3 patys intelektualiausi Zodiako ženklai

Kiekvienas Zodiako ženklas turi savų stipriųjų pusių. Gana sunku juos lyginti, nes visi turi savu privalumų ir trūkumų. Tačiau kalbant apie intelektą – gebėjimą analizuoti ir suprasti, – tarp visų ryškiai išsiskiria trys ženklai.

 Jei jie gerai suvokia savo gabumus bei įgimtus talentus, niekas jų nesustabdys siekiant savų tikslų.<br> 123rf nuotr.
 Jei jie gerai suvokia savo gabumus bei įgimtus talentus, niekas jų nesustabdys siekiant savų tikslų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2018, 4:55 PM, atnaujinta Jan 9, 2019, 6:11 PM

O jei jie dar ir gerai suvokia savo gabumus bei įgimtus talentus, niekas jų nesustabdys siekiant savų tikslų.

1. Vandenis

Vandeniai neužprogramuoti nesėkmei. Jie iš principo neseka paskui daugumą, o jų absoliuti nepriklausomybė motyvuoja gimdyti originalias idėjas, su kuriomis niekas negali konkuruoti.

Vandenių mąstymo stilius – išradingas ir nešabloniškas, todėl jeigu šio ženklo atstovui iškelta sudėtinga užduotis, jis sugebės ją išspręsti pačiu netikėčiausiu ir nestandartiškiausiu būdu.

Vandenių ryžtingumas neišvengiamai atveda juos į sėkmę, ir jie maksimaliai išnaudoja savo gebėjimus. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, gali tapti žymiais politikais, mąstytojais ir oratoriais.

2. Skorpionas

Šio ženklo žmonės dažnai nepakankamai įvertinami, nes jų uždara prigimtis nuo išorinio pasaulio slepia jų tikruosius talentus ir gebėjimus.

Jie domisi tais dalykais, kuriais besąlygiškai tiki, ir nors Skorpionams kartais būdinga priimti iracionalius sprendimus, jie visada laiku suvokia klaidą ir sugrįžta į teisingą kelią.

Jie išsiskiria jautrumu ir empatija artimiesiems. Jie žavūs ir charizmatiški, ir tai jiems leidžia būti pavyzdžiu savo draugams, kurie neretai pradeda visur mėgdžioti Skorpionus.

Šis ženklas labai įžvalgus ir žino apie savo stipriąsias puses bei trūkumus. Be to, skorpionai labai išdidūs ir moka slėpti savo skausmą bei liūdesį.

3. Dvyniai

Visi Dvyniai turi aukščiausio lygio komunikacinius gebėjimus: jie tampa neprilygstamais oratoriais ir išmintingais pranašais.

Dažniausiai juos laiko šmaikščiais ir linksmais žmonėmis, todėl jie laukiami bet kokioje draugijoje ir bet kokioje kompanijoje. Dvynių intelekto srityje dominuoja logika. Jie greit išmoksta viską, ko jiems reikia, ir iš karto pradeda savo žinias taikyti praktikoje.

Dvyniai stiprūs praktiškai bet kokioje srityje: nuo naujų kalbų mokymosi iki pasaulinių problemų sprendimo.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų sausio 6 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.