Patys konfliktiškiausi Zodiako ženklai

Kiekvienas Zodiako ženklas į konfliktus reaguoja skirtingai. Suprasdami jų reakcijas lengviau susiorientuosite, kaip su jais bendrauti.

 Sužinokite, kurioje konfliktiškumo skalės vietoje esate jūs.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kurioje konfliktiškumo skalės vietoje esate jūs.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2018, 5:07 PM

Pavyzdžiui, Jaučiai – geri ir draugiški, bet kai kyla ginčas, tampa irzlūs ir nekantrūs. Liūtai ir Vėžiai taip pat gali už save pastovėti. Jei sugalvosite paprieštarauti Skorpionams, jie taip paprastai nuo jūsų neatstos. Bet jeigu susiginčysite su Žuvimis, jos bus pernelyg savikritiškos, o Svarstyklės apskritai visada pasistengs išvengti konflikto. Sužinokite, kurioje konfliktiškumo skalės vietoje esate jūs.

1. Skorpionas

Skorpionas užima 1-ąją vietą, nes yra konfliktiškiausias iš visų Zodiako ženklų. Viskas todėl, kad jam labai sunku priimti ką nors, kas neatitinka jo pasaulio suvokimo. Jeigu kada nors susiginčysite su Skorpionu, jis to niekada nepamirš. Skorpionai kerštingi, o taip pat jautrūs ir sunkiai pakelia kritiką. Net pasibaigus ginčui jie dar ilgai galvos naujus argumentus ir kurs keršto planus.

2. Liūtas

Jeigu įžeisite Liūtą, laukite keršto. Liūtas – gana žiaurus savo interesų gynėjas, ir jam nepatinka grėsmės ar išorinių kliūčių jausmas. Net jeigu Liūtas niekada neįsižeis dėl to, dėl ko gali įsižeisti Skorpionas, jis reaguos gana negailestingai, ir jūs daugeliu atvejų rizikuojate pralaimėti.

3. Jautis

Kai ginčijatės su Jaučiu, jūs ginčijatės su visu pasauliu – toks įnirtingas jo pasipriešinimas. Jaučiai – vienas ištisas ir koncentruotas užsispyrimas. Tai reiškia, kad net jeigu jis vienareikšmiškai klysta, gyvenime to nepripažins. Jeigu, pavyzdžiui, Liūtas neslėps savo jausmų ir emocijų, tai Jautis apsimetinės, kad viskas tvarkoje, ir nešios akmenį užantyje. Tokia jo taktika.

4. Vėžys

Vėžiams sunku įeiti į konfliktines situacijas, nes jie pernelyg emocingi, bet jų bėda ta, kad jie visada iš musės padaro dramblį, ir dar lygioje vietoje. Nesitikėkite, kas draugystė su Vėžiu tęstis po to, kai įvyko stiprus ginčas. Jie gali jums atleisti, bet širdies gilumoje to tikrai niekada neužmirš.

5. Šaulys

Šauliai visada galvoja, kad yra teisūs. Ginčuose jie nebus agresyvūs: greičiausiai pabandys surasti logiškesnį ir gudresnį argumentą, o tada švelniai ir atkakliai jus įtikinės savo mandagiu ir diplomatišku tonu. Šis ženklas net nepradės klausytis ir gilintis į ginčo objektą, jeigu jūs neturėsite jam priimtino jūsų pozicijos pagrindimo.

6. Avinas

Jie visada užtikrinti dėl savo pergalės ir susierzina, kai kas nors ne taip supranta šį akivaizdų faktą. Skirtingai nuo Jaučių, Avinai kartais pripažįsta savo klaidas. Jie mėgsta būti taikdariais, todėl periodiškai gali nusileisti ar priimti kompromisą, kad išsaugotų taikius santykius.

7. Vandenis

Iš tiesų Vandeniai nėra konfliktiški žmonės. Kai jie kuo nors nepatenkinti, verčiau parašys apie tai socialiniuose tinkluose ar paliks piktą komentarą. Jeigu ginčysitės su Vandeniu, jis visada pabandys rasti su jumis bendrą kalbą ir neims įnirtingai įrodinėti savo teisumą.

8. Ožiaragis

Jums prireiks daug laiko, kad sunervintumėte Ožiaragį. Bet jeigu jums tai pavyks – saugokitės. Su juo ne taip sunku ginčytis, nes jis susitelkęs į tai, kaip pasiekti visiems priimtiną sprendimą. Ožiaragiai jūsų nepuls. Jie verčiau eis namo ir ramiai viską apgalvos.

9. Dvyniai

Šis ženklas toks priklausomas nuo kitų žmonių, kad niekada neims ginčytis su tais, kuriuos pažįsta ir myli. Dvyniai – socialūs drugeliai, o ne kariai, bet jeigu kas nors grasina jų artimiesiems, tiems geruoju nesibaigs. Jie labai gina savo aplinką.

10. Mergelė

Jeigu ginčijatės ir kariaujate su Mergele, ji visada daugiau rūpinsis dėl to, ką ji pati daro neteisingai. Mergelės – geri ir taikūs žmonės. Jos neagresyvios ir nekeršys jums, jeigu pernelyg jas spausite, įrodinėdami savo teisumą.

11. Žuvys

Žuvys nenori su niekuo ginčytis. Jos tokios jautrios ir pažeidžiamos, kas pasijus labai diskomfortiškai, jeigu jūs jas užsipulsite. Šis ženklas linkęs nešiotis savo nuoskaudas ir nusivylimus viduje, o ne pasakoti apie tai aplinkiniams.

12. Svarstyklės

Svarstyklės visada pasistengs išvengti bet kokios konfliktinės situacijos. Dar daugiau, jūs tikslia iir nesužinosite, kas darosi jų galvoje, ir ką jos iš tiesų jaučia. Būkite pasirengę tam, kad šis ženklas anaiptol ne visada atviras ir sąžiningas reikšdamas savo jausmus ir emocijas.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų gruodžio 7 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.