Zodiako ženklas, po kuriuo gimsta daugiausia vienišių

Tai ženklas, po kuriuo gimsta daugiausia užkietėjusių vienišių. Žinoma, tai anaiptol nereiškia, kad visi, gimę po šiuo Zodiako ženklu, yra šalti ir nuobodūs. 

  Tai ženklas, po kuriuo gimsta daugiausia užkietėjusių vienišių.<br>  123rf nuotr.
  Tai ženklas, po kuriuo gimsta daugiausia užkietėjusių vienišių.<br>  123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2018, 3:45 PM, atnaujinta Nov 23, 2018, 3:46 PM

Šis Zodiako ženklas – Mergelė. Senuosiuose astrologiniuose žvaigždėlapiuose Mergelė vaizduojama kaip mergina, rankose laikanti rugius – tai išminties, ateinančios su patirtimi, simbolis. Šio ženklo atstovams būdingi bruožai yra idealizmas, kuklumas ir drovumas, kuriuos daug kas suvokia kaip šaltumą. Šios savybės verčia Mergeles elgtis santūriai, jos saugo save.

Dėl įgimto santūrumo jos meilės nesuvokia kaip aistros, nuspalvintos emocijų ir dramatizmo. Joms šis jausmas – visų pirma ištikimybė ir atsidavimas. Todėl meilė Mergelės sąmonėje visada asocijuojasi su santuoka, kurią ji suvokia kaip prisiimtą labai didelį įsipareigojimą.

Tais atvejais, kuomet Mergelių viltys pasiteisina, jos atranda šilumą ir stabilumą santuokiniuose saituose, tai padeda atsiskleisti geriausioms jų savybėms – gerumui, kantrybei ir atsidavimui.

Šio ženklo moterys retai būna aistringos lovoje, nes joms būdinga nusivylimo baimė ir pernelyg didelis priekabumas savo ir partnerio atžvilgiu. Jos žiūri į seksą kaip į būtiną giminės pratęsimui procesą. Tuo atveju, kai partnerio jausmai stiprūs ir stabilūs, Mergelė bus švelni ir dėmesinga, tačiau egzotiško elgesio iš jos nesitikėkite.

 

Jeigu nereikalausite iš Mergelės neįmanomo ir priimsite ją tokią, kokia ji yra, ji visada bus puiki sutuoktinė ir švelni meilužė. Tai atsidavęs ir nuoseklus savo sutuoktinio bendražygis, kuris jo nepaliks net pačiomis sudėtingiausiomis gyvenimo aplinkybėmis. O ši savybė verta daug.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų lapkričio 28 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?