Jūsų vardų suderinamumas: ar tinkate vienas kitam

Kaip bebūtų gaila, mes dažnai pasirenkam ne tą partnerį, ne tą žmogų, su kuriuo mums derėtų susikibus rankomis eiti gyvenimo keliu iki pat galo. O taip norėtųsi pasirinkti teisingai, nesuklysti ir nešvaistyti laiko tiems, kas jūsų nevertas arba su jumis nesuderinamas...

 Šiais laikais esama įvairių būdų, padedančių iš anksto suprasti, ar tinka jums potencialus išrinktasis.<br> 123rf nuotr.
 Šiais laikais esama įvairių būdų, padedančių iš anksto suprasti, ar tinka jums potencialus išrinktasis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2017, 1:54 PM

Šiais laikais esama įvairių būdų, padedančių iš anksto suprasti, ar tinka jums potencialus išrinktasis, ar būsite su juo laimingi ateityje, ar su juo nevertėtų leistis į santykius.

Vienas iš tokių būdų – vardų suderinamumas santuokoje ir meilėje.

Viskas, ką reikia padaryti, norint patikrinti vyro ir moters vardų suderinamumą – lape su langeliais užrašyti savo ir vyro vardus ir pavardes taip, kad jie būtų vienas po kitu.

Pirmiausia užrašykite moters vardą ir pavardę taip, kad viename langelyje būtų po vieną raidę, tarp vardo ir pavardės palikdami kelių langelių tarpą.

Tiesiai po moters vardu į langelius įrašykite vyro vardą, po jos pavarde – jo pavardę.

Dabar vertinkite rezultatus.

Jūsų vardai ir pavardės suderinami, jei:

didžioji dalis priebalsių (ir, analogiškai, balsių) vyro ir moters varduose ir pavardėse sutampa (t. y. Dažniausiai po balse yra balsė, po priebalse – priebalsė);

yra sutampančių raidžių;

vyro ir moters vardą ir pavardę sudaro panašus raidžių skaičius (leistina 1 raidės paklaida);

abiejų pirmosios vardo (pavardės) raidės yra balsės (arba abiejų priebalsės); dar geriau, kai sutampa tiek vardo, tiek pavardės pirmosios raidės;

Vyro varde ir pavardėje yra bent viena raidė, kuri kelis kartus atsikartoja moters varde ir pavardėje.

Visi šie požymiai rodo, kiek sutampa jūsų vardai ir pavardės.

Jeigu jūsų atveju tokių sutapimų keletas, skubame jus pasveikinti – tai puikus šansas sukurti išties tvirtą ilgalaikę sąjungą. Tačiau net ir vienas sutapimas yra geras šansas sukurti puikius santykius.

Ką daryti, jeigu jūsų vardai ir pavardės nesutapo nei pagal vieną iš išvardintų požymių?

Visų pirma nenusiminkite ir pagalvokite, kad likimas jums duoda vienareikšmį atsakymą į kol kas neužduotą klausimą. Tai, kad nėra nei vieno vienintelio sutapimo – aiškus disharmonijos požymis.

Žinoma, jūs galite nekreipti dėmesio ir pasistengti būti kartu, bet turėkite omenyje, kad tokiu atveju yra labai didelis šansas pradėti nelaimingus santykius, kuriuose bus daug ginčų, nuomonių nesutapimo ir audringų aiškinimųsi.

Beje, ši metodika gali jums padėti ir daugmaž įsivaizduoti, kokie galėtų būti jūsų būsimi santykiai.

„Pirmuoju smuiku“ grieš tas, kurio varde ir pavardėje daugiau raidžių. Kuo artimesnis skaičius, tuo lygiavertiškesnė sąjunga.

Jeigu jūsų varde ir pavardėje labai mažai balsių, tai reiškia, kad santykiuose vaidinsite antraplanį vaidmenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.