Palmira išskyrė, kurie Zodiako ženklai bus 2018-ųjų laimės kūdikiai

Artėjant naujiems metams, visada maga praskleisti paslapties šydą ir bent akies krašteliu pažvelgti į ateitį. Astrologė Palmira Kelertienė tiesioginėje lrytas.lt vaizdo konferencijoje atskleidė, kuo ypatingi bus 2018-ieji metai.

 Palmira Kelertienė.<br> Stop kadras.
 Palmira Kelertienė.<br> Stop kadras.
 Itin išsamų Palmiros horoskopą 2018-iesiems metams visiems 12 Zodiako ženklų galite rasti specialiame „Lietuvos ryto“ leidinyje „Astrologija“.<br> Stop kadras.
 Itin išsamų Palmiros horoskopą 2018-iesiems metams visiems 12 Zodiako ženklų galite rasti specialiame „Lietuvos ryto“ leidinyje „Astrologija“.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 14, 2017, 12:54 PM

Astrologė pažymėjo, kad pastarieji metai buvo nelengvi – apskritai šiuo metu mes turėjome trejų itin sudėtingų metų ciklą. 2018-ieji bus panašūs, tačiau kiek lengvesni, mat jų globėjas, Geltonasis Žemės Šuo – geraširdis ir taikus.

„Laimė, kad šie metai bus Šuns – tai ramus gyvūnas. Žemės Šuo yra taikdarys – jis ne kanda, o nuramina“, – aiškino Palmira.

Nors metai bus sudėtingi, paženklinti užtemimų, keletas Zodiako ženklų nusipelnys itin didelio likimo palankumo: tai Vėžys, Skorpionas bei Žuvys. Finansiniu požiūriu metai ypatingą sėkmę žada Svarstyklėms.

Avinas

Avinai – vieni iš tų, kurie sulauks didžiausių įvarčių. Tai apsivalymo metai – reikės išsivalyti nuo praeities, kuri trukdo judėti į priekį. Tai laikas, kai iš oro baliono išmetamas balastas, kad balionas galėtų skristi. Reikia ne pradėti kažką naujo, o saugoti turimus pasiekimus. Po to, nuo 2018 m. gruodžio, seks sėkmės laikotarpis. Avinui reikia ekstremalių situacijų, ir jų kitąmet tikrai pakaks.

Jautis

Jaučiui 2018-ieji bus nusiraminimo, taikos metai. Galima planuoti vestuves.

Dvyniai

Dvyniams prasideda darbymetis. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad bus apribotos plačios bendravimo galimybės, bet gali atsirasti naujų gerų galimybių veiklai – keisti darbą, tobulinti žinias, ir dirbti, dirbti, dirbti. Gruodį Dvyniai galės jau pailsėti. Svarbu neužmiršti apie sveiką gyvenimo būdą bei poilsį. Tai bus ir sveikatos patikrinimo metai.

Vėžys

Vėžys bus bene laimingiausias Zodiako ženklas ateinančiais metais. Jupiteris judės Skorpiono ženklu, o tai Vėžiui itin palanku. Šio ženklo atstovai kitąmet bus populiarūs, visų laukiami, mylimi.

Liūtas

Liūtui metai bus gana ramūs. Šeima, namai bus pagrindinis metų akcentas.

Mergelė

Mergelėms teks daug mokytis. Tai atsijauninimo metas, naujų pažinčių laikas.

Svarstyklės

Svarstyklėms bus svarbu poilsis. Joms tai – finansinių problemų sprendimų metai. Tai laikas, kai atsiras galimybės užsidirbti, spręsti finansines problemas. Tačiau Svarstyklėms priaugti gali ne tik piniginė, bet ir kūno svoris. Viskas pas jas apvalės. Tai gerų investicijų metai, pakankamai laimingi.

Skorpionas

Skorpionai – antroje vietoje pagal laimingumą. Skorpionai taps tarsi Zodiako karaliai, jiems seksis viskas, ko besiimtų.

Šaulys

Šauliams, panašiai, kaip ir Liūtams, patartina ilsėtis, apibendrinti nueitą kelią, kurti ateities planus. Kažko naujo nepatartina imtis. Kai jie atsipalaiduos, kažkas tarsi už juos viską sutvarkys.

Ožiaragis

Ožiaragiams metai bus nelengvi, mat jų ženkle atsidurs Juodasis mėnulis. Sudėtingasis periodas truks iki rugpjūčio. Tai – apribojimų, kliūčių laikas. Patartina tuo laikotarpiu nieko nekeisti ir nepradėti. Net ir didelės meilės, užsimezgančios, kai Juodasis mėnulis tavo ženkle, jei ir neatneša nusivylimo, tai ateityje pakenkia partnerių sveikatai.

Vandenis

Vandenio laukia labai kontrastingi metai. Iki rugpjūčio – gana sėkmingi, palankūs daryti karjerą, koncentruotis į svarbiausius tikslus. Iki tada galima imtis naujų projektų, pradėti naują veiklą. Vandeniai bus pripažinti, įvertinti. Rugpjūčio mėnesį Juodasis mėnulis įeis į Vandenio ženklą – tada prasidės karminių skolų grąžinimo periodas. Reikia stengtis kuo daugiau duoti, bet neimti pačiam, daryti kuo daugiau gerų darbų.

Žuvys

Žuvys galės džiaugtis. Tai pripažinimo, įvertinimo metai. Atsiveria nauji horizontai, galimybės. Jokių apribojimų – tai sėkmingi metai. Žuvims pastaruoju metu ne itin sekėsi – kitąmet jos tikrai atsigriebs už 2016-17 m. problemas.

***

Itin išsamų Palmiros horoskopą 2018-iesiems metams visiems 12 Zodiako ženklų, o taip pat daug kitų astrologinių įdomybių, galite rasti specialiame „Lietuvos ryto“ leidinyje „Astrologija“. Žurnalo ieškokite visose spaudos pardavimo vietose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.