Pagal Zodiako ženklą: gyvenimą nuodijantis žmogus, kurio turite atsikratyti

Visi žinome, kad reikia kuo greičiau atsikratyti mūsų aplinkoje esančių žmonių, kurie nuodija mūsų gyvenimą. Tačiau ar mokame atpažinti tokius žmones? Zodiako ženklas gali pasufleruoti, kokio tipo žmonės jums labiausiai kenkia ir nuo kokių reikia bėgti kuo toliau.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
 Zodiako ženklas gali pasufleruoti, kokio tipo žmonės jums labiausiai kenkia ir nuo kokių reikia bėgti kuo toliau.<br> 123rf nuotr.
 Zodiako ženklas gali pasufleruoti, kokio tipo žmonės jums labiausiai kenkia ir nuo kokių reikia bėgti kuo toliau.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 19, 2018, 10:59 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:56 PM

Avinas

Bėkite nuo žmogaus, kuris stengiasi jus nutildyti ir sudrausminti. Jūs trykštate entuziazmu ir turite daug energijos, todėl jums neverta bendrauti su tais, kurie tvirtina, kad jūsų „per daug“, kad jums būtina nusiraminti, nutilti, susitupėti ir elgtis kaip padorūs žmonės.

Jautis

Bėkite nuo žmogaus, kuris jūsų nevertina. Esate uždaras žmogus ir nenoriai leidžiate kam nors prie jūsų priartėti. Jūs gana santūrus ir neskubate, nes norite būti įsitikinęs, kad kito žmogaus ketinimai nuoširdūs. Jums neverta likti su tais, kurie į jus žiūri lengvabūdiškai ir nelaiko, kad būtina būti jums ištikimiems.

Dvyniai

Šalinkitės žmogaus, kuris jūsų niekaip nemotyvuoja. Jūsų ženklas išsiskiria žingeidumu, jums visada norisi mokytis, atrasti sau ką nors nauja ir aktyviai sugerti informaciją. Bėkite nuo tų, kas nemotyvuoja jūsų tobulėti ir užmuša bet kokį įkvėpimą. Nėra prasmės bendrauti su tokiais, kurie neypatingai domisi jumis kaip asmenybe.

Vėžys

Bėkite nuo žmogaus, nesuprantančio jūsų jausmų gilumo. Santykiai jums labai svarbūs, ir jūs stipriai prisirišate prie žmonių, kuriuos nuoširdžiai mylite. Atsisakykite netikrų draugų ir pažįstamų, laikančių jus apgailėtinu romantiku ir silpnu žmogumi, beviltiškai besikabinančiu į bet kokią atramą gyvenime.

Liūtas

Pasitraukite nuo to, kas jus menkina ir stabdo. Jūs – drąsus žmogus, nebijantis atsakomybės. Šiomis savybėmis reikia didžiuotis, o ne nustumti jas į antrą planą ar pačiam tapti mažiau pastebimam. Laikykite distanciją nuo žmonių, verčiančių jus jaustis taip, tarsi būtumėte kalti dėl to, kad mylite save ir pasitikite savo jėgomis.

Mergelė

Bėkite nuo žmogaus, primygtinai besistengiančio jus „ištaisyti“. Jums visiškai jauku patiems su savimi, ir jums nekyla problemų būti pačiu didžiausiu savo gerbėju, priimti savarankiškus sprendimus, o taip pat vienumoje leisti laisvą laiką. Atsikratykite tų žmonių, kurie nerodo jums pagarbos ir labai nori jus „pareguliuoti“ pagal save.

Svarstyklės

Bėkite nuo žmogaus, kuris pernelyg myli save, o ne jus. Jūs dėmesingi, atsidavę ir nuolat galvojate apie kitus. Todėl nedelsiant atsikratykite tų, kurie tuo begėdiškai naudojasi. Žmogui, kuris jūsų atžvilgiu elgiasi visiškai egoistiškai, ne vieta jūsų gyvenime.

Skorpionas

Bėkite nuo to, kas rimtai nežiūri į jūsų jausmus. Esate labai emocingas ir jausmingas žmogus. Atsikratykite tų žmonių, kurie ignoruoja jūsų nuomonę, ir šalia kurių jaučiatės blogai ir nekomfortiškai. Nieko blogo yra būti jautriam, todėl neleiskite kitiems įrodinėti priešingai.

Šaulys

Bėkite nuo žmogaus, verčiančio jus pakeisti žaidimo taisykles. Jūs iš prigimties avantiūristas, mėgstantis laisvę ir nuotykius, ir jūs pats sau sukuriate savo taisykles. Jums būtinas žmogus, gebantis jus paskatinti ir palaikyti, tobulėjantis ir augantis kartu su jumis. Pasitraukite nuo tų, kurie aktyviai stengiasi priversti jus būti ne savimi.

Ožiaragis

Bėkite nuo žmogaus, kuris gyvena tik šia diena. Visgi yra skirtumas tarp gebėjimo gyventi šia akimirka ir absoliutaus nenoro žiūrėti į priekį. Jūs protingi, racionalūs ir praktiški. Nutraukite santykius su žmonėmis, negerbiančiais jūsų ir visiškai nesirūpinančiais savo (ar ir bendra) ateitimi. Taip pat su tais, kurie nesivaržo gėdyti jūsų už jūsų logiką ir apdairumą.

Vandenis

Venkite žmogaus, išsiurbiančio iš jūsų visą energiją. Atkreipkite dėmesį – jūs nuolat viskuo dalinatės, dalinatės ir dalinatės. Esate dosnus žmogus, visada atsiliepiate į pagalbos šauksmą ir įdėmiai išklausote žmonių. Nepaisydami savo geraširdiškumo pašalinkite iš savo aplinkos tuos, kurie nuolat tik ima ir mainais nieko nesiūlo.

Žuvys

Bėkite nuo žmogaus, manančio, kad jūs – dramų karalienė (ar karalius). Jūs gyvenate savo jausmais ir neretai daug ką imate pernelyg giliai į širdį. Patraukite nuo savęs nuodingus žmones, kurie žiūri į jus taip, tarsi jūs turėtumėte atsiprašinėti už savo emocingumą. Jūs turite didelę širdį ir jautrią sielą. Nesigėdykite to.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.