sujaudinti galima tinkamai išnaudojus visus pojūčius – regėjimą, klausą, skonį, kvapą ir prisilietimus.

Mėgstamiausia sekso poza – misionieriaus, tačiau jos metu jums be galo svarbu palaikyti akių kontaktą, o pačios jautriausios ir jus užvedančios jūsų kūno vietos yra kaklas ir gerklės sritis.

Dvyniai

Kadangi šio Zodiako ženklo atstovus valdo bendravimo planeta Merkurijus, tai reiškia, jog Dvyniams patinka gundantys pokalbiai, nes tik taip galima užkariauti šio asmens širdį, be to, būtų gerai, jei šis veiksmas tęstųsi ir sekso metu.

Dvyniai – be galo energingi, todėl mylintis jie dažnai keičia sekso pozas. Gali būti, kad atėjus norui išbandyti kažką naujo, būtent Dvyniai pasiūlys užsiimti grupiniu seksu, nes tokios naujos patirtys jiems labai patinka.

Vėžys

Jiems bereikšmis seksas – pats nepriimtiniausias. Vėžiai, prieš atsiduodami, nori jaustis saugūs ir užtikrinti savo partneriu.

Intymumą jie mėgsta sukurti pasitelkdami fizinį artumą, o tą geriausiai padaryti apkabinimais, rankų susikabinimais ir prisiglaudimais vienam prie kito.

Tačiau išlindę iš kiauto Vėžiai tampa ypač jausmingi ir mėgaujasi pozomis, kuriose reikia stipriai apsivyti partnerį kojomis bei rankomis, palaikyti akių kontaktą ir pademonstruoti viską, ką sugeba.

Liūtas

Nė vieno nenustebins teiginys, jog džiunglių karalius tokiu nori jaustis ir lovoje. Liūtus įaudrina ir seksui geriausiai nuteikia jausmas, jog jie yra trokštami ir svarbūs savo antrajai pusei.

Atsilygindami Liūtai elgsis labai romantiškai, kvies jus į kruopščiai suplanuotus pasimatymus ir meilę demonstruos tokiais gestais, kokie matomi tik filmuose.

Jei esate šio ženklo atstovas, jums tikriausiai labiausiai priimtinos sėdimos sekso pozos, kurių metu galite sukurti tikrą teatrinį pasirodymą.

Mergelė

Nors Mergelės daugelio akyse atrodo nekaltos ir šventos asmenybės, jų viduje gyvena tikras velniukas.

Nors jos ir mąsto kaip tikri suaugę žmonės, lovoje Mergelės tampa tikrais sekso ištroškusiais paaugliais, o apie meilės aktus nepaliauja galvoti 24 valandas per parą.

Mergeles, kaip ir Dvynius, valdo bendravimo planeta Merkurijus, todėl joms didžiausią aistrą sukelia lengvi paerzinimai ir išaukštinantys komentarai, be to, joms patinka rašyti seksualias žinutes ir taip partneriui kaitinti kraują.

Svarstyklės

Miegamajame su Svarstyklėmis visuomet jausitės vertinami, nes jos moka mylėti ne tik partnerio kūną, bet ir jo sielą.

Nors iš pažiūros Svarstyklės yra be galo tradicinės asmenybės, kurioms svarbios vertybės, jos mėgsta būti diskretiškos ir intymiomis akimirkomis mėgaujasi tik miegamajame.

Svarstyklės yra dosnios asmenybės, tačiau to paties jos tikisi ir iš savo antrųjų pusių.

Skorpionas

Šis ženklas labiausiai asocijuojamas su seksu ir žinomas dėl nepasotinamo apetito ir įmantrių vilionių.

Būdami bebaimiai, Skorpionai nesigėdija praktikuoti šiek tiek keistesnes sekso rūšis, tokias kaip dominavimas ar judesių suvaržymas.

Tie, kurie kuria santykius su Skorpionu, taip intensyviai besidominčiu seksu, turėtų jaustis laimingi, nes yra patenkinami ne tik fiziniai, bet ir emociniai bei psichologiniai jų poreikiai.

Šaulys

Šauliai linkę į nuotykius ir tyrinėjimus, o seksas jiems yra puiki galimybė atrasti naujus dalykus ir paplėsti mąstymą.

Esate optimistiškos asmenybės ir visko per daug nesureikšminate, taip pat ir sekso.

Mylėtis lauke ar viešose vietose, kur bet kada galite būti pastebėti, galbūt nėra tai, ko nori Šauliai, tačiau būtent tokių pojūčių ir užplūdusių potyrių jie trokšta.

Ožiaragis

Iš pradžių gali pasirodyti, jog šie meilužiai yra šiek tiek atitolę nuo jūsų, tačiau šis Zodiako ženklas yra lėtesnis nei kiti, tad jam reikia pakankamai laiko, kad galėtų jaustis patogiai.

Tačiau, būdami kartu su Ožiaragiu, būkite pasiruošę pašėlti, nes vos tik jis apsipranta su žmogumi ir aplinka, jį sustabdyti gali būti sunku.

Jie didžiuojasi galėdami savo partneriui parodyti naujus potyrius ir tiki turintys geriausius sugebėjimus lovoje.

Vandenis

Vandeniai, kai kalbama apie lytinius santykius, taip pat iš pradžių gali pasirodyti nesantys kartu su jumis, atitolę ir nesimėgaujantys ta akimirka. Gali būti, jog tuo metu jie svajoja apie žemiškesnius malonumus.

Tačiau su Vandeniu seksas gali tapti tikrai nuostabus. Svarbiausia nusistatyti kelias taisykles ir būti pasiruošus užsiimti neįprasta veikla.

Vandenius valdo technologijų planeta Uranas, todėl nenustebkite, jog į žaidimus jie įtrauks naujus žaisliukus.

Žuvys

Bereikšmis seksas šiems žmonėms yra tabu. Jiems šis aktas yra labai svarbus ne tik iš fizinės, bet ir iš dvasinės pusės, simbolizuojantis dviejų sielų susijungimą.

Žuvims aistras įžiebti padės su pėdomis susiję dalykai, pavyzdžiui, jų masažas.

Jautrūs šio ženklo atstovai neprieštarauja išbandyti naujas sekso rūšis, tačiau jos turi būti kiek neįprastesnės. Tantrinis seksas tyrinėti naujus potyrius mėgstančioms Žuvims tikrai patiks, nes jo metu kūnas tampa iš dalies be sąmonės ir leidžia mėgautis giliais potyriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.