Zodiako ženklų bruožai, kurie atstumia kitus

Žmonių charakteryje yra savybių, kurios sužavi kitus, tačiau yra ir tokių, kurios žmones atstumia. Kiekvieno Zodiako ženklo atstovai turi ir tokių nemalonių bruožų.

  Kiekvieno Zodiako ženklo atstovai turi ir nemalonių bruožų.<br>  123rf nuotr.
  Kiekvieno Zodiako ženklo atstovai turi ir nemalonių bruožų.<br>  123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2018, 2:37 PM

Avinas

Avinai turi visas savybes, galinčias nuginkluoti bet kurį žmogų vos per kelias minutes. Tačiau nenuoramos Avinai mėgsta daug kalbėti. Pernelyg didelis šio ženklo plepumas kartais peržengia visas ribas. Kitiems ne visada patinka toks polinkis. Per pirmą pažintį jiems atrodo, kad tai ne komunikabilumas, o tam tikras įkyrumas.

Jautis

Jautis – pats pavydžiausias Zodiako ženklas. Santykių pradžioje pavydas nelabai ryškiai išreikštas, bet su laiku tampa tikra beprotybe. Žmogus, susiejantis gyvenimą su Jaučiu, supranta, kad turi visiškai priklausyti savo antrąjai pusei.

Dvyniai

Dvyniai garsėja kaip patys nepatikimiausi tarp visų Zodiako ženklų. Šie žmonės puikūs, kai kalbama apie neįpareigojančius santykius, bet kiek rimtesni santykiai gali sugriauti visą romantiką. Dažnai jie būna aplaidūs, lengvabūdžiai ir kartais gali apgaudinėti. Labai greitai įsimyli ir visada trokšta iš gyvenimo audringų įspūdžių.

Vėžys

Vėžiai – pernelyg rūpestingi. Kartais jie tokios geri, kad nuo to tampa nejauku. Dar vienas nedidelis trūkumas – tai įkyri idėja susituokti. Yra dvi kraštutinumų rūšys: arba ji jau dabar pasiruošęs lėkti prie altoriaus, arba jums ilgai reikės svarstyti, kodėl jų atsakymas „ne“.

Liūtas

Liūtai – labai emocingi. Kitus atstumia nuolatinis jų siekimas būti visų matomiems ir demonstruoti nepriklausomybę visais įmanomais būdais. Jie nesivaržydami gali pasakyti antrąjai pusei apie jos trūkumus ir pasigirti savais pasiekimais. Dideli mėgėjai pasiginčyti.

Mergelė

Mergelės stengiasi ištaisyti visus partnerių trūkumus ir sunkiai leidžiasi į santykius su tais, kurie neatitinka jų idealo kriterijų. Mergelės svajoja apie princą ar princesę ant balto žirgo, todėl Mergelėms sudėtinga rasti partnerį. Mergelės nemėgsta koketuoti ir flirtuoti. Kitiems sunku užmegzti pažintis su tokiais žmonėmis.

Svarstyklės

Svarstyklės dievina koketavimą ir flirtavimą. Tai partnerius priveda iki pavydo ir beprotybės. Viskas dėl to, kad Svarstyklėms labai svarbu būti dėmesio centre. Jos moka gražiai ir rafinuotai save pateikti. Kiti visada nori susipažinti su šiais žmonėmis.

Skorpionas

 

Skorpionai visur ieško priekabių. „Kodėl tu tai pasakei, kodėl nusprendei taip pasielgti ir kodėl mes ten einame?“ – pagrindinis šio ženklo atstovų trūkumų apibūdinimas. Skorpionai įvaro į neviltį savo pastabomis, klausimais ir priekaištais. Tik kantrūs žmonės geba susitvarkyti su karštaisiais Skorpionais.

Šaulys

Šauliai mėgsta ieškoti problemų. Jiems nuolat atrodo, kad antroji pusė juos mes. Šauliai – labai pozityvūs ir visada pasirengę pasidalinti teigiamomis emocijomis, bet kai kalbama apie santykius, viskas apsiverčia aukštyn kojomis. Taip pat Šauliai gali būti šiurkštoki, o kai kurie tai laiko neleistinu dalyku.

Ožiaragis

Ožiaragiai mėgsta pakalbėti apie savo buvusius santykius. Partneriams tai labai nepatinka. Patys to nepastebėdami, jie gali pradėti jus lyginti su savo buvusiomis antromis pusėmis, ir būtinai neigiama prasme. Žodžiu, jeigu nesate Bradas Pittas, nerekomenduojame susipažinti su Ožiaragiu.

Vandenis

Vandeniai nelabai mėgsta romantiškus asistavimus ir panašias seilėtas švelnybes. Norint pelnyti šių žmonių palankumą, pradžioje reikia tapti jų draugu. Ne visiems priimtinas toks požiūris, nes jie mano, kad tai neįmanoma.

Žuvys

Kitus atstumia pernelyg didelis Žuvų sąžiningumas. Per pirmuosius susitikimus Žuvys gali pasirodyti šiurkščios ir žiaurios. Jūs galite išgirsti, kad turite prastą skonį ar iš viso, kodėl holivudiškai nesišypsote? Įdomiausia, kad viskas gali įvykti ir priešingai. Žuvys gali būti pernelyg uždaros ir jums neatsiverti.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų gruodžio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.