Šiemet Jupiteris bus galingiausias per 50 metų: štai ką tai reiškia

2017-ieji buvo drastiškų permainų metai. Dėl prastų planetų aspektų pernai buvo gausu nervingų momentų, šoko ir sunkių pasirinkimų.

 Dėl ypač palankios Jupiterio padėties šie metai visiems nepagailės dovanų.<br> 123rf nuotr.
 Dėl ypač palankios Jupiterio padėties šie metai visiems nepagailės dovanų.<br> 123rf nuotr.
 Dėl ypač palankios Jupiterio padėties šie metai visiems nepagailės dovanų.<br> 123rf.com nuotr. 
 Dėl ypač palankios Jupiterio padėties šie metai visiems nepagailės dovanų.<br> 123rf.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 5, 2018, 1:26 PM

Tačiau šie metai bus visiškai kitokie. Pasak britų astrologo Oscaro Cainerio, visos negandos liko praeityje ir pagaliau galėsime pajusti visišką pilnatvę.

„2018-ieji yra metai, kuomet harmonija tarp planetų mums visiems atneš viltį ir sėkmę. Jupiteris – sėkmės planeta – šiemet bus galingiausias per daugiau nei 50 metų. Tai mums suteiks optimizmo, išminties ir nušvitimo“, – žadėjo astrologas „Daily Mail“ interneto svetainėje.

Kartu astrologas nurodė, kas šiemet laukia kiekvieno Zodiako ženklo atstovo.

Tad sveiki atvykę į metus, kurie pakeis jūsų gyvenimą.

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Prasidėjus 2018-iesiems suprasite, ką reiškia gauti tai, apie ką ilgai svajojote. Pajusite džiaugsmingą jaudulį, kai pamažu ims pildytis jūsų svajonės.

Bet kokie jūsų gyvenimo neramumai iki gegužės pradės mažėti.

Lapkritį gali pradėti atrodyti, kad viskas sugrįžta į senas vėžes, bet sugebėjimas pažvelgti į prasidėjusias permainas jus vėl sustiprins ir sustiprins įsitikinimą savo pasirinkimų teisingumu.

Jupiterio sugrįžimas į savo dangaus būstą Šaulio ženkle padės jums pamatyti, kokie išmintingi jūsų veiksmai.

Šiemet priimti sprendimai išties pakeis jūsų gyvenimą.

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Per ilgai jūsų pastangos laikytos savaime suprantamu dalyku.

Revoliucingasis Uranas įžengs į jūsų ženklą kaip tik tuo metu, kai Jaučio ženkle prasidės Mėnulio jaunatis.

Ir neliks abejonių, kad pavyks viršyti visų, abejojusių jūsų sugebėjimais, lūkesčius. Jūs netgi sugebėsite įveikti savo pačių nuogąstavimus.

Tiesa, metų pradžioje galite to nepajusti. Nes jūsų ženklo opozicijoje tuo metu bus Jupiteris ir Marsas. Tad atrodys, kad galia yra kažkieno kito rankose.

Tačiau 2018 metams įsibėgėjus pajusite stiprų palaikymą, kuris jums suteiks galios. Jūs tarsi įsiliesite į galingą jus remiantį ir drąsinantį chorą, užuot atlikę solo partiją.

Kai baigiantis metams Uranas apleis jūsų ženklą, turėsite galimybę įvertinti ilgiau užtrukusius pokyčius, kuriuos patys ir inicijavote.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 22)

Jums retai pavyksta ką nors pradėti neįsipareigojant. Tiesiog esate sumanūs, budrūs ir dėmesingi, tad jeigu aplinkybės pasikeičia ir atsiranda geresnių būdų ką nors padaryti, jūs prisitaikote ir pakeičiate savo planus.

2018 metais prabus nežemiškesnė jūsų prigimties dalis. Tai leis jums pamatyti problemas iš skirtingų pusių ir galbūt labiau pasikliausite tik savo nuojauta.

Galite suabejoti institucijomis, kurias laikėte šventomis ir neliečiamomis. Tačiau pradėsite darytis greitesni ir veiksmingesni.

Taip pat teks sunkiau padirbėti, bet būsite kaip niekad pasiruošę iššūkiams.

Metų eigoje atrasite tai, kas padės įsitikinti jūsų pastangų vertingumu.

Vėžys (birželio 23– liepos 23)

Šiemet pasikeis ne tik jūsų požiūris, bet ir vieta pasaulyje.

Iki pavasario ims aiškėti naujas supratimas apie tai, kas esate ir kam atstovaujate. Šie metai jums bus tarsi kelionė, kurioje netruks pokyčių.

Kaip visada, pokyčiai atneš iššūkių. Kartais, nublokšti galingos bangos, nebūsite tikri, kur atsidūrėte. Bet būsite tvirtame ir gerai suręstame laive ir sugebėsite pasiekti saugų, derlingą krantą.

Dėl kūrybiškumo menkiausias galimybes sugebėsite pakeisti dosniomis galimybėmis. Be to, ištobulinsite tokius įspūdingus sugebėjimus, kad galėsite ir kitiems žmonėms padėti įgyvendinti savo svajones.

Liūtas (liepos 24 – rugpjūčio 23)

Liūtams tai bus visiškai kitokie metai, nei 2017-ieji.

Tuo metu, kai kitus Zodiako ženklus veikia išorinių planetų pokyčiai, jūsų gyvenimą lems trys Mėnulio jaunatys, kurių kiekviena atstovaus naujai pradžiai.

