Profesorius: šiąnakt vanduo įgis stebuklingų galių

Ši naktis bus ypatinga. Tokia pasitaiko tik kelissyk per metus.

 Šiąnakt vanduo turėtų įgyti gydomųjų savybių.<br> 123rf.com nuotr.
 Šiąnakt vanduo turėtų įgyti gydomųjų savybių.<br> 123rf.com nuotr.
 Šią naktį pravartu užsidegti ir žvakių.<br> 123rf.com nuotr.
 Šią naktį pravartu užsidegti ir žvakių.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 18, 2018, 8:09 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:25 PM

Šiąnakt apie vidurnaktį visas Žemės vanduo – ne tik iš šaltinių, bet ir bėgantis iš čiaupo, taip pat ir gėrimai – įgis stebuklingų galių.

Net ir ilgai stovėdamas toks vanduo neges ir nežaliuos, be to, jis gali būti naudojamas įvairioms ligoms gydyti.

Teigiamų savybių įgis ir ugnis. Todėl šią naktį rekomenduojama uždegti nelyginį skaičių žvakių.

Bent taip teigia kaunietis informacinių technologijų, bioenergoinformatikos profesorius, technikos mokslų daktaras ir bioenergetikas Jonas Algimantas Dainauskas.

Vanduo negenda metų metus

J.A.Dainauskas dar 2001 metais pradėjo tyrinėti Žemėje vykstančius virsmus. Per tą laiką jis teigė nekart įsitikinęs, kad sausio 19-osios, vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis vyksta ypatingi procesai, kurių metu pasikeičia vandens enegetginės savybės.

„Virsmas prasidės jau šiandien, maždaug nuo 23 val. Palaipsniui vandens energetika ims didėti, pasiekdama 42 tūkstančius bovių“, – pasakojo profesorius, patikslinęs, kad bovis yra bioenergetkų vartojamas vienetas, skirtas subtilioms energijoms, tokioms, kaip magnetinis laukas, pamatuoti.

Visiškai vanduo užsikraus iki maždaug 9 val. ryto, o vėliau jo poveikis pamažu silps.

Taigi, J.A.Dainauskas šįvakar, taip pat vasario 15-osios ir birželio 24-osios naktimis, patarė užpildyti vandeniu indus ir palikti pastovėti, kad gamta jį įkrautų teigiama energija. Taip vanduo taps gyvas.

Lygiai taip pat šią naktį ypatinga energija pasikraus ir įvairūs gėrimai.

Siekiant išsaugoti gamtos įkrauto vandens poveikį, paryčiais reikėtų indą su įkrautu vandeniu apjuosti natūralaus pluošto siūlu ar varine viela ir surišti mazgeliu, kad nenukristų.

Taip apsaugotas vanduo, anot bioenergetiko, ilgai laikysis, neges ir nepraras savo gydomųjų savybių.

„Aš pats kaupiu tokį vandenį. Turiu net 15-16 metų senumo vandens – visą kolekciją tokių butelių. Tas vanduo gali išsilaikyti metų metus nesugedęs. O paprastame vandenyje jau po savaitės-kitos ims atsirasti drumzlių, jis pradės žaliuoti“, – tikino pašnekovas.

Galima papildyti nauju

J.A.Dainauskas teigė, kad šiąnakt įkrautas vanduo taps gyvu ir net gydomuoju. Esą užtenka prasčiau pasijutus įpilti stiklinę tokio vandens į vonią. Galima ir kelis šaukštus į arbatos puodelį įlašinti (tik ne karštos, nes veikiant 70-80 laipsnių temperatūrai gali dingti jo teigiamos energetinės savybės) arba gerti gryną.

„Kai tokio vandens atsigeri, iškart padidėja biolaukas, čiakros, energoinformaciniai paramterai. Vadinasi, jis turi gydomąjį, harmonizuojantį poveikį“, – neabejojo bioenergetikas.

Nuostabiausia, pasak profesoriaus, yra tai, kad nugertą ar panaudotą vandenį vis galima papildyti nauju. Nes iš įkrauto vandens teigiama informacija persineš ir į neįkrautą vandenį.

Lenda į eketę

Tuo, kad šiąnakt vanduo tampa ypatingu, tiki ir stačiatikiai ortodoksai.

Todėl sausio 19-ąją, kuomet stačiatikiai pagal senąjį kalendorių švenčia Trijų Karalių šventę ir Jėzaus krikšto dieną, jie maudosi pašventintuose vandens telkiniuose, tikėdami, kad taip apsivalo.

Vasario 15-ąją vanduo įgija stebuklingų galių neva todėl, kad tądien, praėjus 40 dienų po gimimo, kūdikėlis Jėzus buvo nuneštas į šventyklą paaukoti viešpačiui.

O tuo, kad vanduo birželio 24-ąją, tai yra, Joninių naktį, įgija stebuklingų galių tikime ir mes, lietuviai.

Stebuklingų galių įgis ir ugnis

Tačiau J.A.Dainauskas nelinkęs vandens virsmo siekti su religiniais dalykais.

Tad kodėl gi vandens savybės būtent šiomis naktimis pasikeičia?

Anot profesoriaus, greičiausiai todėl, kad tuo metu pasikeičianti visos mus supančios erdvės (paprasčiau tariant – oro) energetika.

„Paprastai tas mus supantis fonas būna 6 tūkst. 500 bovių, o tomis naktimis jis padidėja iki 12 tūkst. bovių“, – kalbėjo pašnekovas.

Pasak J.A.Dainausko, kad pasikeitęs energetinis fonas veikia visas keturias stichijas: žemę, vandenį, orą ir ugnį.

„Aš daug tyrinėjau ir kitas stichijas. Žemė tomis dienomis irgi turėjo padidintą bovių skaičių. Pernai patyrinėjau ir sniegą – jo eneretika taip pat buvo padidėjusi“, – teigė profesorius, apie tai rašantis straipsnius ir skelbiantis tarptautinėse konferencijose.

Kadangi pasikeitęs energetinis fonas veikia ir ugnį, J.A.Dainauskas siūlė šiąnakt, kaip ir vasario 15-ąją bei birželio 24-ąją, užsidegti ir nelyginį skaičių žvakių (nes lyginis degamas tik prie mirusiojo). Tai esą padės papildomai užkrauti erdvę.

Vėliau nuo teigiama energija įkrautos žvakės bus galima uždegti ir kitas žvakes – taip joms persiduos geroji energija.

Virsmai – kas 27 paras

Neseniai J.A.Dainauskas pastebėjo, kad panašūs virsmai vyksta ne tik per minėtąsias tris naktis, bet ir gerokai dažniau – kas 27 paras.

Tą patį pastebėjo ir su kosmonautais dirbantys bei jų geriamąjį vandenį, jo fizines savybes ir pakitimus priklausomai nuo laiko stebėję rusų mokslininkai.

Kauniečio nuomone, vandens virsmai vysta kas 27 paras todėl, kad būtent tiek trunka Saulės mėnuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.