Angelai ir velniai pagal Zodiako ženklą

Ar kada nors susimąstėte, kokią vietą užimate gėrio ir blogio skalėje? Kiek procentų jumyse angelo, kiek – velnio? Pasirodo, padėti susigaudyti gali jūsų Zodiako ženklas. Pasak astrologų, tyriausi Zodiako angelai yra Svarstyklės, o štai velnio įsikūnijimu reikėtų laikyti Skorpioną.

 Kiek procentų jumyse angelo, kiek – velnio?<br> 123rf nuotr.
 Kiek procentų jumyse angelo, kiek – velnio?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2018, 3:19 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 5:29 PM

1. Svarstyklės

Svarstyklės – pats tyriausias iš visų Zodiako ženklų. Jos ištikimos ir subtilios, o taip pat nepraranda savikontrolės bet kokioje situacijoje, net veikiamos neigiamų emocijų. Svarstyklės mato grožį visuose dalykuose ir laikosi nuomonės, kad gyvenimas pernelyg trumpas, dėl to neverta nervintis dėl smulkmenų. Jeigu susitikinėjate su šio ženklo atstovu, galite save laikyti laimės kūdikiu, nes jos į jūsų gyvenimą atneš pusiausvyrą ir visada seks, kad jaustumėtės komfortiškai. Argi ne angelas?

2. Jautis

Jeigu norite įgyti tikrą draugą, verta atkreipti dėmesį į jaučius. Žmonės, gimę po šiuo ženklu, turi tyrą širdį ir nėra linkę kenkti aplinkiniams. Jiems tiesiog patinka šypsenos kitų žmonių veiduose. Tai leidžia jiems jaustis gerai, nes visi aplink laimingi. Tokia atmosfera jiems suteikia vilties, kad pasaulis ne toks ir blogas, kaip apie jį kalbama.

3. Žuvys

Žuvys visada gyvena savo įsivaizduojamame pasaulyje. Jos ypatingai dosnios, mėgsta palaikyti artimuosius ir rūpintis jais. Kai kiti žmonės joms neatsako tuo pačiu, jos paprastai ima dėl to stipriai išgyventi. Bet galiausiai jos vis tiek padaro išvadą, kad gyvenimas pakankamai puikus ir neverta kreipti dėmesio į tokius dalykus. Žuvys moka atleisti, bet niekada nepamirš joms padaryto blogio.

4. Šaulys

Šis ženklas simbolizuoja meilę. Nesvarbu, ar jie pažįsta jus tik dieną ar dvi, jie pabandys priversti jus nusišypsoti ir pasijusti taip gerai, kaip tik įmanoma. Šauliams meilė – tai jėga, kuri pasaulį verčia suktis. Labiau už viską jie nekenčia veidmainystės, todėl, jeigu ruošiatės būtent taip pasielgti, pasiruoškite, kad jų viduje prabus tikras velnias. Tas verčiau elkitės, kaip pridera.

5. Vandenis

Tai tikro gerumo ženklas. Vandeniai turi tokią širdį, kuri pasirengusi padėti visiems aplinkiniams su nuoširdžia šypsena veide. Jie paprastai traukia žmones. Jiems patinka visu matyti laimingus, o svarbiausia tai, kad jie yra tos laimės priežastis. Vienintelis juose esantis velniškas dalykas – didžiulis seksualinis potraukis, kuris kartais gali sukelti problemų. Deja.

6. Dvyniai

Šis ženklas kartais gali būti geras, o kartais blogas. Tokie žmonės panašūs į angelus, kurie kovoja su vidiniu velniu. Kartais Dvyniai norės jums nurauti galvą, o kartais elgsis kaip šventieji. Šiame ženkle visiems labiausiai patinka jų teigiama energija ir užkrečiama šypsena. Galų gale, kas gali jiems atsispirti, kai jie žiūri į jus šuniuko akimis?

7. Liūtas

Liūtai dosnūs, draugiški, geranoriški ir ramūs. Bet visa tai gali dingti, jeigu jūs jiems sukėlėte skausmą. Jie žino, kaip gintis, todėl jeigu jūs jiems kaip nors pakenkėte, galite ruoštis įspūdingam kerštui. Jums derėtų pasisaugoti.

8. Vėžys

Šis ženklas palyginti ramus, bet yra vienas „bet“. Jeigu jūs padarysite jiems ką nors bloga, jie iškart taps žvėrimi, per kurį jūs pajusite, kas yra tikras pragaras. Jiems būna savų pakilimų ir nuosmukių, bet labiausiai nekenčiamas dalykas yra melas. Jeigu Vėžys sugaus jus meluojant, pradėkite melstis, nes įpykę jie nežino, kas yra gailestis.

9. Mergelė

Mergelė – tai žmogus, kuris labiau už visus kitus ženklus valdo save. Bet jeigu kas nors bus pakankamai pamišęs ir pažadins jos blogąją pusę, gailėsis iki paskutinės savo gyvenimo akimirkos. Neleiskite apgaulingai išorei jūsų apgauti ir niekada nespręskite apie Mergeles paviršutiniškai. Viskas ne taip paprasta, kaip atrodo.

10. Avinas

Šis ženklas – kiekvienos kompanijos ir visko, ką lydi alkoholinių gėrimų upės, siela. Ar kalbėtume apie apgaulę, ar apie apkalbas, ar apie išdavystę, jis visa tai gali padaryti nemirktelėję, kaip būdinga tikriems profesionalams. Ir po to jie stebisi, kodėl niekada nepatenka į rojų.

11. Ožiaragis

Šis Zodiako ženklas nekelia problemų – jis pats yra problema. Ožiaragiai tiesiog nenori daryti gero, nes užsiimti blogais dalykais įdomiau. Kaip sakoma, geroms mergaitėms dangus, o blogoms – viskas. Tai jų gyvenimo devizas.

12. Skorpionas

Šis ženklas taip dega, lyg ką tik išėjęs iš pragaro. Geri darbai, be abejo, ne jų prerogatyva, nes visų pirma jie nori patenkinti savo norus. Jų seksualinis potraukis žvėriškai stiprus, todėl jiems pavydi net pornožvaigždės. Kiekvieną kartą, kai susitikinėjate su Skorpionu, būkite pasirengę didelių emocijų ir bet kokią nuovoką atimančio malonumo pliūpsniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.