Laimę nešanti spalva kiekvienam Zodiako ženklui

Žvaigždynas, po kuriuo gimė žmogus, turi įtakos jo asmenybei ir charakteriui. Pagal Zodiako ženklą parenkami ir talismanai. Bet nedaug kas žino, jog, šalia talismanų, kiekvienas Zodiako ženklas turi ir savo spalvas, kurios pabrėžia jo geriausius bruožus ir, svarbiausia, atneša laimę.

 Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo spalvas, kurios pabrėžia jo geriausius bruožus ir, kas svarbiausia, atneša laimę.<br> 123rf nuotr.
 Kiekvienas Zodiako ženklas turi savo spalvas, kurios pabrėžia jo geriausius bruožus ir, kas svarbiausia, atneša laimę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2018, 2:57 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:31 PM

Jei planuojate ką nors svarbaus, jei norite, kad diena būtų sėkminga, apsirenkite savo Zodiako ženklui tinkamiausiomis spalvomis.

Avinas

Šio ženklo atstovams puikiai tinka raudona spalva ir visi jos atspalviai, ryškūs ir sodrūs. Ši spalva nuo seno asocijuojasi su dideliu aktyvumu, energija, drąsa ir jėga.

Jautis

Pagrindinė jūsų spalva – mėlyna, ji suteikia nusiraminimo ir pasitikėjimo. Raminamai veikia rožinė spalva: būdama raudonos ir baltos spalvų mišinys, ji taip pat nurodo komforto siekį.

Dvyniai

Artimiausia Dvyniams spalva yra geltona, nes ji energinga, ryški ir simbolizuoja judėjimą. Šio ženklo atstovams ji stimuliuoja kūrybines jėgas ir aktyvumą. Ne blogiau tinka ir žalia, kuri stiprina sveikatą, savigarbą ir atkaklumą.

Vėžys

Pagrindinės Vėžio spalvos – sidabrinė ir pilka. Jos asocijuojasi su ramybe ir Mėnuliu, ramina permainingas emocijas. Pakelti ūpui puikiai tiks oranžinė, kaip labai optimistiška spalva.

Liūtas

Auksinė spalva sukels klestėjimo ir grožio jausmą,  taip pat ji simbolizuoja nuoširdų Liūtų dosnumą. Išraiškingoms emocijoms stabilizuoti jums tiks balta spalva, o oranžinė pakels nuotaiką.

Mergelė

Mergelėms tinka žalia ir ruda spalvos. Ruda spalva geriausiai tinka praktiškoms Mergelėms, nes asocijuojasi su racionaliu mąstymu,  taip pat su žeme ir jos dovanomis. Žalia stimuliuoja protą ir visada simboliškai reiškia klestėjimą.

Svarstyklės

Svarstyklėms derėtų rinktis pastelines spalvas, visų pirma žydrą, žalią ir jūros bangos. Žydra yra pagrindinė šio ženklo atstovų spalva, padedanti rasti pusiausvyrą ir harmoniją su savimi.

Skorpionas

Prieštaringą ir sunkų Skorpiono charakterį puikiai atitinka purpurinė spalva ir visi tamsūs raudonos atspalviai. Jie asocijuojasi su galybe ir paslaptingumu, kurie būdingi gimusiems šiuo laikotarpiu. Jums idealiai tinka ir juoda spalva.

Šaulys

Šio ženklo atstovams derėtų rinktis melsvus violetinės spalvos atspalvius, kurie asocijuoja su ambicijomis, valdžia ir prabanga. Jie sudaryti iš mėlynos ir raudonos, sujungdami dvi priešingų savybių spalvas taip pat, kaip ir Šaulių charakteryje susimaišo priešingybės.

Ožiaragis

Stabiliam ir pastoviam Ožiaragio charakteriui tinka ruda spalva, nes ji įkūnija ištvermę ir stabilumą. Šio ženklo atstovams iš principo tinka tamsios spalvos, nes jos asocijuojasi su santūrumu, kuris labai būdingas Ožiaragiams.

Vandenis

Labiausiai tinka neryškūs atspalviai, pirmiausia žydri ir žali. Svarbiausia Vandenių savybė – pažinimo siekis. Būtent šios spalvos puikiai padeda stimuliuoti mąstymą. Dar viena šio ženklo atstovų spalva – sidabrinė.

Žuvys

Šiuo laikotarpiu gimusiems kaip niekam kitam tinka visi alyviniai ir violetiniai atspalviai. Jie dažnai asocijuojasi su permainomis ir iškraipymais, įkūnija Žuvų gebėjimą įsiskverbti į kitų žmonių jausmus ir emocijas bei jų ekstrasensinius gabumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.