Gegužės jaunatis pakeis jūsų ambicijas. Tuo metu galėsite sugalvoti, kaip įgyvendinti savo ilgalaikes svajones.

Artėjant rugpjūčio jaunačiai bet kokie skuboti pokyčiai greičiausiai turės būti peržiūrėti.

O prasidėjus lapkričio jaunačiai būsite pasiruošę bet kokiems iššūkiams.

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Dar neseniai labai dažnai jautėtės taip, tarsi ateitis būtų miglota, nors, kaip ir priklauso Mergelėms, norėjote tik aiškumo ir rezultatų.

Bet pastaraisiais metais aplinkybės vis trukdydavo pasiekti tikslų. Vos pradėdavote jausti ritmą, kas nors versdavo viską perplanuoti ir keisti kryptį.

Tai nereiškia, kad 2018 metais nebus staigmenų. Tačiau šįkart tai nebebus jus blaškanti audra. Tai bus palankia kryptimi į jūsų laivo bures pučiantis vėjas.

Įveikę kliūtis gausite vertingų įžvalgų ir suvokimo. Taip pat pradėsite brandžiau žvelgti į praeitį.

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Kad ir kiek stengtumėtės puoselėti supratingumą ir darniai sugyventi su jus supančiais žmonėmis, vienas po kito padaryti atradimai tam trukdys.

Nors ir teks pakovoti, sugebėsite tarsi pro langelį pažvelgti ir į kitų žmonių gyvenimus.

Tai, ką laikėte prieštaravimais, įgis prasmę. Atrasite būdų, kaip suderinti savo sugebėjimus ir galimybes, o tai padės konstruktyviai dirbti su kitais žmonėmis.

Sugebėsite lengvai įveikti bet kokias staigmenas ir pasijusite saugesni bei geriau nusiteikę, kai susitelksite į savo tikslus.

Išmintis, kurią sukaupsite, bus naudinga ir jums, ir jus supantiems žmonėms.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Metai Skorpionams prasidės be galo gerai. Dėl Jupiterio jūs pasijusite taip, tarsi skristumėte oro balionu – būsite laimingi vėjo nešami ir norėsite pakilti virš kiekvienos situacijos.

Būsite gundomi rizikuoti peržengti senas ribas ir ištyrinėti kiekvieną naują spindesį horizonte, bet nuolatinis Plutono poveikis padės jums atskirti, ar tai – miražas, ar permainų galimybė.

Visus 12 mėnesių bus daug potencialo sėkmei ir pasitenkinimui.

Panašu, kad jau užsimezgę artimi ryšiai pažadins visas nuostabias galimybes. Dėl artimų žmonių pagalbos ir pasitikėjimo kitais bei savimi būsite apdovanoti.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21)

Pereidami į 2018-uosius pajusite palengvėjimą.

Tarsi paleistas iš aptvaro gyvūnas norėsite ištyrinėti aplinką. Ir visus metus tas naujai atsisradusios laisvės pojūtis stiprės.

Jausite permainų ir didesnio kūrybiškumo poreikį. Jeigu tik pasitaikys alternatyvių ir geresnių būdų ką nors nuveikti, būtinai juos pastebėsite.

Tačiau gerų 2018 metų kulminacija prasidės tada, kai jūsų ženklo valdovas Jupiteris sugrįš į Šaulį.

Tai įvyks prieš pat jūsų gimtadienį. Tada prasidės didysis nuotykių laikas.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)

Dėl Saturno sugrįžimo į jūsų ženklą jausite savo autoritetą, o jūsų sugebėjimų vadovauti daug labiau visiems reikės ir jie bus gerai vertinami.

Pajusite natūralią aplinkinių pagarbą. Nors kai kurios durys liks užvertos, kitos atsivers ir nuves jus ten, kur reikia.

Žinoma, dėl Saturno poveikio tai neįvyks akimirksniu. Tačiau, net jeigu kartais atrodys, kad viskas vyksta per lėtai, tai užaštrins jūsų emocijas, o dabar pelnytomis dovanomis mėgausitės ilgai.

Besibaigiant 2018 metams būsite pakankamai išmintingi, kad pastebėtumėte, kodėl tiek jūsų vizijos, tiek žinios padeda prisiderinti ir nepasiduoti.

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Per šiuos metus tapsite mažiau savanaudiški, bet vis tiek nepamiršite, kad svarbiausias sau esate jūs pats.

Suvokti pokyčių svarbą padės žinios apie jų atsiradimo aplinkybes.

Veikiausiai bandysite prisiderinti prie aplinkos, kurioje bus mažai asmeninės laisvės. Taigi jums gali tekti nugriauti kai kuriuos psichologinius barjerus ir atstatyti juos savo pačių praeities sėkmės plytomis.

Jeigu naują pradžią statysite ant savo optimizmo ir jausmingumo pamatų, šie metai jums gali būti dosnūs nuotykiais.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

2018 metais Jupiteris – tradicinis jūsų ženklo valdovas – bus kur kas galingesnis ir įtakingesnis, nei bet kada pastarąjį dešimtmetį. Tai – puikios naujienos!

Jūsų sugebėjimas paskelbti savo idėjas atneš galimybių išjudinti įstrigusias situacijas, o galimybė dalintis informacija bus raktas į apčiuopiamas permainas, apie kurias ilgai svajojote.

Žinoma, svajonės yra erzinančiai nežemiškos.

Tas pabudimas priklausys nuo jūsų realių pastangų, tiesa, kartais tai pareikalaus ir iššūkių.

Bet džinas bus pagaliau išleistas iš butelio. Tad ko tik panorėsite, gali būti įgyvendinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.