Nostradamo pranašystės 2018 metams verčia pašiurpti

Renesanso laikais gyvenęs pranašas Nostradamas garsėja pranašysčių tikslumu. Tikima, kad jis išpranašavo Hitlerio atėjimą bei Rugsėjo 11-osios teroro atakas. Šį bei tą pranašas numatęs ir 2018 metams – ir tos pranašystės visai nedžiugina.

 Nostradamo pranašystės 2018 metams – šiurpios, jos numato, kad gali kilti Trečiasis pasaulinis karas.<br> 123rf nuotr.
 Nostradamo pranašystės 2018 metams – šiurpios, jos numato, kad gali kilti Trečiasis pasaulinis karas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2018, 11:28 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 12:06 PM

Nostradamo palikimą tyrinėjantis Alessandro Bruno Lmbardiletter.com rašė: „Nostradamo pranašystės 2018 metams – šiurpios, jos numato, kad gali kilti Trečiasis pasaulinis karas.

Nostradamo pranašystės apie Trečiąjį pasaulinį karą traukia dėmesį, nes daugelis žmonių pasijunta bejėgiai. Jie jaučia, kad negali kontroliuoti pasaulio, ir kad laukia sunkūs laikai.

Greta individualių Nostradamo pranašysčių 2018 metams, yra pagrindinė tema. Suintensyvės negatyvi energija ir sklis dar neregėtu greičiu bei intensyvumu.

Trečiojo pasaulinio karo tema vėl tampa reali. Nes daugelis žmonių ignoruoja faktą, kad Rusija ir JAV vėl pasiekė įtampos lygį, kokio nebuvo jau beveik 30 metų“.

Savo pranašystėse „Les Propheties“ Nostradamas mini „didelį karą“, kuris prasidės Prancūzijoje, bet atakuojama bus visa Europa.

Nostradamas rašė: „Karas kils tarp dviejų pasaulio galybių ir tęsis 27 metus“.

Taip pat Nostradamas teigė, kad išsiverš Italijos ugnikalnis Vezuvijus ir „žemė drebės kas 5 minutes“.

Nostradamo interpretatoriai jo pasisakyme apie didelės kometos pasirodymą danguje įžvelgia ir branduolinio teroro bei gamtinių katastrofų grėsmę. Beje, NASA nėra numačiusi didesnių asteroidų per artimiausius 100 metų.

Tarp pozityvių Nostradamo pranašysčių – tai, kad žmonių amžius pasieks 200 metų. Tik, jeigu vyks kiti išvardinti dalykai, vargu, ar yra dėl ko džiūgauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.