Garsi aiškiaregė išpranašavo liūdną žinią Donaldui Trumpui

JAV prezidentas Donaldas Trumpas jau metus vadovauja savo šaliai. Sėkmingai jis tai daro ar ne – spręsti jums, tačiau viena australų aiškiaregė pateikė sensacingą žinią – JAV valstybės galvos laukia apkalta.

 Georgina Walker teigia, jog Donaldo Trumpo laukia labai sudėtingi metai. <br> AP nuotr.
 Georgina Walker teigia, jog Donaldo Trumpo laukia labai sudėtingi metai. <br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-08 14:08, atnaujinta 2018-01-08 15:45

Georgina Walker teigia, jog Donaldo Trumpo laukia labai sudėtingi metai. Prie to prisidės ir FTB tyrimas dėl Rusijos kišimosi į 2016-ųjų metų prezidento rinkimus.

„Matau apkaltą, – sakė ji. – Matau prie jo kojos rutulį ir grandinę. Matau ant jo Billo Clintono šešėlį, jis taip pat išgyveno šį procesą, tačiau jam pavyko iš balos išlipti sausam.

Šiais metais virš Baltųjų rūmų kabos juodas debesis. Jaučiu, kad laukia labai neramūs metai. Gali būti, kad kaip ir Billui, Donaldui pavyks išsisukti, tačiau viso to pakanka, kad jis būtų sunaikintas“.

Kalbėdama laidoje „Today“, garsi aiškiaregė nepraleido progos užsiminti ir apie garsiąsias pasaulio poras – Kembridžo kunigaikštį ir kunigaikštienę bei pop muzikos atlikėją Beyonce ir jos vyrą reperį Jay-Z.

Georgina sakė žinanti, kokios lyties bus trečioji britų karališkosios šeimos atžala ir koks bus vaikelio vardas – esą, tai būsianti mergaitė ir jos vardas būsiąs Viktorija.

Ji pridūrė, kad dainininkės Beyonce ir milijardieriaus reperio santuoka, trunkanti jau 9-erius metus, nepaisant visų juos supančių neištikimybės gandų, tvirta išliks tol, kol juodu sieks atskirų karjerų.

Pernai metais ta pati būrėja sėkmingai atspėjo, jog princas Williamas ir Kate susilauks dukrelės.

Kalbant apie naujausią britų karališkosios šeimos porą, kita būrėja Kerrie Erwin atskleidė, jog princo Harry ir Meghan Markle santuoka nebus amžina.

„Jaučiu, jog kitais metais mūsų laukia nėštumas, tačiau nemanau, kad jų santuoka liks tvirta. Mano nuomone, juodu ištvers tik 5 metus, kadangi tiek Meghan, tiek princas yra per daug skirtingos ir labai savotiškai stiprios asmenybės. Linkiu jiems visko geriausio, tačiau jų ateitis nėra tokia šviesi“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.